Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Dajmo 200.000€ nagrade izdajalcem naše domovine?

Dajmo 200.000€ nagrade izdajalcem naše domovine?

Vidva ninej in boss si odprita svojo temo in tam razsajajta. Sploh boss naj te bo sram. ninej je vsaj ženska.

Tole dejanje me spominja ne neko drugo, ko so eni niso samo “tam pustili”, temveč celo stlačili ljudi na vlak in jih poslali nazaj k sovražniku. No danes jim nihče ne očita nič. Grd je bil sovražnik.

Tole dejanje me spominja ne neko drugo, ko so eni niso samo “tam pustili”, temveč celo stlačili ljudi na vlak in jih poslali nazaj k sovražniku. No danes jim nihče ne očita nič. Grd je bil sovražnik.[/quote]

V tvojem primeru so bili to angleški vojaki v mojem pa partizani svoje mobilizirance. Se ti zdi še vedno enako?

v mojem pa domači izdajalci in njihovi vzorniki-okupatorji, ki so polnili vlake z nedolžnimi otroci, ženskami in starčki, ter jih pošiljali v nemilost res nemilost.

v mojem pa domači izdajalci in njihovi vzorniki-okupatorji, ki so polnili vlake z nedolžnimi otroci, ženskami in starčki, ter jih pošiljali v nemilost res nemilost.[/quote]

Ali mi lahko razložiš kaj ima tvoj odgovor veze z mojim pisanjem?

Tole dejanje me spominja ne neko drugo, ko so eni niso samo “tam pustili”, temveč celo stlačili ljudi na vlak in jih poslali nazaj k sovražniku. No danes jim nihče ne očita nič. Grd je bil sovražnik.[/quote]

V tvojem primeru so bili to angleški vojaki v mojem pa partizani svoje mobilizirance. Se ti zdi še vedno enako?[/quote]
Nisem napisal da se mi zdi enako, le da me sponinja ..

V prvem primeru so partizani oborožili ljudi in jih pustili same na njihovi zemlji, če je verjeti tvoji zgodbi, v drugem pa so jih angleži razorožili, zaklenili na vlak in poslali k sovražniku. Je zgodba drugačna, pa vendar domobranci danes Angležev prav nič ne obsojajo, ne zahtevajo od njih opravičila, odškodnine…. Skupni imenovalec med tvojo in mojo zgodbo je dežurni krivec- komunisti. Kakorkoli narediš, krivi so grdi komunisti, tako v tvoji kot v moji zgodbi.

V tvojem primeru so bili to angleški vojaki v mojem pa partizani svoje mobilizirance. Se ti zdi še vedno enako?[/quote]
Nisem napisal da se mi zdi enako, le da me sponinja ..

V prvem primeru so partizani oborožili ljudi in jih pustili same na njihovi zemlji, če je verjeti tvoji zgodbi, v drugem pa so jih angleži razorožili, zaklenili na vlak in poslali k sovražniku. Je zgodba drugačna, pa vendar domobranci danes Angležev prav nič ne obsojajo, ne zahtevajo od njih opravičila, odškodnine…. Skupni imenovalec med tvojo in mojo zgodbo je dežurni krivec- komunisti. Kakorkoli narediš, krivi so grdi komunisti, tako v tvoji kot v moji zgodbi.[/quote]

Krivec… Poglej, vojna ni lepa stvar in ljudje počnejo tisto kar je najslabše v njih. Zato mi gre zelo v nos idealiziranje ene strani napram drugi drugi. Zato sem tudi napisal to dejanje ki se je zgodilo v Kočevju, da se pokaže tudi slaba stran partizanstva. In ko bereš pisanje tuki se opravičuje pobijanje ene in druge strani z standardnim izgovorom” saj so tudi oni to počeli “. Mislim, da kot razumni ljudje bi morali iti preko tega. spominjati se dogodkov, zgodovinsko, tako kot so se zgodili, to ja, ne pa da se tuki prepucavamo o krivdi.

Vsekakor se v vsaki vojni dogajajo stvari, ki jih normalni smrtniki nikoli ne bomo razumeli. Taki je bilo med 41-45 in tako je bilo tudi v Bosni!

Nekateri tule pišoči, pa ne vem a so res tejko blontni al majo IQ tako nizel al pa se delajo norca iz samih sebe in tega nočejo razumet, da se svinjarije dogajajo na vseh straneh. In sedaj po tolikih letih in po spoznanjih vseh grozot, ki so se na žalost dogajala med Slovenci tako zelo forsirat eno in edino (KOMUNISTIČNO) resnico je čisti IDIOTIZEM IN NERAZGLEDANOST!

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

v mojem pa domači izdajalci in njihovi vzorniki-okupatorji, ki so polnili vlake z nedolžnimi otroci, ženskami in starčki, ter jih pošiljali v nemilost res nemilost.[/quote]

Ali mi lahko razložiš kaj ima tvoj odgovor veze z mojim pisanjem?[/quote]

nič ,napisala sem samo svoj pogled na dejanje “izročanja” nedolžnih ljudi na nemilost sovražniku, a je kaj narobe??

No frančišek, če že trdiš, da so se svinjarije dogajale na vseh straneh, a znaš naštet kakšno svinjarijo, ki so jo naredili belogardisti in domobranci? Pa spusti tisto, ko nekdo ni šel v nedeljo k maši.

megabojček obračaš besede in se spet delaš idiota

nič ,napisala sem samo svoj pogled na dejanje “izročanja” nedolžnih ljudi na nemilost sovražniku, a je kaj narobe??[/quote]

Lepo prosim če se naročiš pri frizerju, da boš obnovila umetno inteligenco. So sivi lasje v prevladi in starostna bolezen tudi.

nič ,napisala sem samo svoj pogled na dejanje “izročanja” nedolžnih ljudi na nemilost sovražniku, a je kaj narobe??[/quote]

Lepo prosim če se naročiš pri frizerju, da boš obnovila umetno inteligenco. So sivi lasje v prevladi in starostna bolezen tudi.[/quote]

ja bossek, kaj pa je spet narobe, a mi boš sedaj odgovoril, al bom spet ostala brez odgovora, a???:)

Sej ti je odgovoro sam blonda z prešipnjeno žičko pač ne razumeš:-)

hehem frančišek, saj ne sprašujem tebe, ti raje pazi na svoje odgovore, kar nekaj mi jih še dolguješ.

prednost umetne inteligence, žičko zamenjaš kadar češ, pa si spet nov. Pa nisem blond res no, vaj to mi verjemi, prosiiiiiiim!!!:)))

New Report

Close