Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Cvrtnik

Cvrtnik

Ali imate cvrtnik Delimano, kako ste z njim zadovoljni? 🤔

Zadovoljna ja khm, bi šlo brez pač nebi bilo pomfrija ker mi olje resss smrdi.
Za manjše količine pomfrija kakšne ribe uporaben.
Samo malo mi je majhen če kuham za vse… Nas je 5 včasih pa jesta pri nas tudi starša in glede na to, da otroci niso ravno majhni in so konkretni jedci pomfrija v eni rundi ne spečem. pa zelo neeakomerno se peče če ga je več notri sploh zgoraj zapečen notri na sredini surovo.
Torej uporaben za manjše količine pomfrija, ribe sojine ali zelnjavne polpete, piščanca.
Poskusila naresti notri pohan sir pa je blo zanič 😀
je pa res brez olja.
Pa fajn je ker nastaviš čas rukneš notri in pustis na miru tudi, če pozabiš, da pečeš se ustavi sam in ostane toplo.

Kakšen je okus pomfrija, če ni olja? Saj naj bi olje dodalo tisti pravi okus. Mika pa mene tudi, da bi ga imela in b i jedla bolj zdrav pomfri, samo se bojim, da mi ne bo všeč.

Zadeva je mini pečica in kot tako jo lahko obravnavaš. Pomfri je čisto v redu brez olja za moje pojme. Če imaš naredit obrok za enega je fina zadeva da ne laufaš cele pečice in še bolj preprosto je za spucat. Vzami takega s čim večjo prostornino.

Hvala vsem za odgovore.

kot že pravijo ostali, odličen je za sir na žaru, majhne količine zelenjave ali krompirja, pač daš cvreti večkrat, za pohan sir je neuporaben. Je fajn, sploh ker ne rabiš tone olja, vsaj včasih narediš bolj zdrav krompir.

New Report

Close