Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Cvet ZARES-A o »malenkostnih« lažeh

Cvet ZARES-A o »malenkostnih« lažeh

Nedavne izjave ministrov in posameznih poslancev ob odkritju poštnih nabiralnikov Gregorja Golobiča in opravičevanje laži, ki jih je takrat izrekel minister za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo še danes odmevajo v ljudeh. V nadaljevanju objavljamo enega od zapisa državljanov, ki smo ga prejeli.

Prilagamo pa tudi članek iz publikacije Slamnik na katerega se pisec tudi sklicuje (priložen je na desni strani).

Spoštovani g. Janez Janša, g. Robert Hrovat in ostali člani SDS,

na vas se obračam s prošnjo, da v imenu nas (vaših volilcev, slovenskih državljanov) storite nekaj, kar bo preprečilo ali vsaj omililo “izdajo volilcev” in “neumnosti”, ki jih počne sedanja vlada.

Nesprejemljive oziroma “iz tira so me vrgle” besede gospe Cvetke Zalokar – Oražem v časopisu Slamnik – julij 2009 pod naslovom Fenomen Golobič. To je članek, ki je bil objavljen poleg vašega g. Robert Hrovat. Pa naj najprej pojasnim zakaj sem tako zgrožen. Gospa Cvetka Zalokar – Oražem pravi: “Sama sem v zadnjih 15 letih v politiki videla in slišala toliko laži – pa tudi marsikaj hujšega – kraje, poneverbe, prikrivanja, goljufije, oškodovanje, korupcijo… In v primerjavi s tem je Golobičev “greh” prava malenkost. …” ??? Kot da ni dovolj, da nam minister LAŽE! Gospa pravi, da je njegov “greh” prava malenkost?! Kako si gospa Zalokar – Oražem lahko privošči takšne besede (beri dejanja)? Tudi, če bi bila “navadna” državljanka republike Slovenije je DOLŽNA vsako tako dejanje prijaviti! V njenem primeru pa to pomeni vele IZDAJO Republike Slovenije. Ona je kot izvoljena poslanka v prvi vrsti dolžna zaščititi interese Slovenije in njenih državljanov. Vsa ta dejanja, ki jih omenja bi morala prijaviti in vsako dejanje zase bi moralo biti prava AFERA BREZ PRIMERE, saj vendar trdi, da je Golobičev “greh” prava malenkost. Kaj pa se torej dogaja v naši državi, če je to le malenkost? Za gospoda Golobiča pa je to seveda zgolj”napaka”. Pa ne samo zanj, tudi g. Pahor in ostali vladajoči so takšnega mnenja… Verjamem, da bo gospa Zalokar – Oražem označila svoje besede kot napako! Ampak mi vemo, da je vse to res!!! G. Pahor pa bo dejal, da naj se sama odloči… Pa tudi teden dni za premislek bo dobila…

Pa če pozabimo “malenkost” oziroma “napako”, kako si lahko minister privošči, da v teh kriznih časih plačuje davke tuji državi? On bi namreč moral biti vzgled vsem državljanom… Naj omenim, da je moje podjetje prejelo izvršbo zaradi neplačanih davkov in bi na cesti kmalu ostalo kar nekaj ljudi. Dobili nismo niti tedna za premislek, kaj šele za plačilo! Pa z davki nismo zamujali zaradi naše napake, ampak zaradi plačilnih rokov, ki danes presegajo 120 dni. Zgodilo se nam je namreč nekaj za današnje čase zelo nenavadnega, poslovanje smo v primerjavi z lanskim letom podvojili. To pomeni več davkov, več zaposlenih, več materiala v obtoku…, in nič plačil oz. plačila z veliko zamudo… Ampak, država je terjala svoje. Za razliko od Ultre je nam NLB zaprl vrata, rekli so, da naj si sposodimo in zapremo račun pri njih. Res mi je žal, da nisem snemal pogovora z referentko, ki je dobro poslujoče podjetje odslovila s takšnimi besedami, pa čeprav bi naše zavarovanje kredita večkrat presegalo znesek kredita…?!? Pri drugi banki (v tuji lasti) smo kredit dobili v nekaj dneh!?

Ali je torej njihovo sporočilo, da naj moje podjetje oziroma sedež preselim v davčno bolj prijazno državo? Ali naj se izognem “vsem” dolžnostim, ki jih imam kot državljan Republike Slovenije? Ali naj zgolj poskrbim za svoje podjetje/zase? Kot je to storil g. Golobič! Pa ne samo on… Veliko slovenskih politikov, odvetnikov, podjetij nas uči, kako prihraniti pri davkih… Lahko bi stresal slabo voljo v nedogled, pa je vendarle bolje ohraniti trezno glavo in narediti nekaj dobrega. Pa smo tam, samo omenim temo in že me nekaj moti pri naši državi. Naše podjetje donira raznim zares pomoči potrebnim sodržavljanom, pa kaj ko konec leta naletimo na težavo. Prekoračimo zakonsko predpisano mejo donacij in zato zopet plačamo davek. Ne govorim o nogometu ali pa kakšni drugi “zelo” pomembni zadevi, govorim o otrocih, ki nimajo kaj jesti… Seveda država najprej pomisli na utajo davkov oz. pranje denarja! Zakaj, zato ker nam od Golobiča navzdol mečejo slabo luč. Vsi po vrsti donirajo… Istočasno pa nihče pomoči potrebnih od njih ne dobi nič! Če pa že, je to objavljeno v vseh časopisih (kar verjetno donatorji plačajo več za objavo, kot pa donirajo), da se le vidi kako vzorni so. Prepričan sem, da bo gospod Jankovič letos zopet povabil goro “njemu domačih” skupin na novoletno zabavo. Tudi za ognjemet ne bo zmanjkalo. Raznim društvom za pomoč pa je okrnil ali ukinil pomoč, ker mu je že Janševa vlada zmanjšala proračun. Zakaj? Ker ga voli večina, to pa so zanj “zadovoljni” meščani. Kaj ga brigajo lačni, invalidi in ostala manjšina… Sramota!

Bolje, da končam svoje pisanje. Tako me je namreč naučila naša država, ker tako ali tako ne bom ničesar dosegel!? Ups! Ne, ne bom!!! Dovolj je tipičnih Slovencev, ki ne storijo ničesar. Najprej vas bom lepo prosil, da se zavzamete za nas Slovence in moje besede objavite v omenjenem časopisu in na vaši internetni strani. Verjamem, da se z menoj strinja večina Slovencev, ki drage gospe v prihodnje ne bodo obkrožili na volilnem lističu. Kot drugo vas prosim, da omenjeni gospe pristrižete peruti. Toliko moči verjetno imate!? Kot tretje pa vas prosim, da nadaljujete s svojo politiko in končno spremenite Slovenijo v demokracijo. V vas verjamem že od JTBZ in osamosvojitve dalje. Prav tako sem prostovoljno stal pred puškami v naši osamosvojitveni vojni in si zato dovolim odkrito spregovoriti. Vsaj upam, da smem? Če pa tudi od vas ne bo nič, vam zagotavljam, da bom našel način in povedal svoje. Ne bo potrebno gladovno stavkati, le nezadovoljnim sodržavljanom se bom pridružil pri hitro prihajajočem uporu zoper zdravstveni/pokojninski/socialni zlom, revščino, lakoto… Preveč nas je, da bi nas ignorirali!

V upanju na boljšo prihodnost in vaše posredovanje vas lepo pozdravljam.

K.M. http://www.sds.si/aktivnosti-2940/novice/cvet-zares-a-o-malenkostnih-lazeh/

Članek slamnik.pdf [ http://www.sds.si/media/clanek.slamnik.pdf ]

Kdo pa si ti?

Golobičeva laž je res peresce proti LAŽEM, GOLJUFIJAM, SPRENEVEDANJEM, PODTIKANJEM itd. večine njegovih kolegov (ni mišljeno levo ali desno, kot da kaj takega sploh je :))).

… ampak tudi ta peresnolahka kategorija laži je resno načela njegovo kredibilnost. Če se komu zdi to premalo, naj se še malo zatrese zase, ko ga bodo dobili na čem – ne dvomim da – veliko hujšem.

Drugače pa je tale sds.si res ena sam nebuloza … teksti so neberljivi, neapetitni, jih nimam želodca brati, tako da ta, ki smeti s temi z vseh vetrov nabruhanimi besedami … komu je to sploh namenjeno?

Albert XVII.

Valjda se zdaj ZARESOVCI sprenevedajo in ne bodo govorili, da je njihov vodja navaden lažnivec, kar on seveda je, mi je pa butasto to, da nekdo po forumu non stop kopira članke z SDSOVSKE spletne strani. Logično, da SDSOVSKI partparolčki šinfajo druge in hvalijo sebe, za to so plačani.

…. tako menijo v Murglah!

S(D)S-ovci: kok ste plačani za linke? Je še zmeri 50 centov na copypaste in euro na fotokopijo?

Plačani so tisti, ki članke pišejo. Ti, ki jih pa sem kopirajo, so samo gorečneži, ki to delajo zastonj. Pa verjetno gre samo za enega gorečneža, ki je tako zelo predan, da bomo kmalu tukaj imeli cel SDS portal.

…. ki bo protiutež vsem murgelskim depešam, ki jih sem kopirajo ninej, ne-dam-se, Boom, PRABABI, nekomunistka, vrabček & Co.

Nekomunistka? Nekomunistka se je tukaj šla copy paste??? Nekomunistka kot prvo tem ne odpira, ampak nanje samo odgovarja, kot druga pa ne kopira člankov iz časopisov, sajtov itd. Če ti trdiš nasprotno, izvoli pustiti linke do sporočil, v katerih jaz odpiram teme in kopiram članke iz časopisov in sajtov strank.

S temi Murgalmi si pa težek kot noč.

Samo omenim Murgle, pa je že ogenj v strehi?

…. ki bo protiutež vsem murgelskim depešam, ki jih sem kopirajo ninej, ne-dam-se, Boom, PRABABI, nekomunistka, vrabček & Co.[/quote]

zn4U,

mejduš, teb je pa zelo vroče, kolikokrat na dan se pa preoblečeš?
Oja, bi se najdu kakšen link, da ga bom pripopala. Marbit še dons! 🙂
Pa ne z Murgel, s kakšenga cajtenga, če se mi bo dalo? 🙂

Spet prebiraš Komunistički vjesnik?

Pokojni Rugelj bi mogoče rekel: “pezdetek” :-)))

Pokojni Rugelj bi mi mogoče rekel: “pezdetek” :-)))[/quote]

S tem se pa strinjam :))))

Ja človek se kdaj pa kdaj zatipka :-)))

…. tako menijo v Murglah![/quote]

hehehe, če pa tako menijo v Murglah, se jim pa res moram pridružit, pa ni važno kdo so!!!:))))

Spet prebiraš Komunistički vjesnik?[/quote]

Zate tole:
Poljski katoliki protestirajo proti koncertu Madonne
http://www.delo.si/clanek/84054
Ja, na tak praznik se pa ne spodobi gledati in poslušati Madonne

Spet prebiraš Komunistički vjesnik?[/quote]

Ja, na tak praznik se pa ne spodobi gledati in poslušati Madonne[/quote]

Misliš, da bodo poslušali …… Druže Tito..?

New Report

Close