DA ali NE
Poznava se več kot pol leta. Z njegove strani čutim veliko naklonjenost in se trudi naredit korak dalje.
Privlači me njegov karakter, Zdavnaj, bi ta njegov korak “potrdila” a držim mentalno barikado…NAMREČ,
tip nima nobenega stila, ima natanko 5 majic in dvojne superge…higiena je nekaj na meji in tudi nohtov si ne striže (krajša) najbolj redno….postavo ima precej dobro, drugače razgledan, prijeten, spoštljiv, Ne uporablja toaletne vodice in žal, tudi zobje so v slabem stanju… !!!
Skratka, jaz pa živo nasprotje- maksimalno urejena, higiena na višku…itd.
Hkrati me privlači in odbija. Sem čisto zmedena.
Namreč, zelo me ima, da bi mu povedala…da me noro privlači, da si ga želim…ampak naj za božjo voljo, spremeni stil oblačenja in “striže” nohte…in se vsaj malo nadišavi….
Tip bi me dotalno lahko imel…pa o tem nima nobenega pojma.
Mu povem…se bojim, da ga bom prizadela.
Mu ne povem…trpim jaz.
Imam sploh pravico?! Si dovolim preveč?! Se naj umaknem…zaradi ušivih 5 majic…to bi zlahkoto lahko spremenil…mi pa da mislim, da verjetno njegov dom, ni najbolj med čistimi…
Moški, kako bi vi sprejeli-takšno “odkritost”?
Ženske, ste imele podoben primer?!
Lp
G.
Tole sporočilu mu posreduj pa boš videla.
Ce te privlaci in odbija, je to NE, vsaj za kaj resnega. Lahko mu poves, ampak ne verjamem, da bo kar nsenkrat zacel skrbeti zase na vseh podrocjih. Zal, ce si tako fejst, bos ze naletela na kakega, ki mu je urejanje “v krvi”.
Marko,
sem spoznala ogromno tipov, ki jim je “urejanje v krv”i ja…ampak so imeli karakter zelo odbojen! Sem jih skenslala…
Lp
Tudi ena moja sorodnica je pred kratkim imela en tak seznam zadev, ki jih je hotela povedati novemu fantu, pa ni točno vedela kako. Na njem so bile še malo hujše, bolj osebne zadeve. Ne vem kako točno mu je to povedala, ampak je šlo skozi.
Ne vem, ali sta si že s tem človekom povedala kaj čutita drug do drugega. Po mojem, da je najbolje, da ga najprej pohvališ, mu poveš kaj je dobrega na njem, itd… Da ga zmehčaš. Potem pa namesto, da ga “napadeš” z zahtevami po higieni, mu začni kar govoriti o sebi, kakšna si ti. Mogoče mu bo že tukaj “potegnilo” kaj hočeš. Če mu ne bo, mu pa povej.
Pravilno. Kar tako naprej, saj znas. 🙂
Potegne mu ze lahko, navad pa ne bo spreminjal. Kdo pa je pripravljen osebne navade spreminjat zato, ker nekomu drugemu niso vsec?
Marko pa ti si hujši, ko jaz 🙂 Jaz pa mislim, da ni tako hudo in da bi se kej dalo. Seveda je odvisno kolk je njemu do nje. Več, ko mu je in boljše, kot mu to sporoči, boljše možnosti so. Seveda je pa on “odgovoren” za spremembe in nič slabega ni, če pač ne bo ratalo.
Nekaj bi se mogoce dalo, dovolj pa ne, ker prevec odstopa. Recimo, da bi si nohte uredil. Kje je potem se oblacenje, zobje, ki so splosno slabi. Ce seveda nibavtorica pretiravala in mu v resnici manjka le kak zob, ostali pa so zdravi. 🙂
Če mu ona pove, se bo on spremenil. Za kaka 2 meseca, dokler ga ne namoči.
Potem bo spet vse po starem in ona bo do konca lajfa sama sebe prepričevala, da se bo nekoč dokončno spremenil… ker “jo ljubi”.
:))))
Dilema
Itak, povej mu prijazno ampak brez olepsevanja, kaj te moti. Model, ki nima avreole svetnika bo zafarbal, pojecljal in morda spokal, ampak naslednjic bo tipi top, kar nekaj pomeni. Sicer ga bos frej, se te bo izogibal kot macek vode 🙂
Torej je prašič po domače povedano. Si razmišljala, da te ravno to privlači? Da ni vse tipi top in iz škatlice. Problem higiene boš težko rešila, ker vprašanje če bi se ta moški spremenil na dolgi rok. Najbrž so to poskušali že drugi. Poskušaj se pogovarjati v to smer, čist tko nedolžno, na primerih in asociacijah. Potem boš videla tudi njegovo razmišljanje.
Povabi ga na zmenek odkritosti, ko vsak lahko pove, kar mu leži na duši. Poudari, da tudi slabe stvari!!!!
In mu povej, da te noro privlači.
Da se premalo umiva.
Kupi mu ti deo po svoji izbiri, še boljš, da ti ne bo treba govorit, kako ti njegov smrdi (tudi to se včasih zgodi).
Nohte mu magari postrižeš med predigro 🙂
Mene bi bilo sicer v dno duše sram in take zadeve so res za vreči se s strehe stolpnice, ampak sem prenesla že hujše stvari, kot so eni nohti. Pač včasih ne gre drugače ali pa da potem vsa nadaljnja desetletja tiščiš zobe skup od hudega.
V osebni slog (garderoba) se jaz ne bi vtikala, glavno, da je oprano in da je tisto, kar naj bi bilo celo, brez lukenj. To se mi zdi res čisto drugo področje kot osnove higiene.
Okej, nohti in zobje so res kriza, je pač pacek, samo da ima pa pet majic in dvojne superge pa tudi mene ne bi motilo. Pač ne tera mode, je tak tip, kaj češ. Najlažje je majice kupit. Mal težje gre to s pametjo, razgledanostjo, spoštljivostjo in drugimi vrlinami, ki pa jih, praviš, ima. Torej, če mene vprašaš, imam raje ob sebi nekoga, ki ga bom sem ter tja morala spomniti na (pre)dolge nohte, kot pa u nulo zrihtanega, ki bi pozabljal biti ljubeč, spoštljiv, prijazen, itd.
Dekle iščem punco za ples vendar fulj jo bi rad spoznal .
Zato te iskreno prašam ali bi želela iti v soboto z menoj na kakšni ples .
Forum je zaprt za komentiranje.