Da počasi ne pridejo še naši fantje na vrsto
tem tumpastim, ki krulijo slava Ukrajini, bi skorajda privoščil…
Do zadnjega Malorusa. To je tudi skrita agenda židovske oblasti v Kijevu. Uničujejo Slovane, da bodo znova vzpostavili Hazarijo, nekdanjo židovsko državo, ki jo je uničil ruski plemič Svjatoslav Kijevski.
Zelenski Žid, obrambni minister Reznikov Žid, notranji minister Žid. Oligarhi Židje (Kolomojski, Ahmetov, Pinčuk…).
Ljudje v Kijevu se bodo morali upreti, če bodo hoteli preživeti. Njihov sovražnik ni Moskva, ampak Kabala in Talmud.
do zadnjega Malorusa, 10.02.2023 ob 20:59
Do zadnjega Malorusa. To je tudi skrita agenda židovske oblasti v Kijevu. Uničujejo Slovane, da bodo znova vzpostavili Hazarijo, nekdanjo židovsko državo, ki jo je uničil ruski plemič Svjatoslav Kijevski.
Zelenski Žid, obrambni minister Reznikov Žid, notranji minister Žid. Oligarhi Židje (Kolomojski, Ahmetov, Pinčuk…).
Ljudje v Kijevu se bodo morali upreti, če bodo hoteli preživeti. Njihov sovražnik ni Moskva, ampak Kabala in Talmud.
Idiot. Zaradi vsega tega židovstva imajo Ukrajinci radi svoj nacistični bataljon Azov in častijo nacističnega Bandero kot ukrajinskega heroja! Ni židovstvo ukrajinski problem, ampak spogledovanje z nacizmom. In to eni Slovani. Da jih ni sram direkt v njihove peezde! Če bi bil Hitler danes živ, bi mu bili Slovani lahko samo sužnji, nič drugega. Zanj so bili Slovani podljudje!
Glavni financer in ustanovitelj nacističnega bataljona Azov je Žid Kolomojski. Seveda denar prihaja še od ostalih oligarhov.
Enako velja za Desni sektor in ostale nacistične paravojaške skupine.
V Bivši Ukrajini je 400.000 Židov, svojih mož in sinov pa ne pošiljajo na fronto. Večinoma imajo izraelski potni list in so na varnem.
Zdaj je že 15-16 val mobilizacije. Začeli so na rusko govorečih področjih, da bi jih čim prej iztrebili, nadaljevali so na suržik ruralnih področjih. Tudi teh je zmanjkalo. Zdaj so začeli še z ukrajinskim ruralnim področjem, končali pa bodo z mestnim prebivalstvom Galicije. Tam je jedro nacizma in so do bili do zdaj nedotaknjeni.
Pred popolnim biološkim kolapsom jih lahko reši le Putin z obsežno ofenzivo in kapitulacijo Kijeva.
Vsdak dan je pomemben, saj je na fronti med 300 in 500 mrtvih na dan.
Mesoreznica ali stroj za mletje. Tako deluje ruska vojska.
je pa smešno ko srečam kako vojakinjo, danes sem jo v šparu. me zanima kako pogumna bi bila, če jo zajame sovražnik. najprej bi jo stokrat posilili potem ji pa odsekali glavo. taka je realnost če mene vprašate. saj slišite vsak dan kako dekleta posiljujejo v ukrajini. al ste glupi slučajno. nad voijakinjo bi se še toliko bolj izživljali
najbolj mi, 10.02.2023 ob 21:33
je pa smešno ko srečam kako vojakinjo, danes sem jo v šparu. me zanima kako pogumna bi bila, če jo zajame sovražnik. najprej bi jo stokrat posilili potem ji pa odsekali glavo. taka je realnost če mene vprašate. saj slišite vsak dan kako dekleta posiljujejo v ukrajini. al ste glupi slučajno. nad voijakinjo bi se še toliko bolj izživljali
Isto, kot v filmu Generalova hči?