Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Da’b skor’ ne verjel’

Da’b skor’ ne verjel’

… da je danes petek :)))) Pa je vendarle tudi to mogoče 🙂 Upam da vam tael prečudovit dež zunaj in močno sneženje na Kredarici ne bosta pokvarila prelepega jutra in vam bo to le za vspodbudo, da se spravite pokonci in da jo mahnete kamorkoli pač že morate 🙂

dobro jutro… svet se prebuja in z njim tud mi :))

Zauh Jani

To je še najmanj. Jest mam še predavanje popoldne ,o))))))))))))))

hehehehe jest tud.. pa jutr tud 🙂 ampak.. no panic 🙂

jutro jutro,tudi jaz sem zlezla izpod koutra šele…Ma mi je komej ratalo.je tako toplo tam spodi..le prostora je premalo,spet sem mela družbo celo noč,spet sem spala na nočni omarci bolj kot na postelji……:))))

Ehh dober da je petek,ma bi kar doma ostala…..dober da bo zvečer metek..)))) se mi neč ne da..a me bo kej kava zbrihtala?

jutr pa men na srečo odpade – uffffffffffffffff

ta tvoj je pa od sile. A kar na nočni sta ;o))))))))))))))))

ja pismo…….:)))

dobr jutr:-))))
glih pojedla skodelco corn-flaka, pa en posnetek poslušam o življenju z začetka prejšnjega stoletja…..pa se res veselim dneva….
zvečer grem na predavanje o romarjih, ki so avgusta prehodili 1000 km dolgo božjo pot v Španiji….
dan bo res pester.
se ga veselim!!

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

jest grem tud nekam zvečer……sam tolk odkrijem…vroči ritmi,sekxi oblekce…..hmmmm miganje z boki…heheheh to je vse!!

ojej perla….a greš na slači-šou ?
pr nas je bil prejšnji petek :-))
pa sem čist pozabila in , šemca, nisem šla gledat :-))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

spet na nočni ,o)))))))))))))))))))))))))

moški al ženski

moški !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ne ne..mislim šou bo..ampak mam jest v njem glavno vlogo…hehehehe zaenkrat ni gledalcev..tak da si damo res duška..)

ah, pol pa nč

A je to javni apel za gledalce ;o))))))))))))))))))))))

Če je pa pridemo ;o))))))))))))))))))))))))

pjade…….sam če boš migal,lahko prideš:)))

jest bom gledal. sej si rekla da imaš ti zvečer šou

ja mam ampak gledat še ne moreš……bom povedala kdaj in kje…ampak zaenkrat gledamo same sebe še in pilimo dušo,srce in gibe..))

Ko se izpiliš, glej da dobim povabilo ;o)))))))))))))))))

velja…..boš v prvi vrsti hehehehe……..če te bo žena pustila seveda:)))

čakaj, čakaj, seba, kaj sedaj to??
kaj “nič” ??
a goli moški na odru tebi niso zanimivi???!!!

Če me bo žena pustila…halo, a sem njena last

a ti delujem kot topli

hahaha
seveda si!!
pred matičarjem si podpisal, da se s tem strinjaš !! hehehe..
hehehehe
hej, seba !!!

New Report

Close