Da končam…
Dolgujem nekaj odgovorov in pojasnitev, ker mi včeraj ni bilo dano.
Hvala tistim, ki ste mi oprostili.
Začnem na začetku.
Nick Tyčka ni bil ustvarjen za zajebavanje koga. Tyčko in Tyčka sta ljubkovalni imeni med mano in še nekom. In s tistim postom sem mu hotela povedat tisto, kar čutim in kar si sicer ne upam. Nisem imela namena replicirat, ampak Muca in Sp sta replicirala in tako sem tudi jaz. Zgledalo je, da jima paše, da vesta, da gre za hec. Očitno sem se pri tem zmotila. Žal še zdej ne vem katere besede točno so bile tiste, ki bi (oz. so) koga prizadele. Primož je poste zbrisal…
Muca, tebi hvala, ker nisi nasedla ostalim. Sp pa me itak pozna do tjanoter.
Marija!
Tebi bi povedala naslednje. Veš, rada sem te brala. Zdela si se mi zanimiva oseba. Potem sem dobila drugačne sugestije. In sem te začela drugače brat. In sugestije niso bile napačne.
Ali ti, draga Marija, bereš svoje poste? Kakšen namen ima na tone limanih misli o dobroti, poštenosti, iskrenosti, ljubezni in ostalih plusih… ko si na drugi strani ravno ti tista, ki iz muhe delaš slona, razplamtevaš plamenčke, pumpaš nedolžne ljudi, govoriš o nezaželenosti za katero veš le ti. Na žalost obstajata dve ali tri osebe, ki te kujeta v zvezde, ti pa ju izkoriščaš. Upam, srčno upam, da bosta kmalu spregledali.
Žverca.
Spraševala si me o mojih ostalih nickih. Ni problema, povem ti. Eden je bil tisti, pod katerim sva se midve (jaz in ti) nekega dne prav lepo zabavali. Drugi pa je bil en, ustvarjen s podobnim namenom kot Tyčka, in so zanj po nedolžnem obdolžili Muco! Ampak, noben ni trajal dolgo in noben ni nikogar prizadel.
Primož!
Škoda, ker tudi ti rad nasedaš, ker nisi nevtralen. Me prav zanimajo tvoji kriteriji nespodobnosti, žaljenja in podobno. Menim, da je tega še pa još, pa ostanejo gor, pa jih ne skenslaš. Prosim, ne delaj razlik. In ne nasedaj mejlom nekaterih oseb…
Okej, bi povedala še, da zaenkrat še nisem psihično bolna. Z mano je vse v redu. Le čustva sem malo preveč vpletla v to forumsko življenje. Skoraj polovica forumašev me tudi osebno pozna in mislim, da ima o meni celo boljše mnenje kot ga imam jaz sama o sebi. Z vsemi se dobro razumem in ne prihajam v konflikte. Sem vesela oseba in predvsem se….. ja, smejim. Ni to zlobni smeh…. sem lumpa, ampak zlobna pa nisem in nikomur nič nočem.
Takole, tole sem spisala na hitrico, premlevala pa vso noč.
Lep dan, se videmo pupedan, u Lublan?
Hely
PS: Primož, upam, da ne boš zbrisal!
Hely jaz te še ne poznam, ampak sem sigurn, da tisti trenutek, ko bi te spoznal, bi ti dal glitzi gobico v roke in ti pokazal kaj je treba spucat!!! ;))