Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Cvetko moj….

Cvetko moj….

…. hihi…. sorči za prej….. ma je blu teku noru se krohotat…. in me je veselilu, da sem tudi tebe spravla v smehec….. s smehom v lep dan…. hihi….. veš…. imam preveč energije zadnje čase….. pa kar kipim…. hihihi….

alora, kakšen je bil kej krompir? ;)))))

čmoka prjatu!

PS: ga-ga! :))))))))))))) ihaaaaaaaa

Medi…si se kaj moj……jaz pa sem tvoja..tko, da ves;))! Saj se bom poboljšala..ablubm..no pa tudi ti se daj..haha!!!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ooooooooooooooooo, pupe moje :)))))))))))))))))) hi hi hi…
Zakaj nas nebi malo metaloooooo, hi hihi…. jih pokaš ti primorka ti :)))))))) jaaaaaaooooooooooooooooooooo, to je nalezljivoooooo, le tako naprej :))))))))))))))

Vidiš SonciKa, kaj se dogaaaajaaaaa :)))) Primorke so od hudiča :)))) hihihi. Moja-moja, kje si ti :))))!? ….pa kavica, pa ledi, pa… ;)))

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :))))

Razbo?A si od živih vstal?
Šapo frendu!
😉

Hoj Sprevržko, pa sem le bolj od mrtvih vstal :)))))))))))))))
Madonca, saj je zadnji cajt, da začnem še jaz kaj razgrajat tukaj po kletki, če ne vam bojo pupe glavo zmešale, ker so toliko številčnejše :)))))))))))))

Bo razbojnik naredu malo ne-red, hi hi hi…
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)))

Ti kar pridi!So ratale potrebne,kot hudič!
;-))))

Oooooo, ti zlomek ti :)))))

Prihaja jesen in zima….in če se po poletju pozna…ga bomo srali še huje kot prejšnjo!
;-))))

Men že stoji :)))))
Aja, sam na žalost le stroj, ki daje denarce mi… heh!!!

psssssssssst, to je blo sam za tvoje uhke………. hihii………

ta Razbojničk mi jih poka, da se kar kadi………. ihaaaaaaaaaaaaa

Medi..moj..moj..bo ledi..bo..pa kofi..tud..pa glasba ki zadane..pa..ma no pa uno;))..hihihi..se mal pocak..ihaaaaaa

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

A se ti ne zdi,da moj bogi frend čaka že pol leta?
Boš stara ratala…..pa si bo drugo omislil!
;-))))

New Report

Close