Da še jaz povem glede varanja, kaj mene žene v to
Svojega partnerja imam rada nadvse, ampak se enostavno ne morem upreti, ko mi je kak moški všeč. Ampak pri vsakem gre samo za seks, ljubim samo svojega moškega. Nobenemu drugemu nisem dala svojega srca in čustev. In zato ne jemljem tega kot varanje, ker gre samo za goli seks, tako kot za telovadbo. Ne znam razložiti točno, včasih bi rada prenehala s tem, ampak ne morem. Doživljam nora vzburjenja, ko se dobivam naskrivaj z drugimi moškimi in ko se grem z njimi razne igrice vlog. Takega vzburjenja v svoji zvezi ne doživim, tam pa imam drugačno, saj je povezano z ljubeznijo. Kdor razume razume, kdor ne pač ne. Samo ne mislit, da varanja ni. Pa še kako je. Večina teh moških s katerimi se dobivam je vezanih. Ampak to ne pomeni, da nimajo radi svoje ženske. Samo pač rabijo še druge vrste vzburjenja. Lepo bi bilo, če bi to dojeli in ne delali take fame okrog varanja. Če ne varaš čustveno je vse ok. Ko se pa moški ali ženska zaljubi v drugo, takrat je problem, zapomnite si to.
eva610, 08.12.2024 ob 19:34
Svojega partnerja imam rada nadvse, ampak se enostavno ne morem upreti, ko mi je kak moški všeč. Ampak pri vsakem gre samo za seks, ljubim samo svojega moškega. Nobenemu drugemu nisem dala svojega srca in čustev. In zato ne jemljem tega kot varanje, ker gre samo za goli seks, tako kot za telovadbo. Ne znam razložiti točno, včasih bi rada prenehala s tem, ampak ne morem. Doživljam nora vzburjenja, ko se dobivam naskrivaj z drugimi moškimi in ko se grem z njimi razne igrice vlog. Takega vzburjenja v svoji zvezi ne doživim, tam pa imam drugačno, saj je povezano z ljubeznijo. Kdor razume razume, kdor ne pač ne. Samo ne mislit, da varanja ni. Pa še kako je. Večina teh moških s katerimi se dobivam je vezanih. Ampak to ne pomeni, da nimajo radi svoje ženske. Samo pač rabijo še druge vrste vzburjenja. Lepo bi bilo, če bi to dojeli in ne delali take fame okrog varanja. Če ne varaš čustveno je vse ok. Ko se pa moški ali ženska zaljubi v drugo, takrat je problem, zapomnite si to.
Eva:
Kaksno nakladanje, za posrat! 😲
Odvisnost od seksa. O tem piše Sanja Rozman v eni od svojih knjig. Ne spomnim se naslova, boš že našla. Ona vodi tudi terapevtsko skupino za boj proti odvisnostim. V knjigi so opisani ravno taki občutki, kot jih opisuješ- o tem govori ena njenih klientk. Če ti je kaj do tega, da obdržiš zakon in moškega, ki ga ljubiš, poišči pot do nje. Nisi edina, še zdaleč ne. In pohiti, ker bo vedno slabše, svoje “droge” boš potrebovala vedno več, dokler ne bo mož izvedel. In enkrat bo izvedel, zapomni si. Kaj bo potem, si lahko predstavljaš. Verjamem, da gre pri tebi za goli seks, toda mož te ne bo razumel. Premisli.
star dec, 08.12.2024 ob 20:11
1. Eva ima popolnoma prav.
2. “Ne bluzi nam” je poskus ugovora brez enega samega protiargumenta.
Naučite se pisati z vsaj minimalnimi argumenti…
A je res treba posebej razlagat, zakaj ni okej varat, kot ne čutiš organsko tega? Dovolj je pogledat, kakšne psihološke rane to pusti na tipih, eni se zlomijo in nikoli več ne pridejo k sebi, ravno na teh straneh je en enkrat pisal, da mu je “vzela moškost”, kastrirala ga je, svet se mu je sesul in ne samo zaradi laganja in izgube zaupanja, ampak je imel prav fiziološko reakcijo, seks ni nekaj banalnega, ljudje ubijajo zaradi prevare.
Nikakor se ne strinjam. Zame je spolnost dosti več kot goli seks, zame je intimo najgloblja predaja, se zdaleč ne bi mogla seksati iz golega seksa. Ne gre le za partnerja , gre predvsem za mene, da sama sebi ne lažem. Meni je varanje da se bi dobivala z drugim, lagala doma, intima pa sploh. To je varanje . Če bi imela odprt odnos , bi bilo drugo, on z drugimi, ti z drugimi, ampak verjetno tvoj moz nima ljubice ali? Kako bi na to reagirala? In še nekaj, mislim da ni toliko varanja kot ti misliš. sem privlačna, moški si me hitro poželijo ampak nikoli ne grem v to, zaključim takoj.
No vidim, da živite v velikih iluzijah. Varanja je ogromno, s tem mislim seks varanja. Sicer zame goli seks ni varanje. Varanje bi bilo, če bi se zaljubila v drugega moškega, to se pa do zdaj nisem. In ne mi zdaj buč prodajat o odvisnosti in podobne neumnosti. To ni nobena neumnost ampak imam enostavno rada seks in nevarnost, tudi me vzburja seks na javnih krajih, tako da bi me lahko kdo ulovil. To ni nobena odvisnost ampak lajt fetiš. Mislim, da živite v enih pravljicah, če mislite, da lahko moški ali ženska celo življenje seksa samo z eno osebo pa da nikoli ne zaželi koga drugega. Tega ni, dejte si dopovedat. Ženske mislite, da vas moški ne seksa z drugimi? Ali si vsaj ne želi drugih, če je nesposoben grdavž, da si najde kakšno potem pač samo sanjari. Ste pa res naivne, če mislite, da ima samo vas. Pa kje je po parih letih sploh še kakšen trill v vezi, vse že znano vnaprej, nobenega vznemirjenja, nobene nevarnosti, živ dolgčas. Življenje je samo eno, mladi in lepi in sekxy smo samo zdaj in kdaj, če ne zdaj bomo uživali?
Eva ti packa kužna hivično sifilična ti, kmalu ne bodo v Sloveniji več v večini domači moški, ki jim je sistem odrezal jajca in pokorno tolerirajo za svoja dekleta in žene, ki so umazane prešuštnice prepojene s sifilisom, hepatitisom, gonorejo in herpesom. Tu bodo kmalu v večini moški iz puščavskih predelov sveta in Albanije/Kosova in bodo take lahkoživke kot si ti doživele katarzo zakopane do pasu v zemljo in obmetavane z kamenjem.
Se popolnoma strinjam sva na istem..poglej pod sex v mestu zapis Trenirat je treba ..tam je moja zgodba in tudi mail..javi se..in uživaj življenje..eno dve uri sexa za šport je sigurno bolje kot bilo kakšna druga rekreacija ,da ne govorimo posedanje v bifeju in udrihati cez eno in drugo..lep vecef želim vsem ..
eva610, 08.12.2024 ob 22:07
Zakaj bi to naredila? Zakaj bi moral on to vedeti? Kar ne veš, ne boli. Simpl.
jaz pa še kako dobro čutim vaše laži, igračkanja, sprenevedanja, maske, ki jih vlačim dom, to mi je v krvi.. previdno, če je mož en izmed takih, znaš doživet boga svoga 😁