Da končam…
Dolgujem nekaj odgovorov in pojasnitev, ker mi včeraj ni bilo dano.
Hvala tistim, ki ste mi oprostili.
Začnem na začetku.
Nick Tyčka ni bil ustvarjen za zajebavanje koga. Tyčko in Tyčka sta ljubkovalni imeni med mano in še nekom. In s tistim postom sem mu hotela povedat tisto, kar čutim in kar si sicer ne upam. Nisem imela namena replicirat, ampak Muca in Sp sta replicirala in tako sem tudi jaz. Zgledalo je, da jima paše, da vesta, da gre za hec. Očitno sem se pri tem zmotila. Žal še zdej ne vem katere besede točno so bile tiste, ki bi (oz. so) koga prizadele. Primož je poste zbrisal…
Muca, tebi hvala, ker nisi nasedla ostalim. Sp pa me itak pozna do tjanoter.
Marija!
Tebi bi povedala naslednje. Veš, rada sem te brala. Zdela si se mi zanimiva oseba. Potem sem dobila drugačne sugestije. In sem te začela drugače brat. In sugestije niso bile napačne.
Ali ti, draga Marija, bereš svoje poste? Kakšen namen ima na tone limanih misli o dobroti, poštenosti, iskrenosti, ljubezni in ostalih plusih… ko si na drugi strani ravno ti tista, ki iz muhe delaš slona, razplamtevaš plamenčke, pumpaš nedolžne ljudi, govoriš o nezaželenosti za katero veš le ti. Na žalost obstajata dve ali tri osebe, ki te kujeta v zvezde, ti pa ju izkoriščaš. Upam, srčno upam, da bosta kmalu spregledali.
Žverca.
Spraševala si me o mojih ostalih nickih. Ni problema, povem ti. Eden je bil tisti, pod katerim sva se midve (jaz in ti) nekega dne prav lepo zabavali. Drugi pa je bil en, ustvarjen s podobnim namenom kot Tyčka, in so zanj po nedolžnem obdolžili Muco! Ampak, noben ni trajal dolgo in noben ni nikogar prizadel.
Primož!
Škoda, ker tudi ti rad nasedaš, ker nisi nevtralen. Me prav zanimajo tvoji kriteriji nespodobnosti, žaljenja in podobno. Menim, da je tega še pa još, pa ostanejo gor, pa jih ne skenslaš. Prosim, ne delaj razlik. In ne nasedaj mejlom nekaterih oseb…
Okej, bi povedala še, da zaenkrat še nisem psihično bolna. Z mano je vse v redu. Le čustva sem malo preveč vpletla v to forumsko življenje. Skoraj polovica forumašev me tudi osebno pozna in mislim, da ima o meni celo boljše mnenje kot ga imam jaz sama o sebi. Z vsemi se dobro razumem in ne prihajam v konflikte. Sem vesela oseba in predvsem se….. ja, smejim. Ni to zlobni smeh…. sem lumpa, ampak zlobna pa nisem in nikomur nič nočem.
Takole, tole sem spisala na hitrico, premlevala pa vso noč.
Lep dan, se videmo pupedan, u Lublan?
Hely
PS: Primož, upam, da ne boš zbrisal!
Hely…ma ti sploh veš kaj dalje počneš s tem pisanjem ?
Poglej ! Na ljubo miru , mimogrede na tjavendan je nemir , veter in orkan zavel od povsod drugod. Prej je tukaj bil mir. Ker se vsi poznamo med seboj , si verjamemo in zaupamo. Skoraj vsi…Torej za ljubi mir , smo se tukaj pogovorili in nekako odločili ,da ostanemo tle tako kot smo in ne bomo več jadrali okoli. Zdaj kdo dejansko je prvotni netilec sporov , je več ali manj jasno. Kdaj in kako se je to začelo…
Tvoji posti Hely pod nickom Tyčka so bili skrajno žaljivi in točno namenjeni določeni osebi. Menda je tvoj post nosil naslov Muca ??? Kako potem lahko napišeš tukaj , da si se želela samo malo sprostiti na račun nekoga drugega in ne muce , kot sem te razumela.
pa to še oki. Celo smo ti oprostili , čeprav je ostal dvom čemu in zakaj si tako pisala . Danes nadaljuješ na drug način.
Seveda je tudi muca nasedla , zaradi tvojih postov se je hotela posloviti od foruma !
Greva naprej Hely …celo jaz sem ti oprostila , da si žalila mojo / našo prijateljico..in te na nek način razumela in tudi muci pojasnila ,da nisi želela nič slabega. Danes si me razočarala..
glej..
Kako si lahko dovoliš kot odrasla , samostojna in s tem tudi pametna oseba , da na tebe vplivajo nekogaršnje ” sugestije “”””” !!!!!!!!!!!!!
Mar nisi človek , ki ima svoj razum in ki se sama odloča ter hkrati presoja o tem , kdo je kakšen ?
Kako sicer si lahko dovoliš , da nekdo vpliva na tvoje mnenje o ljudeh , saj si sposobna ali ne o tem presojati popolnoma sama ?
Mnenje ( zdaj mi je jasno koga ) o naši Marički , ti je žal popolnoma zameglilo razum. Pripravljena sem pošteno in iskreno povabiti te z menoj , da greva do nje. Prepričaj se sama , kot sem se to prepričala jaz…. kakšna oseba je ona. In tisti , ki ti je grdo govoril o njej , je povedal kaj vse je naredila zanj / zanjo in nenazadnje tudi zame ???
Pa da smo ji nekateri veliki dolžniki za to , kar nam je tako nesebično dala.
Njeni posti tukaj so iskreni , narobe jih bereš….ravno zato ker si dobila napačne info..torej je le res , da nekdo tukaj si dovoli prenašati naša osebna življenja nekomu , ki mi je popoln tujec / tujka.
Saj tista ki bo to brala bo točno vedela ,da misim nanjo in hej sram naj jo bo…
Kdo koga izkorišča ??? Tukaj bom prišla stvari do dna…Obljubim !!!
Dalje…
Žverci tole..
Če imam prav je ona bila edina , ki ji kot meni in nam tukaj , ni bilo prav , menjava nickov. Iskren pošten in fer je bil njen post in v mojih očeh je dekle dobila veljavo !!!! Žal mi je , da ne poznam tako fer osebe…
Moje spoštovanje do nje in njene sposobnosti biti odkrita….ne glede na vse…
Še naprej..
Primož???
Primož ima kot moderator vso pravico biti nevtralen . Ravno tako pa , ima pravico oglasiti se in zajeziti v kali tistega , ki z neprimernimi posti žali in blati ljudi. To od njega tudi pričakujem. Nekdo žal vedno mora delati red , ker ljudje sami nismo sposobni kulturnega vedenja in se ne ceni tistega kar nam je dano takole …..pa potem rabimo nekoga , ki nam s palico žuga kaj smemo in kaj ne…
Dalje..
Prekleto res je , da Primož ne naseda nobenim mailom. Mislim da kot zrel in odgovoren človek , žal preveč zaposlen z stvarmi , ki nam lepšajo dan ( by the way Primož.. avto net je kull :)) ne more niti ne zmore kontrolirati vsega , kar lahko napišejo zmešane glave tukaj gor….( s tem ne mislim tebe )…
Helika verjamem ti , da te imajo radi , da te poznajo in je to lepo. Pa še enkrat , glej s temi besedami si hotela opravičiti sebe in svoje postanje. Zakaj pa si obenem tko nefer in nesramno označuješ Mariči , sej je še niti ne poznaš osebno?? Se ti ne zdi kontraverzna ta tvoja objava ?
Še enkrat , mi pojasniš ker kot vidim kar si napisala , da si vesela oseba pa da nisi zlobna itd…kako za vraga si si dovolila in predloži mi prosim te lepo…dokaze o Mariči…..
Gremo tukaj do konca….
In kar pogumno tista , ki o nas govoriš …tokrat imaš možnost da to storiš tukaj……
Draga Hely,
o tem, da “dobivaš sugestije”, žal ni več dvoma. Vprašanje je le, od koga so te sugestije poslane, vendar se žal, o tem ne bom spraševala.
Nikoli nisem imela občutka, da bi jaz bila tista, ki rovari, da bi jaz bila tista, ki :
“…. ko si na drugi strani ravno ti tista, ki iz muhe delaš slona, razplamtevaš plamenčke, pumpaš nedolžne ljudi, govoriš o nezaželenosti za katero veš le ti. Na žalost obstajata dve ali tri osebe, ki te kujeta v zvezde, ti pa ju izkoriščaš. Upam, srčno upam, da bosta kmalu spregledali.”
Kadar sem se spustila v debato, sem skušala le glasno in jasno povedati in zastopati svoja – SAMO SVOJA STALIŠČA IN MNENJE.
Zahvaljujem se tistim, ki so ti posredovali sugestije o tem, kakšna sem, ker nisem niti malo dvomila o tem, da nekdo o meni “glasno razmišlja”, kot tudi danes ne dvomim o njegovem namenu glasnega razmišljanja.
Hely, iskrena hvala! Naj ti samo to povem, da tako, kot pišem, tako mislim, tako delam.
In samo enkrat:
-NE ROVARIM
-NE PUMPAM NEDOLŽNIH LJUDI, če mi to očitaš, definiraj in povej glasno in jasno, koga in kako pumpam nedolžne ljudi!
-NEZAŽELJENOST STE POKAZALI VI V VAŠI KLETKI, SAJ JE BILO JASNO POVEDANO, DA NA VAŠEM SREČANJU MI NISMO ZAŽELJENI, o tem je bilo govora, pa med vrsticami o tem, kdo je v kletki dobrodošel in kdo ne, zato sem se jaz poslovila, saj sem začutila, da se resnično nekaj “sugerira”!
-NIHČE ME NE KUJE V ZVEZDE! Le zakaj in čemu bi to bil namen ?? In zakaj misliš, da si jaz tega želim? Da ni morda želja “sugeratorja” taka, da bi se njega kovalo v zvezde? Premisli, Hely, kdaj si lahko razbrala iz kateregakoli mojega posta kakšno tako željo?
-IN, BOGME MOJ MILI, resnično ne vem, koga jaz IZKORIŠČAM !
-Še nekaj, Hely, JAZ MISLIM ZASE, DA JE V MENI DOVOLJ POŠTENOSTI, DA SI UPAM IN DOVOLIM IN SMEM NALIMATI POST, KI O TEM GOVORI!
– IN NA KONCU LE ŠE TO: se ti ne zdi, da si morda s tem, ko si mi povedala, da so ti sugerirali, kakšna sem jaz, ti vnesla v ta post malček skrbi in nemira za tiste, ki ti kaj sugerirajo? Ne bom raziskovala, mi ni več pomembno.
Morda samo iskrena zahvala vsem tistim, ki so me tako lepo okarakterizirali!
Bodisi, da so to dekleta, bodisi da je med njimi celo kakšen fant?
Lepo pozdravljena!
Hely… tisto kar si ti pisala tam pod Tyčko.. je bila navadna svinjarija, ki je noben normalen človek ne bi imel za zajebancijo. Mislim… škoda, ker je Primož vse skupaj izbrisal, bi ti zdejle tukaj nalimal vse tvoje poste in ti v vsakemu razložil, kaj je bilo normalnemu človeku žaljivo.
Mislim, da je tvoje opravičevanje tukaj in še blatenje Marije zraven, ki je niti ne poznaš in ji ne sežeš niti do kolen, ena še većja svinjarija. Boljš bi blo, da ne napišeš prov n’č več tukaj.
Jani ma počas dovolj vse te pizdarije. A je potrebno stalno kletkašem srat tuki po našem forumu? Je potrebno vsem va hotditi na spodnji forum še celo sedaj, ko sta se v enem tednu zakuhali dve stvari?
BTW Hely, izbriši moj mail iz prejemnikov tvojih mailov, pravtako prosim tudi vse ostale kletkaše, da mi ne pošiljajo več mailo. Razen SP!
ja.. moraš pogledat, kdo je začel… uni.. downunder…tko da… jaz sem se vedno izogibal debatam.. o privat lajfu, ker to nikogar ne briga. Niti nisem nikoli pisal poste, ki bi vsebovali karkoli o privat tistega, o katerem sem pisal. In to deluje. Če ša se bo začelo perilo tuki gor prat… potem bom med prvimi, ki bo spokal od tukaj.