Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Cvetko moj

Cvetko moj

… hihi…… že res, da je skoraj jesen……. ampak ti bi pa le lahko kaj pribrenčal v našo kletkico….. kaj praviš?

si pa res smeško, da jih take pokaš…. hihi……. jaaaaaaa, takrat ko prideš, kdaj pa? aja, in prej in pole, itak……. hihi…… sem te zmedla zdej, aaaaaa?

opa, moram it…. čauči in enga velikga cmokaaaaaa tjagor, kjer je že sneg ;))))))

Brmm, brrrmmm…

Eeeee, ti o volku, volk iz gozda… LUMPA :))
Sem bil predle spodej… he he… oz. zgoraj… al kako je že blo??? Kje si bla ti??? …dej pomagej! :))

Kdo je zdaj koga zmeduuuu ;))))))

Cmoko tja… doooolll :**

Lepo, da si še živvvv;))…tko paše te brat..in ne seri..in bod mal vec kle..ce ne..se me caki, ko te naslednjic u roke dobim;))…aja..greva kaj lizat..jaz bi lizala takoj zdaj…pejd nooo

greva na enga ledija..al pa ke..k je tko lepo..haha..lumpa sem..kaj morem..in ti me delas tako..nagajivo..z sijocimi ocmi!! Medi..pazi nase..te greskam ves to..poljubcek ke..k ti vedno pase..in ejj..se cutis kaj…haha…se smejim..ker vem..da bos rekel..ti lumpa ti…papa

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

New Report

Close