Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Da še jaz povem glede varanja, kaj mene žene v to

Da še jaz povem glede varanja, kaj mene žene v to

Nisem js snemal ampak mož ko sem bil z parom..se ne vidi noben obraz samo rit in tič pa lulika..sam nisem nikoli snemal

Odgovor na objavo uporabnika
eva610, 08.12.2024 ob 19:34

Svojega partnerja imam rada nadvse, ampak se enostavno ne morem upreti, ko mi je kak moški všeč. Ampak pri vsakem gre samo za seks, ljubim samo svojega moškega. Nobenemu drugemu nisem dala svojega srca in čustev. In zato ne jemljem tega kot varanje, ker gre samo za goli seks, tako kot za telovadbo. Ne znam razložiti točno, včasih bi rada prenehala s tem, ampak ne morem. Doživljam nora vzburjenja, ko se dobivam naskrivaj z drugimi moškimi in ko se grem z njimi razne igrice vlog. Takega vzburjenja v svoji zvezi ne doživim, tam pa imam drugačno, saj je povezano z ljubeznijo. Kdor razume razume, kdor ne pač ne. Samo ne mislit, da varanja ni. Pa še kako je. Večina teh moških s katerimi se dobivam je vezanih. Ampak to ne pomeni, da nimajo radi svoje ženske. Samo pač rabijo še druge vrste vzburjenja. Lepo bi bilo, če bi to dojeli in ne delali take fame okrog varanja. Če ne varaš čustveno je vse ok. Ko se pa moški ali ženska zaljubi v drugo, takrat je problem, zapomnite si to.

Pa evo, kako to ne štekajo žene moških, ki so redni obiskovalci prostitutk, saj ne gre za ljubezen, ampak za seks. 😀

eva610, 08.12.2024 ob 22:07

takle, 08.12.2024 ob 22:01

Če je tko super in sploh nič takega, pa bodi taka carica in svojemu partnerju priznaj, kaj počneš. Zakaj ne upaš?

Zakaj bi to naredila? Zakaj bi moral on to vedeti? Kar ne veš, ne boli. Simpl.

Če je sam telovadba no, boš pa že povedala doma, kako se rekreiraš? Al se ti mogoče zdi, da se pa le ni za pohvalit pred možem, kako lahka in poceni si?

Brezveze, nobena ljubav ni to, če svojega moža ne spoštuješ. In zame je to skakanje iz enega na drugega, četudi po tvoje v imenu telovadbe, znak nespoštovanja in popolnega necenjenja. Boš razumela. Nekoč.

Snemanje, 08.12.2024 ob 22:37

Sem prebrala … Kaj me je zmotilo pri tem toniju …. da snema … on ima dejansko posnetke … in kaj, če ženska noče snemanja … a potem snema naskrivaj ….

Nisem js snemal ampak mož ko sem bil z parom..se ne vidi noben obraz samo rit in tič pa lulika..sam nisem nikoli snemal

Tema za klikanje in nabijanje.

Kaj pa SPB? brrrrr ne bi mogel bit z žensko, ki je obiskana bolj kot postojna, da so v njej bili različni k….vonjev in okusov…oh bljak, kaj sem to prebral

eva610, 08.12.2024 ob 21:52

No vidim, da živite v velikih iluzijah. Varanja je ogromno, s tem mislim seks varanja. Sicer zame goli seks ni varanje. Varanje bi bilo, če bi se zaljubila v drugega moškega, to se pa do zdaj nisem. In ne mi zdaj buč prodajat o odvisnosti in podobne neumnosti. To ni nobena neumnost ampak imam enostavno rada seks in nevarnost, tudi me vzburja seks na javnih krajih, tako da bi me lahko kdo ulovil. To ni nobena odvisnost ampak lajt fetiš. Mislim, da živite v enih pravljicah, če mislite, da lahko moški ali ženska celo življenje seksa samo z eno osebo pa da nikoli ne zaželi koga drugega. Tega ni, dejte si dopovedat. Ženske mislite, da vas moški ne seksa z drugimi? Ali si vsaj ne želi drugih, če je nesposoben grdavž, da si najde kakšno potem pač samo sanjari. Ste pa res naivne, če mislite, da ima samo vas. Pa kje je po parih letih sploh še kakšen trill v vezi, vse že znano vnaprej, nobenega vznemirjenja, nobene nevarnosti, živ dolgčas. Življenje je samo eno, mladi in lepi in sekxy smo samo zdaj in kdaj, če ne zdaj bomo uživali?

Hahaha Eva, nekateri cenimo zvestobo, ti se kar tolaži da vsi varamo. 22 let sem zvest svoji ženi, nikoli nisem resno mislil na varanje, saj ti je kakšna všeč, ampak ne bi bil z njo,  vse kar rabim imam doma. Žena je privlačna, ima lepo postavo, me vzburja,imava lepo spolnost , povej mi, kaj bi z varanjem dosegel razen stresa ob vsem skrivanju. Ubogi tvoj mož. In toliko slabiča si, da mu niti ne poveš za svoje skrivne želje. A ne bi bilo lažje, da bi šla v troje , pa boš uresničila svoje fantazije, pa se skrivati ne bi bilo treba pred možem.  Kakšna beda od ženske si, dobro da si tako glupa, da se tega ne zavedaš.

ja saj. nekateri smo za zvestobo, ostali za varanje. naša dejanja govorijo zase.

to da govoriš da si zvest, potem pa skačeš za drugimi-to ni zvestoba, je dejanje povedalo resnico.

in vsak zagovarja tisto za kar on je. tako zvesti zagovarjamo zvestobo v pravem pomenu besede.. varalice pa, da je varanje zgolj fizični stik, pa še to ne, če se gre za goli fuk.

Ja, varalice živijo pravljico v svoji betici.

Spolna energija je najmočnejša. In je treba pazit, s kom se daješ. To, kar delaš, žal ni dobro za tvojo energijo, ki jo pršiš naokoli, hkrati pa prejemaš energije, s katerimi sploh se ne moreš hranit…ampak ne bom več naprej razlagala, kam.to vodi….dobro bi bilo, da greš tudi vsake pol leta h ginekologu…jap

Razumemo. Si pač nimfomanka.

Pol si kurba, da lahko sexaš z nekom do katerega ne čutiš ničesar.

Saj nismo živali, da bi se vsevprek gonili, ko je ovulacija in te zasrbi vspodaj.

Si ne predstavljam, da bi šla z nekom v posteljio v katerega ne bi bila zaljubljena.

Ja…hvala za tvojo izpoved in razsvetljenje, kaj varanje je. Zdaj pa samo srčno upam, da imaš tam okrog 15 let. Ker drugače se ti lahko samo še smejem. Nekega dne boš padla na realna tla, pripravi si protibolečinske tablete, ker bo znalo ful bolet. Predvsem tam, kjer te zdaj ful srbi, hahahahahahaaaa…

Vsakdo ČUTI, če se le ne spreneveda in si upa priznat. Ne gre tukaj za nek ekstra dar. Kok jih točno ve, da kaj ni ok, pa vseeno blendirajo sami seb in vztrajajo. Ker pač tk želijo. Nekateri pa tudi vidijo marsikaj v svoji popačeni sliki, to pa ni dar ampak je PSIHOZA. Eni to hitro opazimo s kom imamo opravka 🙂 Drugače pa avtorica kar pišeš se res bere kot obesednost in bolezen. Si kot ena kuzlica 🙂 Mogoče si v prejšnem življenju bila ena navadna kokršpanjelka z močnim nagonom, ki ti še zdaj ostaja 🙂 Enim pa ostaja kastracija in blebet v nedogled 🙂

Meni je pa žalostno, kako lahko nekateri tako božansko dejanje, kot je spolnost, zbanalizirate na nek umazan pasji fuk.

Spolnost ni samo fizična aktivnost, je tudi fuzija energij. Če jo zreduciramo na fizični nivo, ne samo zamujamo tisto najlepše, kar nam ponuja, ampak se v odnosih kmalu začnemo počutiti prazni.

Osebno ne bi nikoli izdala odnosa z možem s prevaro (in seveda je to, kar počneš, varanje, če mož ne ve za to in ne pristaja na to), saj bi izgubil tisto magijo, ki jo prinaša ekskluziva. Iz istega razloga nikoli ne bi odpustila prevare. Enostavno bi se mi podrlo vse. Sem raje sama kot z bekom v tako banalnem odnosu brez prave vsebine.

“Tisoč ljudi tisoč čudi”

Ja vsak ima svoje mnenje in vsak ima svoje čutenje in vsak ima svoj prav!

Pač ti tako čutiš, a bi se vseeno morala vprašati kako pa čuti tvoj mož! In ja edino pošteno od tebe bi bilo da bi mož vedel. Čeprav te razumem ker potem pač ne bi bilo adrenalina!

Jaz sem celo moje partnersko življenje, ki traja že več kot štirideset let napravil samo eno napako, ki sem jo ženi tudi priznal in potem nikoli več.

Do trenutka ko sva se nekaj let nazaj dogovorila za odprto zvezo in ta čas izživela vsak svoje dogodivščine!

Moram pa priznati in prav tako priznava tudi žena da ta čas ni bilo enostavno ko sva vsak vedela kam se odpravljava.

Danes imava glede na iskušnje popolnoma drugačen pogled na vse skupaj, in veva da je čisto vse varanje (tudi najbolj nedolžno flirtanje po danes tako enostavni poti z elektronskimi napravami, SMS, Facebook, itd).

Vse si poveva tudi če ni dogovorjeno naprej, ker ko enkrat odpreš Pandorino skrinjo je ta odprta in ni več vrnitve!

Midva se imava zelo rada še vedno in si nikakor ne predstavljava življenja eden brez drugega in sva očitno moral tudi skozi to fazo da sva še bolj poglobila svojo vezo!

Ampak vse to je pogojeno s tem da sva odkrita!

Zdaj bi pa še tebe vprašal, kako bi pa ti se počutila če bi tvoj mož ki ga tako ljubiš delal to kar delaš ti?

Si še zelo mlada, kajne? Motiš se. Ni problem, ko se nekdo zaljubi v drugega. Problem je, ko v zvezi začneš prikrivati in lagati, tako kot to počneš ti. Ti tvojega ne ljubiš. Pa ne trdim tega zato, ker se fukariš naokrog, ampak zato, ker počneš nekaj, kar veš, da bi ga prizadelo, če bi izvedel. In če imamo nekoga radi, ne delmo tega, kar ga prizadane. Zavestno sprejmemo to odločitev in to upoštevmo, tudi če imamo morda sami na to drugačen pogled. Če bi tvoj vedel za afere in mu bi bilo ok, potem ja, go for it. Potem bi ti verjela, da ga imaš res rada in da za vaju to ni varanje. Tako pa, ljubica draga, nakladaj komu drugemu.

Če v čem, se strinjam v tem, da pri večini ampak res pri večini po mnogih letih skupnega življenja ni več strasti..enostavno se en drugega zasitita. Izračun pokaže sledeče : v desetih letih je to cca 65.000 ur – 65.000 ur z eno in isto osebo! Da ne omenjamo takšnih in drugačnih problemov, ki so žal neizogibni..pa da ča človek ne izgleda več isto, da je nemogoče da je vsak dan zabaven, da vsak dan vse naredi prav – to je enostavno nemogoče! In potem pride do prevare, ločitve..  Če bi si danes lahko kupili najljubše vozilo, koliko mislite, da bi bili še navdušeni nad njim po desetih letih, če bi ga vsak dan uporabljali?

Tvoj mož se sigurno veseli kakšne spolno prenosljive bolezni. Povprašaj ga, katero bi najraje dobil.

Ko boš se sama ali še svojega partnerja okužila s kako SPB, potem bo šele veselica. Boš imela adrenalina, kolikor ga boš hotela. Nekatere spolne okužbe so zelo lahko prenosljive in pred njimi te niti kondom ne ščiti.

It’s not cheating if your husband is watching 🙂

Torej Eva in njej podobne – povejte svojim dragim in si sex s tujci, na javnih mestih, trojčke, četvorčke ipd. privoščite skupaj.

Dokazano je, da ima 90% moških trojčka za svojo fantazijo (ostalih 10% je pa homo) in zakaj si te fantazije ne bi uresničili skupaj ?!

Ne bo treba skrivat, nikoli ne bo slabe vesti, mogoče kdaj malček ljubosumja, ki pa se da rešiti z odkritim pogovorom.

Privoščite si 🙂 Boljše razmišljat o dobrem sexu, skupnih avanturah in dogodkih kot pa obrekovat, metat kolena pod noge drugim, zganjat zavist, ljubosumje ipd. Pozitiva ljudje 🙂

New Report

Close