Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek da vas malo zrajca….ZA TISTE BOLJ IZKUŠENE PUPIKE

da vas malo zrajca….ZA TISTE BOLJ IZKUŠENE PUPIKE

…………….
Pogledal sem dol in že je imela roko v mojih boksarkah! Kar vzdignilo me je, ko sem čutil njeno roko pri mojem trdem lulčku! Čisto počasi mi ga je stiskala… tudi boksarke so naenkrat izginile z mojega telesa! Še nikoli ni bil moj “big boss” tako velik, tako trd… Prijela me je za jajčka in mi jih stiskala, jih božala in mi jih poljubljala. Kaj takega še sploh nisem videl, razen v kakšnem porniču! In vse to se je dogajalo meni! Ko je zaenkrat končala z jajčki, se ji je jezik prilepil in sploh ni hotel it vstran od mojega lulčka. Najprej se je z jezikom igrala po moji glavici! Adrenalin mi je skoraj razbil možgane, takšna strast in poželenje sta me prelivali! Gledal sem jo, kaj vse je delala z mojo glavico! Dihal sem tako hitro, da še pri treningu, ko res delamo na “oštro”, se ne zadiham skoraj nikoli tako močno! Ko pa je našobila ustnice in se z njimi oprijela glavice, sem jo prijel za lase in jo porinil do konca. Nisem mogel več prenesti te napetosti, ki je divjala po celem telesu! Vedela je, kaj mora storit in moj lulček je kar izginjal v njenih ustih! Vse skupaj je trajalo celo večnost! Naenkrat je nehala in ko je videla, da sem skoraj protestiral, je rekla: “najprej me še moraš zadovoljiti, potem pa ti lahko pride!” Klečala je ob mojih bokih in me prijela za roko!

Poln pričakovanja sem gledal kaj bo storila! ???????????????

HIHIHII NO PUPIKE, NADALJEVANJE PROSIM:::::::::::::::
če si drznete,………………….

leta letijo - iščem stevardeso.....

… in rekla: “Mentol bonbon….”

HIHIHI draga moja….nisi pozorno prebrala NASLOVA……ki pravi ZA TISTE BOLJ IZKUŠENE……..hihihiihihih

zdaj pa hitro pozabi, kaj si brala, si še premlada za kaj takega pa kakšno kuharico odpii tam je tolk zanimivih navodil……

no potrpi tudi zate bo zasijala sreča…………

cmokec

leta letijo - iščem stevardeso.....

… Dvignila se je in ponesla mojo roko v njeno mednožje. Ko sem začutil toplo mokroto njene muce je prstke kar samo poneslo v njeno že povsem odprto luknjo. Poskrkalo jih je v njeno notranjost, ker sem raziskoval že raziskano jamo. Dvignila je desno nogo in se z njo oklenila okrog mojega pasu, tako da je moje prstke posesalo še bolj v notranjost. Zajavkala je od ugodja … Z boki je migala sem in tja, tako da so se moji prstki sprehajali po stenah njene vagine … Bradavičke so ji otrdele in kar klicale po tem, da se prisesam nanje … Ubogal sem … kot lačen volk sem se zavihtel nanje in jih pričel grizljati … najprej nežno … a ko je začela kričati od ugodja … vedno bolj in bolj grobo … Njeni vzkliki so me še bolj vzburili … in moj korenjak je bil že trd kot kamen … zato sem umaknil prstke iz njene premočene luknje in z enim sunkom prodrl vanjo … Njen … AAAAAAAAAAAAaaa … mi je bil v dokaz, da uživa …

Zdaj pa naj nadaljuje še kdo drug ..

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

to je pa preveč…saj sem vedel, katera je tista izkušena in sploh poželjiva tuki gori………..

ampak jest bom zdajle kar v gorico prletu ni boga ti…….

lep dan

leta letijo - iščem stevardeso.....

vidi se, da se je začela pomald.

:)))))))))))) Dejmo dejmo, Razo … pokaži kako izkušen si ti … in lepo nadaljuj zgodbico …

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii … pomlad trže … jp jp … :)))))))))) A ni to krasno … :)))))))))))

Jst sem pa tooooooooooooooook zaljubljena, da si človk mislt ne more … :)))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

……….Prijela se je za glavo in vzdihovala od poželenja! “Stoj, čakaj, nehaj….”, vse to je priletelo iz njenih ust! Pogledal sem jo začudeno, kot da bi kaj narobe naredil! Potegnil sem ji prsta iz mucke in ji hotel sleči te lepe črne hlačke, ki so ji tako lepo poudarjale boke!”Ne, pustima jih gori”, je vzdihnila! Samo pokimal sem!

Prijela me je za lučka, ki je bil še vedno tako trd kot kamen! Če bi ga takrat zabrisal v steno, bi se gotovo stena podrla! Porinila si je mojega lulčka tako močno v njeno mucko, da je kar kriknila! Kar gorel sem od tistega občutka, ki ga ne moreš opisat, lahko ga samo doživiš!

in sedaj spet ve…………………

leta letijo - iščem stevardeso.....

se že umikam….. se opravičujem za vdor……..
Bom poiskala enega učitelja, potem pa bom jaz tebi pokazala, kako se stvari streže… le čakaj!!!

N’č lubčka, da veš.

Ubogal si…hlacke so ostale na meni…samo malo si jih odstranil na rob in pocasi kot da se bojis prodiral vame, ta obcutek je nepozaben…ampak strast in potreba je naredila svoje, nabijal si se vame, korenjaka sem cutila v vsej svoji veličini, kako trd, velik in debel je…in kako nama paše.
Moji kriki…daj se p….me so te obnoreli in zagrabil si me, potisnil tja na mizo, da se je pred teboj zasvetila moja rita, prijel si me za boke in me potisnil blizje k tebi, po telesu so se mi pretakali mravljinci…tako nora nisem bila se nikoli in tako seksi in pozeljiva in tvoj dotik je postal kot elektrika, zato sem lahko samo se vzdihovala po še in še. Ubogal si me…in nezno nadaljeval, me ljubkoval in potiskal od zadaj korenjaka v mojo vroco in pohotno muco. ker pa sem hotela tudi jaz tebe se malo pocrkljati sem se ti izmuznila in vzela v usta korenjaka, tako topel je bil in disal po moji muci, kar me je iznorelo do konca,tvoja roka je usmerjala mojo glavo in usta so se gibala v ritmu gor in dol…malo groba so bila in moje roke zelo zahtevne ob stiskanju tvojih jajck in rite…Zrajcan in nor do konca si postal tudi ti, zato si zopet prevzel pobudo in želel, da te zajaham, vsedla sem se na korenjaka in se pocasi spucala gor in dol…tvoje roke so bozale moje prsi, ampak divji ritem najinih teles, prepotenih, mokrih je narekovalo še vecjo strast in slišalo se je še samo nabijanje in nato najina krika ko je obema prislo naenkrat, ko si me se posprical po mojih prsih, trebuscku in koncal v mojih ustih…ker imas to najraje… in kot vedno je pogled, so oci povedale vse, brez besed sva bila združena v eno.

p.s. Ja domišljija nam danes dela 300 na uro!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

… Čutil sem, da hoče ona voditi igro, zato sem se nagnil nazaj in se vsedel na stol, brez da bi odstranil mojega tiča iz nje. Posedla se mi je v naročje … skladala sva se kot dva puzzle koščka … se me oklenila orog ramen in začela migati z boki … naprej in nazaj … čisto počasi, a z občutkom … Njena medenica se je zibala enakomerno … in vedno bolj hitro … vedno bolj močno … Čutim se njene mokre ritnice, ki so se sprijamale ob moja stegna … in njene nohte, ki so se zarezali v mojo kožo … Sklonila se je naprej in mi začela poljubljat vrat … oblizovat ušesne mešičke … gristi uhelj … Jaz sem neprestano mečkal njene mehke in čvrste prsti … in stiskal napeti bradavički …
Gibanje je bilo iz minute v minuto hitrejše … kapljice potu so ji začele povzeti po čelu … in njeno dihanje je bilo vedno glasnejše in hitrejše … Aaa … aaa … aaa … aaa … Grizla se je za ustnice od ugodja … Kričala je: “Razo … daj me … pofukaj me kot žival … prefukej me celo … tako kot znaš le ti!”

… nadaljuj …

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Uh … Sonči … tooooooooooooo … Tako se piše … :))))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Žverčka…kam greš…kakšen učitelj…se bojim…da nas razočarko potrebuje kakšno učiteljico in ne ti učitelja;))!

Razen če ne potrebuješ učitelja za fofšijo, ljubosumje…ja to pa lahko!
Pa naj potem naš Razočarko ponori do konca…cmoka obema…pa še učitelju…se bojim da je kar preveč fejst…da bi te sama pustila z njim.

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

ma zakaj me ne maraš…jest pa vse tiste skrite besedice tebi…ti pa čisto tiho…ti nagajiovi sonček…bo treba mal oblačke poklicati…

lpoljubčka

leta letijo - iščem stevardeso.....

ne nooooooooooooooooooooooooooo……..
saj jaz sem pravi:………..

cmokec lubčika nežna neizkušena…hihiih

leta letijo - iščem stevardeso.....

hmmmmmmmmmmmm…da te ne bi še enkrat zaneslo……….grrrrrrrrrr…..hihihiihihi….no bom nadaljevallllllllllllll

leta letijo - iščem stevardeso.....

..Prijela se je za glavo in vzdihovala od poželenja! “Stoj, čakaj, nehaj….”, vse to je priletelo iz njenih ust! Pogledal sem jo začudeno, kot da bi kaj narobe naredil! Potegnil sem ji prsta iz mucke in ji hotel sleči te lepe črne hlačke, ki so ji tako lepo poudarjale boke!”Ne, pustima jih gori”, je vzdihnila! Samo pokimal sem!
Tako mehka je bila njena mucka, tako mokra in tako topla! Prijel sem jo za prsi, ki so bile še vedno v modrčku, in jih stiskal! Prijela me je za roke in mi jih še močneje pritrdila na prsi! Tako je bilo svetovno, da sem kar zaprl oči in vendar sem jo videl, kako se pozibava na meni! Videl sem kako moj lulček izginja v njeni mucki, kako pleše po nekem neznanem ritmu njena ritka! Božal sem jo po telesu, po laseh, vsepovsod! Prijel sem jo okoli hrbta in jo pritisnil na sebe! Kako je bila mokra, kot bi prišla iz vode na obalo!

leta letijo - iščem stevardeso.....

(Kaj se pa ti ponavljaš? Zmanjkalo domišljija?) :)))

… Takrat je njej začel zvoniti mobitel … Kolkler hitro je le mogla, se je osvobodila močnega prijema in stekla do torbice … se oglasila … in … “Oooo … miško … Ja ja … glih sem tu v štacuni in ti kupujem za večerico … Ja ja … kaj boš papal … Meska boš … Ok … zmenjeno … Kdaj prideš? Aa … ne veš … Dobro dobro … Vseeno bom pripravila za ob 19h … pol pa ti pridi kadar želiš! Pa pa … Lupčka!”

Spravila je telefon nazaj v torbico .. se na hitro oblekla … se na hitro poslovila in odšla!

:)))))))))))))) Da ne bo vedno srečen konec … :)))) Naj bo enkrat realen … ;)))

lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

nadaljujem…

Mislil sem si, da si naj spočije, in jo obrnil na hrbet, vse to ko sem imel mojega lulčka v njej! In potem je šlo kar vse samo od sebe!

Porival sem jo hitro, da je vzdihovala, se držala za posteljo, me s pogledi rotila, da naj ne neham… Porival sem jo počasi in globoko, da je stiskala mišice na rokah! Hotel sem, da bi ta strast, ki naju je prelivala, ostala za zmeraj! Bilo je božansko! Naenkrat sem začutil, da mi bo prišlo. Vročina mi je prelila možgane, naenkrat sem gorel! Videla je, da sem glavo počasi dajal nazaj… “Kaj ti bo prišlo???”,

…………………..

ob 19. pa le bodi pripravljena. že brrrrrrrrrrrniiiiiiiiiii

leta letijo - iščem stevardeso.....

:)))))))))))))))))))))) Ohjej … kako sem si to zdej živo predstavljala … Oba na višku evforije in vse … ona, ki bi seksala še cel dan … in ko vidi, da ima njemu za prist … razočaran fris … in “A ti bo že prišlo???” :))))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Danes pa ste vsi neki vroči. Kaj naj to pomeni?
Samo vas je full lepo brat…človek takoj boljše volje postane.

Saj bi jaz tudi kaj napisala, samo se bojim, da ni danes(že par dni) z mano vse kot bi moralo biti. Danes sem bila že zelo pridna…šla sem na otroško igrišče, se vsedla na gugalnico, pojedla celo Milko in razmišljala kako tele sem bila, ko sem šla narazen z enim fantom, ki me je pred leti na tej gugalnici noro pofukal.

……..???”, “Jaaaaaaaa….!”. Prijela me je za hrbet in mi potisnila nohte v kožo, kot mačka v svojo žrtev! Kar zvilo me je v hrbtu od bolečine pa od tistega “feelinga”, ki je me je kar potapljal! Vse mišice so se mi napele, vse žile na telesu so se mi izbočile, ko sem spuščal v njo tisto tekočino, tekočino življenja! Trajalo je in trajalo, skoraj ni bilo konca bruhanja, krči so me kar naprej izčrpavali, življenjska tekočina pa kakor, da je ne bi zmanjkalo! Nisem mogel mislit, nič, glas mi je pobralo, samo napeto sem imel vsako mišico!

Ko pa je prenehalo, sem zajel sapo kot novorojenček pri porodu! Srce mi je udarjalo ob stene, skoraj sem mislil, da mi ga bo raztrgalo! Porival sem jo kar naprej in pogledam dol pod sebe, ves izčrpan! Naenkrat je zavrtela oči, nič ni kriknila, samo vzdignilo jo je iz postelje! Lasi so padali zdaj na eno, zdaj na drugo stran! Nisem mogel verjet, kaj so videle moje oči! Spet me je prijela za hrbet in me stisnila k sebi! Stisnila me je tako močno, da skoraj nisem mogel dihat! Kaj takega do sedaj nisem videl … da lahko kaj takega naredita iz dveh človekov strast in poželenje! Ko se je vrnila iz drugega sveta, mi je najprej dala ljubčka, jaz pa sem samo padel zraven nje od izčrpanosti! “Wow, jaz se ne morem niti premaknit!”, sam ji komaj šepnil na uho! “To te zdaj čaka, ko boš seksal”, mi je rekla vsa prepotena!

in sedaj se pripravi, večer bo kmalu in potem …………………………mater bodo brali v ponedeljek…seveda če bova prišla v službo…………..hihihihi

lep dan naprewj

leta letijo - iščem stevardeso.....

Poletka opiši ta nori @!#$…daj…bodi nora z nami še ti na tale prvi spomladanski dan…je lepo biti nor…da ves…no ne nor…malo poreden!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

uh…bom napisala enkrat ko se mi bo pisalo. ker jaz nisem tak naravni talent kot vi. Moram biti zbrana….
Ko bi vsaj lahko pritisnila na neko tipko in bi bile moje misli izpisane na tem forumu…potem bi bilo kaj za brati ;)))

New Report

Close