Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dacia duster

Dacia duster

Ima kdo avto dacia duster? Kako ste zadovoljni? Razmišljam namreč o nakupu.

Glede na to kje ga delajo, se dobro da ne razpade sredi voznje 😀

Ne poslušaj. Idiotov. Duster je avto vreden več kot je njegova cena. Samo značka bi bila druga in bi bila cena pet jurjev višja. Če ti je všeč, ne oklevaj.

Si bila že v Romuniji? Po moje bi bila presenecena. Pozitivno. Vsaj jaz sem bila 🙂

Si bila že v Romuniji? Po moje bi bila presenecena. Pozitivno. Vsaj jaz sem bila :)[/quote]

Sem delala v spediciji in sem bila ze marsikje 🙂 od Romunije, Slovaske, Francije,…

Si bila že v Romuniji? Po moje bi bila presenecena. Pozitivno. Vsaj jaz sem bila :)[/quote]

Sem delala v spediciji in sem bila ze marsikje 🙂 od Romunije, Slovaske, Francije,…[/quote]

A si kamion vozila? 🙂

No, saj razmišljam o nakupu, ampak kot vidim imajo nekateri predsodke zato, ker ga delajo v Romuniji.
Se mi zdi, da je to nekaj podobnega, kot zavese, ki jih kupiš v Bosni za male pare. Če kakšni fensi šmensi afni rečem, da so kupljene v Bosni, bo zavijala z očmi: če pa ji rečem, da so iz Maxi marketa v Ljubljani, takrat bo pa prikimavala.

No, saj razmišljam o nakupu, ampak kot vidim imajo nekateri predsodke zato, ker ga delajo v Romuniji.
Se mi zdi, da je to nekaj podobnega, kot zavese, ki jih kupiš v Bosni za male pare. Če kakšni fensi šmensi afni rečem, da so kupljene v Bosni, bo zavijala z očmi: če pa ji rečem, da so iz Maxi marketa v Ljubljani, takrat bo pa prikimavala.[/quote]

tkole…jaz je nimam, je pa dost res kot pravi peačes. Dost je to kje avto delajo in za katero tržišče. Roko na srce nissani so bli (japonski) neuničljivi, tisto kar danes pripeleš k hiši pa je božja žalost..pa so on top v renao nisan grupi

pomembno je tud vedet kaj in kako in zakaj boš avto rabla. namreč motorji niso glih švarciji po moči, kar pomeni da če rabš 4×4 varianto (in to da jo res rabš za po zasneženi hpotem, blatu) boš tenko piskala. v temprimeru raje kak rabljen kašna pa predelava na plin (če je bencin)

motorji so načeloma eno do dve generaciji za cajtom, niso slabi, samo za resno rabo znajo biti prešibki

oprema je v primerajvi z renoji nissani bolj skopaška, oz npr če češ met šipe zadaj na štrom pomeni lahk kar velik finančni vložek

če kupuješ rabljenega je to lahk terna z avložen denar (ajde pri dizlu daš še turbino, pumpo pa injektorje obnoviti – ni ravno poceni, ampak cenen kot če kaj od tega odpove)..pri novem bi pa vrgel uč še na kaj drugega

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

Se mi zdi, da je to nekaj podobnega, kot zavese, ki jih kupiš v Bosni za male pare. Če kakšni fensi šmensi afni rečem, da so kupljene v Bosni, bo zavijala z očmi: če pa ji rečem, da so iz Maxi marketa v Ljubljani, takrat bo pa prikimavala.[/quote]

tkole…jaz je nimam, je pa dost res kot pravi peačes. Dost je to kje avto delajo in za katero tržišče. Roko na srce nissani so bli (japonski) neuničljivi, tisto kar danes pripeleš k hiši pa je božja žalost..pa so on top v renao nisan grupi

pomembno je tud vedet kaj in kako in zakaj boš avto rabla. namreč motorji niso glih švarciji po moči, kar pomeni da če rabš 4×4 varianto (in to da jo res rabš za po zasneženi hpotem, blatu) boš tenko piskala. v temprimeru raje kak rabljen kašna pa predelava na plin (če je bencin)

motorji so načeloma eno do dve generaciji za cajtom, niso slabi, samo za resno rabo znajo biti prešibki

oprema je v primerajvi z renoji nissani bolj skopaška, oz npr če češ met šipe zadaj na štrom pomeni lahk kar velik finančni vložek

če kupuješ rabljenega je to lahk terna z avložen denar (ajde pri dizlu daš še turbino, pumpo pa injektorje obnoviti – ni ravno poceni, ampak cenen kot če kaj od tega odpove)..pri novem bi pa vrgel uč še na kaj drugega[/quote]
Turbima se obnavlja ko začne topla zavijat kot sirena,in se res včasih zgodi da je na 250 tisoč hin.Injektorji so pa na 250 tisoč še kot novi in jih ni potrebno obnavljat.

če kupuješ rabljenega je to lahk terna z avložen denar (ajde pri dizlu daš še turbino, pumpo pa injektorje obnoviti – ni ravno poceni, ampak cenen kot če kaj od tega odpove)..pri novem bi pa vrgel uč še na kaj drugega[/quote]

Hvala ti za to obširno razlago. Bom resno razmislila in pogledala še druge primerljive avtomobile.
Rabim pa avto za daljše vožnje ( cca 1,5 ure do delovnega mesta in nazaj 1,5 ure ) + vožnja čez hribe in doline + vožnja v snegu + mora imeti močan motor, da v primeru prehitevanja res potegne.

Sem delala v spediciji in sem bila ze marsikje 🙂 od Romunije, Slovaske, Francije,…[/quote]

A si kamion vozila? :)[/quote]

Ne 🙂

Tudi Tomos so preselili na Slovasko, pa so se po dveh mesecih vrnili nazaj v Koper, ker so vidli da je kvaliteta postala katastrofa.

New Report

Close