Da si ne bo tale Potrč kej naredu
Danes sem ga prav opazovala, pa sem dojela zakaj me tako zelo moti. MRTEV JE. Dobesedno kot en sociopat. Nobenih čustev, nobene energije življenske, nobene topline, oči prazne, obraz brezizrazen.
Seveda se trudi neki fejkat češ “o a res” pa nekaj nateguje faco, ampak je kot da bi posnemal čustva nekoga drugega. Prav toliko je živ kot ena mrtva, hladna riba.
Pametnega se pa res dela. Pa prav take neumesne komentarje spucava. Človek pred njim stoji obupan, čisto na tleh… Potrč ka ga tko za foro še malo brcne. Se že sprašujem, če Marko uživa v tem? Tko, da take negativne stvari lahko ljudem govori?
Ne vem. Žal mi je za vsako kritiko, ki sem jo Špeli namenila lansko leto. Ker na koncu se je ufurala. Pa je bila taka topla oseba, se je znala hecat z luzerji, pa tudi jokat z njimi. Si videl na koncu, da ji ni vseeno. Pri Potrču tega ne bo, tip je kot kamen, bo probal igrat sočutje, pa že zdaj vidim da bo falil.
Vem, da jih je treba brcnit v rit, ni se pa treba poniževalno obnašat do ljudi. Sem tudi jaz imela trenerja, ki me je na nek čuden način želel pripraviti do hujšanja (govorim o 5-8 kg), pa mi bil zoprn. Imam zdaj drugega, ki je super in me je brez teženja spodbudil h gibanju. Ne rabi vsak soli na rano, da se premakne.