da te kap zadane
Najprej, da vam napišem, da ne vem kaj sem mislila oz. nisem mislila nič, ko sem naredila bedarijo, da svet ne more verjet…
Mož je bil najprej besen ko ris, ampak potem je bilo vse o.k.
No, pa da vam razložim, kaj se mi je naredilo.
Prala sem avto. In spodaj na vratih opazim madeže katrana (črne pikice od na novo položenega asfalta…) in začnem drgniti, pa drgniti in ker ni šlo vzamem v roke še viledo in z malo bolj grobo stranjo počasi zdrgnem te pikice z avto dol. No in potem pride na vrsto katastrofa. Avto se posuši in tam kjer sem drgnila z viledo (z grobo stranjo) opazim, da sem spravila stran lak in se opazijo lise.
Ko to povem možu, sem mislila, da ga bo kar kap. Sicer ni bilo to tako grozno veliko (ene štiri lise 2 cm široke in okoli 10 cm dolge lise).
Potem, ko se je stvar umirila, je mož s pulirno pasto to stvar spuliral in zdaj moraš pogledati čisto blizu, pa še to se ne vidi skoraj nič.
Zdaj me pa zanima? Ali je še kakšno sredstvo, da bi se to dalo prekrtiti.
No saj zdaj je v redu. Ampak vseeno, bi vas prosila, če obstaja še kakšno sredstvo.
Da me ne bi slučajno napadli, ker sama vem, da sem prava opica.
Hvala za razumevanje!!!!
Kriza je pa zato, ker je avto star dva meseca!
Take stvari te res razjezijo. Nekoč smo se peljali nekam na izlet, vmes smo imeli postanek v Ljubljani. Šel sem iz avto, ko pa sem se vrnil, bi me skoraj kap. Očetu je bilo nerodno, ker sem imel malo bolj prašen avto in je medtem šel iz avta in s papirjem zdrgnil zadnjo stran avta. Seveda so se poznale praske, saj so med prahom tudi drobna zrnca kamenja. Nazjal sem ga kot psa, kaj se sploh meša zraven. Če mu je nerodno, naj se pelje z avtobusom.