Da vam povem…
… snoči so me zvleki na en piknik v naravo. Sta mela dva frenda rojstni dan. Vse lepo in prav, no bila sem malo zaspana in brez volje… ampak če česa ne morem prenest je “glasba”, ki jo znajo podtaknit…
Oba tipa antikrista, od enga šjora igra kitaro in je zvesta bogu… ben, je pripeljala s sabo 2 prjatlci… čez cajt so nehali rolat cedeje (to je bla dobra muska!) … in oštja, kej niso tam začeli prepevat ene cerkvene, šjora in prjatlce in še enih par tipov…
Dala sem se bolj na stran, tiščalo me je na stran (na mehko), potem sem pa spizdila domov… Dans študiram, če ni bila to mogoče kaka reklama za se včlanit kam…
Bljak, ne grem več zraven…
Sori za zatežitev, ma sem vam morala povedat…
Helček…delaj tisto kar ti paše, če se ti nekam ne gre, ne pojdi, nauci se reci …NE…tudi to mora bit in pika!!! Cmokica, lumpačka moja…dajva midve eno tapravo za pet…;))
Dobro,da poveš!jaz tud ne prenesem raznih farških izpadov na tak način!
Naj se sami med samo šmekajo,če jim je tako všeč….ne trpim pa,da me fakajo v glavo na tak način.Na versko svobodo sem pa občutljiv….in ker sam nisem veren,ni treba,da me prepričujejo v nekaj,kar ne verjamem.
Na,pa sem še jaz zabluzu!
Sp
Eh je že vredu…. nisi neč zabluzu…
Mene konkretno v tem primeru je najbolj razpizdilo to, da je šlo kao za zlorabo piknika… namest kajstvem… Polone in Guštija, Metallice, Pink, Eminema, Andreja Šifrerja, Helene Blagne… bilokaj bi blo v redu… so začeli s tistimi…..
Me je mejlo, da bi začela “hej brigade hitite”…
papa
No,enkrat,kr sem še bolj dol po tvojih krajih frfotal,smo enkrat pa res pri lokavcu(Lokovščku?)…no en potok tam,ti že veš kater….no tam smo prasca pekli in bli na konc tolk nažgani,da smo mogli it pol pe v en hram tam blizu Vipave,da smo lahko se pohladli…..z vinom seveda!
Joj,kaki lepi cajti so bli takrat!
Sp