Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Daewoo Matiz

Daewoo Matiz

Odločamo se za nakup drugega avta (rabljenega), ki ga bo imela mami za v službo in ta hitrih opravkih po mestu.
Meni je najbolj “sedel” Matiz, pa pravijo da so to “korejska j****”.
A lahko kakšen argument? Za to ali ono stran …

Hvala

Moj oče ga je imel 5 let in je bil zelo zadovoljen z njim. Če ne potrebuješ prtljažnika, je ok. Tut js bi ga mela za po mestu. Ja vem, da se podcenjuje korejsko robo… Tudi jaz sem jo… zdaj pa sma sama dva kupila chervoleta (ex daewoo) lacettija karavana. In sva ZELO zadovoljna. Za malo para VELIKO muzike.

Jaz imam Matiza od leta 1999. Nikoli nič narobe z njim, torej nobenih velikih popravil. Za po mestu je čisto O.K.

Poznam 2, ki delata na Daewoju- no sedaj je Chevrolet in nimata pripomb čez te avte. Pa ne zato ,ker sta tam v službi (na servisu), ampak, ker delajo ok avtomobile in niso neka j****, kot to mnogi govorijo.

lp in uspešen nakup.

lp;Bambola

Z možem sva kupila pred 5 leti Lanosa. Do sedaj (trkam!!) ni nič bilo narobe. Pa sva se tut v Pariz znjim peljala.Servise pač redno videva. Lani konc decembra sva pa kupila Kalosa – tista ta najdražja verzija, ker ima kr orng dost opreme. Vozim ga jaz in moram priznati, razen da včasih malo bolj razmišljam kako kaj zlozit v prtljažnik, ni glih metanja noter sem čist zadovoljna.

Tut s serviserji na Lj. generalnem zastopništvu sva ful zadovoljna. In sedaj ko bo treba še Lanosa menjat se bo verjetno menjal za tadolgega Laccetija al pa mož sanja o tanovi, junija prihajajoči Captivi.

In povzetek: mi smo zadovoljni z znamko in bomo verjetno ostali še dolgo časa pri njej.

imam ga od l 1998-tudi na dolge fure grem.moj kinder jajček brez problema.

tudi jaz sem bila z njim nadvse zadovoljna, nobenih okvar, super pregleden in okreten. Za mesto enkraten, parkiraš ga v vsako mišjo luknjo in res tudi v največji gneči ob praznikih nimaš niti najmanjših težav s parkiranjem, dovolj je že pol parkirnega mesta ali špranjica ob drevesu…. Tudi po dve poti v Dubrovnik na leto mu niso delale težav. Edini problem je bila velikost avta, občutno premajhen prtljažnik za voziček, kaj šele za kak nakup ali prtljago za malčke in dva avtosedeža … In samo zaradi tega razloga sem ga zamenjala za drug, večji avto.

Tudi pri naši hiši vozimo Daewooje oziroma Chevroleje. Sama tudi delav v Daewoo avtohiši. Ljudje, ki imajo izkušnje z njimi, jih ne zamenjajo, tudi nove prepričamo, čeprav pridejo skeptični. Mi imamo Tacumo – enoprostorec. Zelo zadovoljni. Kot je rekla ena zgoraj za malo denarja dosti muzike. Recimo v primerjavi s Scenicom, ki je v istem razredu, le, da je scenic cca 2Mio dražji.

Kar nabavi si ga, ne boš razočarana. Po izkušnjah iz našega servisa zaenkrat nismo popravljali kakšnih resnih napak.

BJB glede da delaš v avtohiši, a se že kaj govori o ceni Captive, moj možek jo tak nestrpno čaka?

HVALA HVALA HVALA vsem … Je že dokončno – iščem samo še Matiza …

lp

New Report

Close