Najdi forum

Splash Forum Politični čvek D i m s i in njegovi.

D i m s i in njegovi.

stvarno se izkazujemo po balkansko,ni kaj boljšega.
“mamico jim vidim”, vsaka čast naši diplomaciji.

kdo je to izjavil?

Dimsi kot Dimitrij?

**************************************** V resnici mi nisi mar ti, ampak vznemirjenje, ki ga občutim ob tem ko te ljubim. (Anthony de Mello)

konec dober, vse dobro oz.

sedaj imajo svojo ekološko, ribolovno cono, na dohvat ruke :))
Žal!

kao, da želiš njim, mi pa v takšnih primerih tudi dobimo kaj vstran, slabo.
slabo razmišljaš.

kjer se kopiči sovraštvo, mora nekaj počiti. V tem
primeru je bila to ladja, drugič bo kaj drugega…

Če oni nam ne privoščijo nekaj ribic več, zakaj jim
jaz ne bi privoščila požara na ladji?
Dobili so točno to, kar so iskali.
Ogrožena ERC ? O tem pa v prvem stavku.

Da slabo razmišljam? Z ozirom na to, da te skušali razumeti Svetilnika, probajte razumeti še mene.

svetilnika ni problema razumet saj je razumen,z norci pa je težje

ti že veš. Norci se namreč dopolnjujejo.

govoriš probajte svetilnika razumeti.
vsak ga po svoje razume, jaz tudi, samo z njim se jaz ne pogovarjam,
pogovarjama se mi dva.
ma klinc pa te ribe, kupiti jih moraš tudi v Puli, Zagrebu, Ljubljani povsod, nihče ti nič ne šenka.

Hrvati, pa vsi Balkanci so politično napihnjeni, pa pustimo to, nas so za ta kos morja zaj**** naši komunisti (drug Kardelj) in če imajo oni več morja, imajo res tudi več brig z njim in jaz nobenemu, tudi sovražniku ne privoščim nesreče, to se lahko zgodi pri nas in takrat bo še težje, saj imamo vsega manj, ljudi in opreme.

Ej, ladja še gori. Jutri jo bodo spravili iz njihove ERC cone v Trst. Če začne dno puščati, bomo imeli svojo nafto. Naš Dimsi spet zamuja. Le čemu dopuščamo selitev tempirane ekološke bombe v bližino naše obale ? Če selitev uspe bodo služili Italjani, Hrvati so že (dobili bodo čeden kupček denarja lastnika ladje). Če ne uspe, imamo Slovenci ekološko katastrofo. Dimsi se s tem ne obremenjuje.

Pa Srbom tudi nismo več všeč.Mercator leti v nebo. Dimsi je tudi na to temo tiho.

če bi bilo po Jankovičevo, kaj je bilo popolnoma logično.
(lastništvo v primernem delu naj ima tudi tisti, kjer prodajaš- torej tudi Srbi- Hrvati….) bi bilo vse drugače.

koji ku*** imam jaz od tega, kdo je lastnik recimo Mercatorja.

jasno, ko bodo ladjo “šlepali” v Trst lahko “poči” pred našo bano in bomo tam kjer ni muh.
načelno mislim, da smo mi Slovenci preveč omejeni …..

New Report

Close