da se nasmeješ od srca..
…hahahahahaha
Neverjetno, ni več “blesavih” tem, pa da se nasmejemo kot smo široki in debeli……..
Kaj rečete na tola predlog ZA MALO RELAKSACIJE:
PEJMO SE ASOCIACIJE !!!!!
..ko vidite nek NICK, na kaj pomislite?
lahko se gremo igrico “draženja ” po sistemu, da napišete asociacijo na osebo, ki se je vpisala ravno pred tabo ali pa kakor želete…….
v glavnem bistvo je, da ni pravil…
Odpiram “lov” na nas in da vidimoooooooo..
kdo koga na kaj asociira…hihihiihihi
Evo začnem:
mene BGV na kavasakija 2500 hrv turbo disel…..
lp
Se smejimmmmmmmmmmmm, kuharco……za znoret…v čipkasti srajčki…pa ima gatke spodaj….
Okej…Razo: ko zagledam tvoje ime, takoj pomislim aha, zopet bomo nekaj glodali a njega ni blo…ga ne bo…gospoda skrivnostneža, evo to si ti! Drugače pa te imam rada, pa saj to veš in kapo dol, rajcat pa znaš!
Žverčka, pogled na njeno ime: je tako moja, cortana, moja-moja…in najboljša prijateljica
Sprevržko: prijatelj, da mu ni para…in občasno sprevrženc, ampak mu tudi to paše…in tudi njemu lahko rečem…moj-moj
Razbojniček: je moj medek-medvedek, sladek kot bonbonček…
Bgv:tudi mene asociira na motor
Trliči: zopet na nekaj cortanega…nagajivega
Nadaljevanje sledi po oglasih!
Pa s panceto v eni in tipkovnico v drugi roki…. pa na brke ne pozabite….:-)))
Hja, SončiKa na Speedy-ja Gonzalesa (leta se in tja), Razo na Masko (pokrita rihta, ni kaj :-))), BGV na (se še spomnim naknadno), Razbojnik na čuka (je samo ponoči prisoten), Poletka na Hrabrega miška (lejte jo, upirati se je začela!!! Bravoooo!!!), Trilči na Pink panterja (tako cool, jo kar vidim, da tako počasi in zanesljivo hodi), Jani naj bo Vili iz Čebelice Maje (ne vem zakaj, pa mi vseeno tako asociira), Primož pa na svetega Petra…..:-)))))
brez zamere, no.
Rada vas imam.
:-)))
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Ha ha ha … zgleda, da res malo preveč trobezlam okrog o teh motorjih … :))))))))))))))))))))))))))))))))))) Se bo treba mal skalmirat … vstavit … :))) ;)))
No … pa da še jaz povem svoje …
Razo … ti me spominjaš na čokolado (je dobra, sladka, … ampak takoj ko ugriznem vanjo mi je žal)
Sprevržko … he he … ti si kot Franci … :)))))) ;))))
Sonček … mislim, da te tvoje ime zelo dobro opiše …
Žverči … mislim, da te tvoje ime zelo dobro opiše … :))))))))))))))))))))))))
Poletka … spominjaš me name … še iz prejšnjih debat, ki sva jih imele na onem forumu ..
Trilči … joj … ti me spominjaš na muco (tisto … na štirih tačkah … da ne bo pomote)
Helčika … :)))) … he he … helčiko si še preveč dobro predstavljam … ampak ne povem zakaj … :))))))))))))))))))))))))))))) …
Razbojnika pa … hm … ne morem se te predstavljat drugačnega kot si … :))))))))))) … pismo ej … kdaj bo spet kako srečanje … :)))))))))))
No … za ostale pa ne vem … Ni domišljije danes … :((((((
Lp, Bgv
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee … sej ni res … Nikitka!!!!! Sej veš, da vaju šmirglamo … :)))) … Ne it … čene bom joku … :(((((((((((((((( …
He he … če greš te pa možu zatožim … :))))) ;)))) (sem rahlo hudičkasta danes … verjetno rdeči pramenčki prijamljejo … ) :)))))))))))
Lp, Bgv