Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Da ne pozabimo!!!

Da ne pozabimo!!!

ja pa hudiča, kdo pa si da ti bom dokazovala nasprotno, misli kar češ, če ti je tako lažje in seveda zaradi tega lažje živiš, nekateri pač potrebujete tolažbo, razumem!!!!

boss,
res je že čas, da nehaš postavljati bedasta vprašanja. Tebi bi jaz lahko odgovarjala, pa je škoda časa za tvoja brezplodna vprašanja, ko nikomur ne koristijo.
Raje opravljam dela, ki so koristna drugim.
Priporočam ti, da se posvetiš kakšnemu koristnemu delu, ne da čepiš ves dan na forumu.

Beri tudi Nedeljski dnevnik, 22. marca 2009, stran 14, 15,
– Nedokončane zgodbe temne straani zgodovine
– Jezuiti – skrivna vojska papeštva, stran 35.
Zanimiva tema, še posebno za tebe. Pa še več zanimivega pisanja je v Nedeljcu.

In Še:
Tukaj ti popam še link, beri knjigo “Jezuiti”, ima 264 strani, tretje poglavje,
stran 203 -223, lahko prebereš v linku, sicer pa ni draga, tistih 21,04 €vra boš že reskiral, da se malo poučiš o zgodovini. Pa še kup drugih knjiig je, ko lahko prebereš nekaj strani vsebine.
http://www.ciceron.si[/quote%5D

Lepo , da si se po dolgem času zopet oglasila. Vprašanje pa je primerno zapisu spoštovane ninej. Lahko tudi ti odgovoriš, tokrat v obrnjeni vlogi, ti kot njena odvetnica.
Hvala za predlagan izbor knjig. Da pa ne boš brala samo takšnih knjig pa si preberi še zgodovino Pleterskih menihov predvsem njihovo medvojno delovanje.[/quote]

boss,
ja, oglasila, ker mi ne daš miru!
Ajde, če se greš ti advokata in diktarorja, se bom šla še jaz.

Le preberi izbor predlaganih knjih, se boš kaj poučil.

Za pleterske menihe dobro vem, tudi večkrat sem bila tam. Vem tudi, da so med vojno delovali za partizane.

Tudi večkrat gledala tam film, ko so ga vrteli obiskovalcem.
Tudi lansko leto sem bila in ugotovila, da je nekaj narobe s tistim filmom!

Ti kot vseved, mi lahko razložiš zakaj so zbrisalai del filma, kjer je bilo prikazan, obisk Tita in Jovanke v Pletrerju.?
Sem vprašala tistega gospoda, ki nam je vrtil film, zakaj ni več Tita in Jovanke, pa ni vedel.
Se ne sme več vedeti, da so menihi pomagali partizanom, ali kaj?

A je druga komanda sedaj, od kar teh nekaj let nisem bila tam?
Se je “abrnil”?

boss,
ja, oglasila, ker mi ne daš miru!
Ajde, če se greš ti advokata in diktarorja, se bom šla še jaz.

Le preberi izbor predlaganih knjih, se boš kaj poučil.

Za pleterske menihe dobro vem, tudi večkrat sem bila tam. Vem tudi, da so med vojno delovali za partizane.

Tudi večkrat gledala tam film, ko so ga vrteli obiskovalcem.
Tudi lansko leto sem bila in ugotovila, da je nekaj narobe s tistim filmom!

Ti kot vseved, mi lahko razložiš zakaj so zbrisalai del filma, kjer je bilo prikazan, obisk Tita in Jovanke v Pletrerju.?
Sem vprašala tistega gospoda, ki nam je vrtil film, zakaj ni več Tita in Jovanke, pa ni vedel.
Se ne sme več vedeti, da so menihi pomagali partizanom, ali kaj?

A je druga komanda sedaj, od kar teh nekaj let nisem bila tam?
Se je “abrnil”?[/quote]

Žal ti glede tega ne znam pomagati. Smo bili povezani z nastankom zamisli in nato same izvedbe sistema, kaj so naredili z filmom po osamosvojitvi pa ne vem. Mogoče pa so Jovanko odstranili zato, ker je prekršila njihove zapovedi, brez žensk v samostanu.

boss,

tale tvoj izgovor ne bo držal.
Pred šestimi leti je na filmu še bila poleg Tita tudi Jovanka.
Tudi v samostanu je bila. Ne samo v filmu. :-))))))

Saj sem ti napisal kdaj sem nazadnje bil v samostanu na obisku. Po vojni sem bil le še na zadnjem slovesu od priorja. Kaj so delali oz. kaj je delalo novo vodstvo pa ne vem. So zelo spremenili režim. Zakaj so jo odstranili pa sem ti odgovoril v hecu ker vzroka res ne vem prav tako kot ti ne. Film je njihova last njihova pravica kaj delajo z njim.

Sram jih je, kaj pa če bit.

Sej bodo Tita zamenjeli z Rožnanom, al pa Stepincem, če se je kdaj peljal tam mimo.

New Report

Close