Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dajmo imeti stvari v mejah normale.

Dajmo imeti stvari v mejah normale.

So stvari ki v življenju že tako povzročajo preveč gorja. Predlagam, oz. prosim da se vzdržimo življenju nepotrebnih incidentov.

Alt

ka te s tabo je narobe????

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

Popolnima nič, samo ……..

Ma nič,……. pozabi.

Alt, ne se jezit… Saj gre samo za zajebancijo… Nič drugega. Dolge gofle so eno, ampak kaj več pa (menda) nihče od tu v real-life-u ne bi naredil…

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Kaj te ne…pokaži se če upaš…pridi s keksi pa bos vidla kam ti jih bom zatlačo!!!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

no ja…se si dec nisi kaka *****

Ne, ne… keksov več ni… Je pa dobra čokoladna torta. Mmmmm… Samo v trgovino po okraske in čokolado za glazuro še moram skočit. Mljask. Bomo vse pojedli. Pa niiiiiič tebi stran dali :P. :)))))))))))))))))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Enkrat te bom dobo v roke, pa s keksi al pa brez….boš že še vidla!!

😉 :)))))))))))))) Obljube, obljube, obljube… 😉 :)))

ti kuj jebi !!!!

Dec, dec…………..

Saj se ne jezim, samo zaradi določenih stvari me takšne zajebancije malo zbodejo.

Nič osebnega nobenemu.

Kaj se je pa zgodlo…sem šele zdaj upadu!?

ah Sinceta (spet) meče

send $

Ko Sincija meče…..se jaz za trebuh držim od smeha!!!!
;-))))

Alt..Since..je cist okej decko..ki ljubi zenske..in vse kar je okej..ceprav bo to spet zanikal..ampak resnica je pac taksna…sam kle se mal dela..in zato mu ne zameri..je pa res ga vcasih brat mal cudno..in nam zenskam vcasih res skoraj ponizujoce..ampak jebat ga..tak je..in se ne da..pa naj se dela..da je tak..neka uziva…ti pa sedaj ves..da to ni to..in uzivaj z nami dalje.

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

hecat…sicer sem mislil sinceja čakat……ampak mislim da bi on tud nekek takole:

KJE pa so Ženske?????

hihihihi

leta letijo - iščem stevardeso.....

Since en teden zarad tega ne bo spal!!!!!!
;-))))

New Report

Close