Cvrtnik na zrak☝️
Tako tako, stari naročil to čudo. Komaj sem našel, da je res znižano za črni petek za 60%. In ni zavajanje. Sem primerjal s cenami na Amazonu in nekaterih drugih trgovinah.
Zdaj pa bo stati obrnil nov list v kuhanju.☝️😁 Ce ne drugega bom za začetek dal kruh odtajat v to čudo, ko ga dobim.
Sam nekaj olja ali masti pa date, ko kaj kuhate, ha? Pa ni potem ta stroj sčasoma zapacan, mislim znotraj kjer kroži zrak?
Monna875, 25.11.2024 ob 21:42
Ja, sem ga ze skusala odpreti na vrhu, pa ne gre. Torej samo pomivalni stroj za predal in to je vse na temo ciscenja.
Bom videl. Saj veliko ga ne bom uporabljal, niti kuham ne dosti. Menda bo za kaj. Sam čist brez maščobne ne bom cmaril hrane.
Sploh ga ne bi kupil, če ne bi bilo teme na monu, da se obnese. Treba tudi kaj novega sprobat.
Za lažje čiščenje daj notri peki papir (se dobi tudi namenski, sicer odreži običajnega za pečico).
Olje jaz uporabljam, dam v šprico, tako se ga uporabi manj.
Za idejo – notri lahko spečeš tudi kostanj. Ga zarežeš “na križ”, preliješ z vrelo vodo, pustiš 10 min, osušiš, daš v cvrtnik peki papir, kostanj in pečeš 20 min pri 200 stopinjah. Samo ti imaš verjetno možnost peči kostanj tudi drugače. Meni pa pride prav, pa bo mogoče še komu 🙂
tkole, 25.11.2024 ob 22:17
Za lažje čiščenje daj notri peki papir (se dobi tudi namenski, sicer odreži običajnega za pečico).
Olje jaz uporabljam, dam v šprico, tako se ga uporabi manj.
Za idejo – notri lahko spečeš tudi kostanj. Ga zarežeš “na križ”, preliješ z vrelo vodo, pustiš 10 min, osušiš, daš v cvrtnik peki papir, kostanj in pečeš 20 min pri 200 stopinjah. Samo ti imaš verjetno možnost peči kostanj tudi drugače. Meni pa pride prav, pa bo mogoče še komu 🙂
Eh. Sprašujem za kroženja zraka, tam kjer ni dostopno za čiščenje. Da ne potegne potem čez čas hrana vonj po tistem kar se ziher nabira.
Šnelca_783, 26.11.2024 ob 13:54
Katerega si kupil?
Lahko boš solidno spekel v njem ribe, meso, krompirček…..
Sama nekako z rokami malo naoljim krompir meso, če ne pride suho.
Moraš pa pazit na minute, ker že ena minuta/dve minuti več lahko pride drugače – meso bolj suho.
Krompir narezan kot pomfri je odličen, bolje pride kot na kose.
Ne vem, če ti bo odgovoril. Spet sem pozabila, da ima nizek pritisk, pa sem mu namesto tega dala tablete za visok pritisk. Zdaj se pa ne odziva.