Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Cvrtniki na vroč zrak so natega hrana je kuhana in zanič

Cvrtniki na vroč zrak so natega hrana je kuhana in zanič

gre za navadno natego, cvrtnik že tehnično ni cvrtnik ampak kuhalnik, in ni to tako ocvrto kot v olju ki ima preko 300 stopinj, gre za natego, jedel sem jedi iz teh crvtnikov, brez okusa, kuhano, spacano za kozlat mnogi ki so s enategnili zdej to pordajajo na bolhi i lažejo da so dobili za darilo

Saj je logično, za čredo je pa vse novo tabolš.

zanimiva izkusnja, … si jo zapomnim, če bi me kdaj kaj takega zamikalo ..

Sja je logično, ne moreš cvret na zraku ali vodi. Ampak norci pa to hvalijo, ker danes je vse ta bolš, kar ima okus po pomijah za prašiče….

Cvrtnik na zrak deluje po principu pečice. Hrana se notri peče in ne cvre. Naziv je res malo ponesrečen, ker gurmani tipa viharc pričakujejo deep fried hrano pečeno na zraku. Verjetno je tako poimenovano zaradi oblike – mrežica, majhnost, itd
Jaz vedno pečem krompir v njem. Narežem na tanko, premešam s samo nekaj kapljicami olja in v 15 min imam pečeno za dva. V tem času se pečica šele segreje. Že samo zato ga imam rada in je stalno na pultu.

Glej zaardi meni kakor ti paše, danes najbolj uživate ob okusu čistih pomij in se sploh ne zavedate, dan je okus dan ljudem z razlogom, ne da ste proti njemu. Saj sami nosite zdravstvene posledice, vaska “zdravoživeča”, je pri 40 že čisto crknjena, le navzven se dela, kako je ona fit. In dejansko taka več ne sme tričetrt tega, kar zdrav človek je, ker ima uničeno že vse.

Dejansko se peče in SUŠI. Hrana ni ocvrta, je pa dejansko izsušena, bolj hrustljava. Enako hrano lahko narediš tudi v navadni pečici, le ventilacijo moraš vklopiti.
Tisti, ki imajo radi ocvrto hrano, v tej posodi ne bodo našli zamenjave, ker hrana pač ni ocvrta. Eni sicer vztrajajo in glodajo izsušen krompir in koščke mesa, drugi poskusijo nekajkrat in jo postavijo nekam v kot ali poskušajo prodati.
Naziv posode je zavajujoč.

Človeku mora res drek na možgane kapljat, če nekaj kupi od Dormea oz. Top Shopa!
Kitajska jajca, seveda 100x preplačana, ne samo 10x!!!

Imam tak cvrtnik in se mi zdi še kar. Koruza- storž pride odlična, enako krompirček. Fajn je, da ni toliko maščobe. Tudi kakšna zelenjava še gre, pohan sir je pa katastrofa, tu pa pride v poštev samo navadno olje.

Kaj od TV prodaje pa ni natega?

Tisti, ki imate IQ sobne temperature kar glejte in zapravljajte denar za neumnosti.

Če delaš obrok samo zase je fin nadomestek pečice. Bolj ekonomično in lahko za spucat. Ni pa cvrtnik, ampak to bi se moralo vedeti že ob nakupu.

Če kupiš pohane zrezke ali nagce, se v tej pečici zelo lepo spečejo, tudi perutničke so odlične.


Pohani zreski se ne pečejo na zraku butare zarukane,a mpk se cvrejo v olju. Saj nima smisla, tako zabite in nesposobne kot ste danes je fenomen, ki še ni bil viden v zgodovini človeštva. Ne bo pa več dolgo, tudi frfotulje boste morale kaj znat, sicer boste stradale.

Prodajalci dobro vedo, kako zabite so današnje babe in to izkoristijo. Če napišejo cvrtnik na zrak, ne bo nihče babe prepričal, da to sploh ni cvrtnik. Če napišeje čistilnik na suho paro, škoda babi razlagat da suha para ne obstaja. In tako je še s tisočerimi stvarmi, čeprav zajema le osnovno znanje, ki bi moralo bit osvojeno v nižjh razredih osnovne šole, pa ni bilo.


Kuhinja naših babic in prababic je edino na kar prisegam!

hhahahaha spomnil si me na nekaj iz srednje sole: Profesorica je razlagala, da so delali eksperiment in postavili stojnico na Presernovem trgu. Na stojnici je stala studentka, ki je prodajala vodo brez kalorij. Kupcev oz. kupk ni manjkalo, je rekla. Iz prve vrste se je oglasila ena brihta: Ja kaj? Jaz bi jo tudi kupila. 😂😂😂

ne drži kar praviš, ne moreš primerjat klasične pečice, se počasi greje, piha malo, tu je drugače. ene jedi se da odlično pripraviti, krompirček, pečen piščwsnec, bederca, vse v 20 minutah. Ni pa vsak cvrtnik enak, je razlika v velikosti, moči gretja, predpripravljenih programih, ki jij lahko spreminjaš, ampak brez veze govorit takim ki ne verjamejo. sam imam delimano noir 3,5l.

VIHARNI ,

umiri se malo in nehaj žaliti, zate so vsi neumni, ki niso enakega mišljenja, prav tako bi lahko kdo rekel to zate.

Odgovor na objavo uporabnika
Milan220, 12.11.2021 ob 09:38

VIHARNI ,

umiri se malo in nehaj žaliti, zate so vsi neumni, ki niso enakega mišljenja, prav tako bi lahko kdo rekel to zate.

Samo enkrat sva probala to čudo, krompir se  ni spekel ampak je bil nekako izsušeno surov, v glavnem neuporabno, naslednji dan ga je žena prodala sodelavki , ona ima sedaj dva in ne more prehvaliti gurmanskih užitkov, je pa res da slednja najbrž sploh ne ve kaj je hrana , ko  pa še meso kupuje v Evrospinu.

 

Odgovor na objavo uporabnika
Javno povedano, 12.11.2021 ob 10:01

Samo enkrat sva probala to čudo, krompir se  ni spekel ampak je bil nekako izsušeno surov, v glavnem neuporabno, naslednji dan ga je žena prodala sodelavki , ona ima sedaj dva in ne more prehvaliti gurmanskih užitkov, je pa res da slednja najbrž sploh ne ve kaj je hrana , ko  pa še meso kupuje v Evrospinu.

 

Krompir se speče popolnoma v redu. Razen če ga seveda ne nabašeš preveč.

No ja, ni to to….mogoče če bi res  kupu kkšn tefal za 250 eur, ne pa te pokalce za 70 …

Sposodili od mame za test, moja sploh ni bla navdušena….

Bi sprejek kompromis, glede na to, da zadava ni tok mastna( kao bolj zdrava).

Pa prav moja, da pol isti drek, če v  pečic peče….

Pa da tiste parktat, k se pohanje je, da je  tako  okusno, kot mora biti, četudi ni  zdravo….bom pa 5 peres domače solate več pojedu, da zbalansiram.

Ostajamo pri  fritezi..

Odgovor na objavo uporabnika
Covid 2021 LE, 13.11.2021 ob 01:20

No ja, ni to to….mogoče če bi res  kupu kkšn tefal za 250 eur, ne pa te pokalce za 70 …

Sposodili od mame za test, moja sploh ni bla navdušena….

Bi sprejek kompromis, glede na to, da zadava ni tok mastna( kao bolj zdrava).

Pa prav moja, da pol isti drek, če v  pečic peče….

Pa da tiste parktat, k se pohanje je, da je  tako  okusno, kot mora biti, četudi ni  zdravo….bom pa 5 peres domače solate več pojedu, da zbalansiram.

Ostajamo pri  fritezi..

Če delaš obrok samo za enega, se bolj splača zagnat ta cvrtnik kakor pa celo peč.

Res si žaljiv do drugih. Za take ne bi smelo biti prostora na forumu.

 

 

Res je.

Jaz sem ga po probi vrnila v mercator in dobila dobropis.

    Nič vredno, brez olja ni okusa.

New Report

Close