Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka cvetje

cvetje

Kje v Ljubljani priporočate dobro in ne predrago cvetličarno? Šopek nameravam imeti iz rdečih vrtnic. Za avto pa ne vem, po moje pride predrago, da bi bilo tudi okrasje iz vrtnic. Kaj mislite? Kako boste imeli vi?
Lep dan!

nama bo vse cvetoče okrasje naredila prijazna gospa iz cvetličarne ANA, ki se nahaja v Murglah v tistem rdečem centru…imela bova pa tudi vse iz rdečih vrtnic

O TUDI JAZ BOM DALA TJA DELAT VSE KAR SE TIČE CVETJA. iN TUDI IZ RDEČIH VRTNIC. KDAJ SE PA POROČIŠ?? DA NE BO IMELA GUŽVE NA ISTI DAN?

Če poznaš koga, ki se na te zadeve spozna in ima en smisel lahko kupiš vrtnice na tržnici. Tam dobiš 10 vrtnic za 1000 SIT, če rabiš to za kakšne šopke in okrasje za na mizo…,poročni šopek in avto pa le daj v cvetličarno okrasit…

28.6…:) PA TI?

14.6 no pol se bo na mojih mal uvajala… : )

Kje se pa poročiš?? JAz se na Otočcu

super 🙂 jaz pa v vili bistrici pri tržiču…

a ti je kej rekla kolk bo računala? kaj bosta pa na avte dala? kaj pa na mizo?

če ti po pravici povem še nevem.

Na mizi bo cvetje samo na najini mizi, jaz sem si zamislila eno tako ikebanco iz rdečih vrtnic in belim šlajerjem (tiste drobne male bele pikice) nekaj takega bom imela tudi v laseh.

Za na avto se pa dobi v eni taki gumi, ki se z vakumom prilepi na pločevino – no tako je imela moja sestra.

Cvetje pa isto, vrtnice in šlajer, pa malo zalenja, ne bom nič pretiravala za tisto vožnjo do Otočca, pol pa itak ostanemo kar tam, tako da se ne bomo nič več pravažali.

Lovšin na bregu! Vsi mislijo, da so ful dragi..tako sem mislila tudi jaz, ampak….bila sem prijetno presenečena-šopek pa sanjski-čisto preprost iz čudovitih vrtnic…skratka priporočam!

Lovšina priporočam tudi jaz. Ni predrag, mislim da so cene kar primerljive z ostalimi cvetličarnami. Šopek je bil pa božanski.

New Report

Close