Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem da te kap zadane

da te kap zadane

Najprej, da vam napišem, da ne vem kaj sem mislila oz. nisem mislila nič, ko sem naredila bedarijo, da svet ne more verjet…
Mož je bil najprej besen ko ris, ampak potem je bilo vse o.k.
No, pa da vam razložim, kaj se mi je naredilo.
Prala sem avto. In spodaj na vratih opazim madeže katrana (črne pikice od na novo položenega asfalta…) in začnem drgniti, pa drgniti in ker ni šlo vzamem v roke še viledo in z malo bolj grobo stranjo počasi zdrgnem te pikice z avto dol. No in potem pride na vrsto katastrofa. Avto se posuši in tam kjer sem drgnila z viledo (z grobo stranjo) opazim, da sem spravila stran lak in se opazijo lise.
Ko to povem možu, sem mislila, da ga bo kar kap. Sicer ni bilo to tako grozno veliko (ene štiri lise 2 cm široke in okoli 10 cm dolge lise).
Potem, ko se je stvar umirila, je mož s pulirno pasto to stvar spuliral in zdaj moraš pogledati čisto blizu, pa še to se ne vidi skoraj nič.
Zdaj me pa zanima? Ali je še kakšno sredstvo, da bi se to dalo prekrtiti.
No saj zdaj je v redu. Ampak vseeno, bi vas prosila, če obstaja še kakšno sredstvo.
Da me ne bi slučajno napadli, ker sama vem, da sem prava opica.
Hvala za razumevanje!!!!

Kriza je pa zato, ker je avto star dva meseca!

Sam, si je kriv, če ne pere sam avta, ko mu je pa tako pri srcu…

LP

Rok od Tine,
sploh ni v tem fora. On pa tudi včasih pomije posodo, jaz pa naredim, kaj namesto njega, če ima kakšno drugo delo.
Sploh mi je pa smešno, da odgovarjaš, brez da razumeš kaj sem spraševala.
Lep dan!

alo!!

kriza tole, ampak predstavlaj si kako bi ga kap šele ruknla če bi mu avto razbila(jst sm dva mesca str avto od fotra razbila-sm še zmer živa,pa tut vozm ga spet lahku………jes!!!)!!!tko da tole sploh ne zgleda pol tolk kritično,ne??

Sej sploh ni kriza.
Zdej mi je že žal, da sem prosila za pomoč, ker zdaj delate tako paniko, da je kar hudo.
Sploh se pa nič več ne vidi. Tako, da se vam zahvaljujem za pomoč in svetovanje.

Take zadeve se menda “prikrijejo” s poliranjem. Torej je mož že naredil največ, kar je možno. Druga možnost je ponovno barvanje celega predela – ni vredno.

… evo počakaš dve urci, pa se ne vidi nič več :))))

No zdej pa resno 🙂 Tam k si drgnila z viledo, se dejansko ne more toliko poznati, da bi bilo opazno z enega metra (razen če je avto črn), če pa se že vidi, se to najlažje prekrije z poliranjem laka.

Pa lep dan!!

Jani

Take stvari te res razjezijo. Nekoč smo se peljali nekam na izlet, vmes smo imeli postanek v Ljubljani. Šel sem iz avto, ko pa sem se vrnil, bi me skoraj kap. Očetu je bilo nerodno, ker sem imel malo bolj prašen avto in je medtem šel iz avta in s papirjem zdrgnil zadnjo stran avta. Seveda so se poznale praske, saj so med prahom tudi drobna zrnca kamenja. Nazjal sem ga kot psa, kaj se sploh meša zraven. Če mu je nerodno, naj se pelje z avtobusom.

Ada, se opravičujem, vendar me je stvar spomnila na kolega, ki je imel podobno situacijo z ženo, le pri surf opremi… In ko je bilo že prepozno, mu je pa plafon dvignl…

No, pa brez zamere..

Lp Rok

Ps: Svetovali so ti pa že drugi.

Nasvete si dobila. Vidi se nič več in zato nas lahko zdaj pelješ na pivo.

No pa vas peljem na pivo!
Kdo je za to, naj se javi!!!!

Čav!

Jaz sem se že javil. Ko boš imela dovolj (pri)javljenih sporoči kje in kdaj. Upam da nisi predaleč. Jaz sem z gorenjske 🙂

Če so poškodbe tolikšne, da ne bi niti avtoličar s strojnim poliranjem mogel pomagat, ostane samo še novo lakiranje celih vrat.

PS. Katranske madeže pa naslednjič raje odstranite z “White spiritom”. Ga prodajajo pri Chemu v 1l embalaži in je povsem nenevaren za avtomobilski lak.

Ej stari o pivu teče zdaj debata

Žal sem predaleč. Iz okolice Ljubljane.
Al pa ne, ne vem……
Čav

Okolica je širok pojem. Jo lahko definiraš?

Draga Ada!

Danes sem videla na TV reklamo za odstranjevalec prask na laku. Spomnila sem se nate in ti za vsak slučaj sporočam ime tega odstranjevalca:
GS 27 – 2 tubi staneta 5990,00. Naročiš na telefon 080 15 51, TV prodaja.

New Report

Close