D.Benedik Kranj
Gastroskopija nikakor ni nek hud poseg. Mirno pojdi k dr. Benediku, ki je res dober in zkušen zdravnik. Pregled traja največ 10 minut, še raje manj! Točno poslušaj sestro, ki ti bo dajala napotke pa bo vse poteklo hitro in brez najmanjših bolečin.
Bila sem že dvakrat in obakrat ni bilo prav nič hudega.
Kar korajžo; saj je vse enkrat prvič in nikoli se nobena juha ne poje tako vroča kot se skuha.
Srečno.
LP
Za noben denar na svetu ne bi več šla k temu dohtarju.
Ker sm mela probleme s strahom pred gastroskopijo in ni mogel takoj naredit,se je začel dret name,kolko sem nesposobna,otročja,in take. Tudi sestra je bila neprijazna in v primerjavi z Celjem ima totalno staro opremo-debele cevke!
Nikoli več tja!
pa srečno!
Pri dr.Benediku sem bila na pregledu v Zavodu zdravje v Ljubljani.
Osebje je bilo sicer prijazno, vendar me je cel čas posega nenormalno bolelo. Sem od bolečin skoraj skupaj padla. Pri pregledu je zelo hitel (trajal je samo 10 min), tako da sem čutila vsak zavoj v črevesu, ki ga je zadel s sondo. Ne vem sicer ali lahko tako hitro vse ugotovi. Vsekakor nikoli več na kolonoskopijo (vsaj ne k temu zdravniku). Se pozna, da je privat in bi radi na hitro zaslužili. Ali pa je bil že od svoje redne službe tolk utrujen