Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek da se malo izobrazite

da se malo izobrazite

drugače pa je to skopirano s foruma avtomobilizem.com….kakorkoli frendi želim vam obilo užitkov ob preizkušanju novih položajev 🙂

Oslovski udarec:
Seksas z deklico v kuzku (doggie stajl). Tik preden ti pride, ji porines curaka v rit in jo potem močno udaris po glavi. Baje je občutek nekaj neverjetnega, vendar moras pri pravilni izvedbi deklico udariti do nezavesti, tako da pri tem močno stisne svojo ritko.

Leteča kamela:
Eden od najbolj priljubljenih polozajev. Ona lezi na hrbtu, moski je na kolenih in jo poriva. Z rokami se odrines od podlage in poskusis ujeti ravnotezje. Če ti uspe ujeti ravnotezje si v celoti v zraku. Nato pričnes zamahovati z rokami in se dreti kot povozen kojot. Zelo stilski polozaj.

Pes v bani:
To je polozaj, pri katerem deklico porivas v rit, in pri tem poskusis stlačiti notri se jajca. Izredno zahteven polozaj, ki ima tako ime zato, ker ga je tako tezko izvesti, kot okopati psa v banji.

Podivjan konj:
Zelo klasičen akt. Začnes tako, da deklico porivas v kuzku (dogi). Ko prične dama zares uzivati, jo čim trdneje zgrabis za boke ali joske in jo ozmerjas z debelo neumno prasico. Po vsej verjetnosti bo poskusila pobegniti. Ko poskusa pobegniti, se ti počutis kot da bi jahal podivjanega konja.

Umazani Sančez oz. Hitler:
Ko porivata v kuzku (dogi), vtaknes svoj prst v njeno ritko, in ji ga potegnes po njeni zgornji ustnici, tako da naredi tanko rjavo sled. Deklica sedaj izgleda kot Umazani Sančez oz. Hitler. Po tem aktu je idealno izvesti se podivjanega konja.

Afterburner :
Seksas v misijonarskem polozaju ali kuzku. Preden ti pride močno prdnes in hitro prizges izpuh v vzigalnikom. Dodatna sila, ki se ob tem sprosti naj bi omogočila za 2-3 cm globjo penetracijo.

Jezni zmaj:
Ko ti ga deklica fafa naj ti pride v njena usta. Tik preden pogoltne jo udari po zadnji strani glave, tako da bo spermo brizgnila skozi nos. Pri tem dejanju naj bi bila podobna jeznemu zmaju, ki bruha ogenj skozi nosnice.

Presenečenje dedkamraza:
Sedis na postelji, deklica sedi v tvojem naročju, obrnjena proti tebi in seksata. Nezno jo objemi in ji zasepetaj na uho, da imas presenečenje zanjo. Nato hitro izvleci tiča iz njena muce in ji ga zabij v ritko. Hitro jo zagrabi za joske in se zaderi: HO HO HO Deda mraz je tu.

Rodeo:
Med seksom (tip leži na hrbtu ona pa zgori), jo zgrabš za joške, pa ji rečeš da ma njena frendica večje. Ona bo poskušala pobegnt, ti ji pa ne pustit in bo rodeo na kwadrat.

SEX po DAVIDU COPERFIELDU :
KO JA NABIJAŠ V DOGGYJU SE ZADEREŠ DA TI PRIHAJA ONA SE OBRNE, V TISTEM TRENUTKU PA JO NACURLAŠ V OBRAZ —>IT’S MAGIC…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

Jaz sem se skor dol z bejbe zvrnu,ko sem to prebral!!!!
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

vse oki in prav….samo spol zamenjaj……..
v položajih ONE PUPE NIMAJO KAJ ISKATI!!!!!!!!!!!!!!!HEHEHEHHEHEHEHEH

avo ti smokeca, moj sinci…oposss

leta letijo - iščem stevardeso.....

Veš kak je toti Sinsi f redi?!
🙂

Ko sem se ob tem postu režal,ku pečen zajc…je pršla žena pogledat čemu se smejim….in izjavi:DA JI TO SPLOH NI SMEŠNO!
Pa kdo je zdaj fuknjen?

samo ženska je…..one tega ne razumejo 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

To bo to!

Hej ljubezen….a si bil tist cajt,ko si post pisal v prihodu…al odhodu?
😉

:))))

v prihodu :))

smo meli filmski večer, s tem da sem ga jaz potem raztegno do 10 zjutraj

tak da danes grem hitro spat sem utrujen 🙂

New Report

Close