Cvrtnik na vroč zrak
Meni je super. Edini minus je ciscenje. Posoda ni nikoli vec tako cista, kot pred prvo uporabo. Probala sem ze vse mozno (pomivalca, namakanje, rocno pranje…). Na koncu sem se odlocila narociti novo posodo.
Drugace je pa super, ce znas zadevo uporabljati z malo obcutka. Ce vrzes hrano noter mislec, da bo prisla ven UAU ne bo. Si je treba cas vzeti in nastudirati zadevo.
Recimo krompir olupim, narezem, ga pustim v vodi pol ure, ga osusim, naoljim, zacinim in potem taksnega naoljenega dam v fritezo za 20 minut.
Dunajce „naspricam“ z oljem med peko, da niso cisto izsuseni.
Ocvrt sir je super, zelenjava prav tako.
Tudi mafine smo sprobali in so se dobro obnesli.
Je pa tako, da sem fritezo dosti ceneje kupila na uradni Philipsovi strani (AUT), kjer imajo moznost nakupa razstavnih eksponatov. Prisla je original zapakirana in se danes funkcionira. Cena pa namesto cca. 350€ le 150€.
Razmišljam da bi ga kupil za na barko. Te plinske pečice navtične so totalno sranje neglede na ceno. Za kruh in peko sva z ženo rešila z pizza pečjo ooni . Ostalo bi pa mogoče res s cvrrnikom . Na koliko stopinj pa segreje ta zadeva ?
Kuhava tako ali tako že sedaj več ali manj na indukcijo , ker bistveno manj segreva prostor kot plin.
Jaz sem kupil tega na spodnjem linku in sem zelo zadovoln. Res ni čist isto kot v olju, po moje je še boljše. Definitivno ni isto kot pečica. Mi delamo ful velik hrane zdej v tem cvrtniku pa še velik je.
Cvrtnik brez Olja InnovaGoods Fryinn Double 8000 Črna Nerjaveče jeklo 3400 W 8 L