Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Daj naprej (Pay it forward)

Daj naprej (Pay it forward)

Je gledal mogoče kdo ta film včeraj na pop tv? Kako se vam je zdel? (film, kjer tisti dečko iz Šestega čuta naredi “domačo nalogo”, da bo pomagal trem ljudem, oni pa vsak trem nadaljnim, in tako bo spremenil svet…) – meni se je zdel res luštkan filmček, dobra igra, zanimiva ideja,…

Ideja je res zanimiva, samo potem, ko pomisliš, katerim ljudem bi lahko ti pomagal na isti način, da bi bilo res nekaj velikega, se preprosto nisem mogla spomniti niti ene situacije v preteklem mesecu, ko bi se mi ponudila priložnost za to.

Film sam po sebi mi ni bil hudo super, pa tudi ne slab. Dobra ideja pač in ne vidim smisla za fantovo smrt na koncu. Ne vem, kaj je to prineslo bistvenega zgodbi in njeni poanti. Umreti za ideal?

Zakaj je pa umrl?
Jaz sem videla sam konc, ko so ljudje prihajali s svečami.

Po moje je kičasti konec pokvaril vse.Škoda!
Renata, mali je umrl, ker ga je zabodel z nožem sošolec, ko je hotel braniti tistega prijatelja, ki so ga v šoli vedno tepli.

Glede na to, kaksne filme vrtijo zadnje case na Pop TV in Kanal A, je bil tale super:)

Se strinjam glede konca, tudi meni se je zdel neposrečen, čeprav me je, priznam, zelo ganil tisti prizor na koncu, ko je prišlo pred hišo toliko ljudi s svečkami… ja, sem pač sentimenmtalna, kaj moremo… :-))

Ideja je bila dobra, morda celo malce preveč z-idealizirana..Konec čisto po ameriško,…heroj umre za svojo idejo, sicer ideja ni dobra..žrtve morajo bit…normalno, ljudje pa so na koncu tako pretreseni, da se vsi skupaj pridejo poklonit fantku.

Malce pocukrano…sploh če pomislim, kakšno filozofijo furajo tam čez.

Zakaj pa ideja sicer ni dobra?

Katastrofa -osebno mnenje. Meni taki filmi splohhhh niso všeč.

New Report

Close