Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Da si ne bo tale Potrč kej naredu

Da si ne bo tale Potrč kej naredu

A dajte no, pametnjakovič. Norca se delat iz ljudi je najlažje.

Danes sem ga prav opazovala, pa sem dojela zakaj me tako zelo moti. MRTEV JE. Dobesedno kot en sociopat. Nobenih čustev, nobene energije življenske, nobene topline, oči prazne, obraz brezizrazen.

Seveda se trudi neki fejkat češ “o a res” pa nekaj nateguje faco, ampak je kot da bi posnemal čustva nekoga drugega. Prav toliko je živ kot ena mrtva, hladna riba.

Pametnega se pa res dela. Pa prav take neumesne komentarje spucava. Človek pred njim stoji obupan, čisto na tleh… Potrč ka ga tko za foro še malo brcne. Se že sprašujem, če Marko uživa v tem? Tko, da take negativne stvari lahko ljudem govori?

Ne vem. Žal mi je za vsako kritiko, ki sem jo Špeli namenila lansko leto. Ker na koncu se je ufurala. Pa je bila taka topla oseba, se je znala hecat z luzerji, pa tudi jokat z njimi. Si videl na koncu, da ji ni vseeno. Pri Potrču tega ne bo, tip je kot kamen, bo probal igrat sočutje, pa že zdaj vidim da bo falil.

Ma super je.

Bomo zdaj ženske imele kaj za gledat, lani ste imeli pa moški.

Jst tega tipa ne prenesem odkar je bil na A kanalu. Leta nazaj.
Tak vase zagledan kao mačo.
Fuj.

Ampak….. On mora take stvari govort po scenariju, razumte že!

Ne vem zakaj ga tako kritizirate. Meni se zdi pa čisto v redu. Dejstvo je, da govori to, kar je v scenariju, poleg tega pa… kaj pa bi vi radi? Da se tam izvaja neko sočutje? Zakaj? Treba jih je brcnit v rit, treba jih je “zbudit”, ker brez tega ne bo nič…

Ko vidim Markota in Lili, se spomnim na rek: “Ko drek na vejo spleza”…

Vem, da jih je treba brcnit v rit, ni se pa treba poniževalno obnašat do ljudi. Sem tudi jaz imela trenerja, ki me je na nek čuden način želel pripraviti do hujšanja (govorim o 5-8 kg), pa mi bil zoprn. Imam zdaj drugega, ki je super in me je brez teženja spodbudil h gibanju. Ne rabi vsak soli na rano, da se premakne.

Š…. daj umiri se, saj vemo, da si ljubosumna.
Marko ODLIČNO vodi oddajo, je pripravljen in predvsem ne vrešči.

Na kaj naj bo pa ljubosumna?
Daj nesi si ga domov.

Kdaj bo novi reality pokradimo Slovenijo?
Kdo nastopa?
Kdo vodi oddajo?
Raiting oddaje?

Nimam druzga dela?

Fake news, fake money, fake tits, fake friends, fake country, fake show, fake as it can be.

Lohk de je njok, sam fračo pa ima……avion.

Pa kakšnga norca! Tako močni ljudje potrebujejo javno brco v rit, dsa se zavedo, da so jim leta življanja s takim tempom prenajedanja šteta…..

Žal je Potrč samo “marioneta” v rokah scenaristov…. Posodil je pač svoj glas, telešček in interpretacijo scenarija.

Jah, kakšna si pa torej ti- daj prilepi se, da te malo popljvamo, no…..

Jah, kakšna si pa torej ti- daj prilepi se, da te malo popljvamo, no…..
[/quote]

Pod tem nickom sicer piše moški, hehe. Očitno zakompleksan moški.

Pod tem nickom sicer piše moški, hehe. Očitno zakompleksan moški.
[/quote]

se motiš…. debelo… sem ženska 😛

se motiš…. debelo… sem ženska 😛
[/quote]

aha, OK – misliš moi lolita avtorja…. Got it 🙂

Ne sedeta. Sta lepa, privlacna, ampak nerazgledana, seksisticna, vzvisena in zelo zelo lesena. Ju pa planet forsira na polno. Ze v dragi zmore je bilo tezko poslusat njegovo pametovanje in njeno prisiljeno rezgetanje.

New Report

Close