Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Dajte se malo umiriti z Dončićem no

Dajte se malo umiriti z Dončićem no

Eden izmed večjih SLO internetnih portalov – na naslovnici od 15 novic kar 4 posevečene Dončiću! Kaj če bi odprli kar posebno rubriko. recimo Novice, Šport, Vreme, Dončić?

Ja, je v redu dečko ni kaj, ampak tak medijski stampedo, da to ni več normalno. A so uredniki sami stari jugonostalgiki, ki pogrešajo Tita, pa potrebujejo nadomestek, ker sicer ne zmorejo skozi dan ali pa je kak severnokorejski urednik pribežal v Slo, in ker tu ni družine Kim…

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

Na 24kur sta Dončič in Šarec Jezus1 in Jezus2. Kure pravijo, da se bi brez teh dveh Zemlja prenehala vrteti.

Zakaj to na MON pišeš, njim piši, ane. Je pa to, kar je uspelo njemu, do zdaj uspelo samo še Gasolu in to je to. Drugi zemljan s takim dosežkom. Redki se lahko pohvalijo s čim podobnim.
Drugač pa, kadar mene moti novica jo preskočim in berem tisto, kar me zanima. Naredi še ti tako.

To bo bolj zate, pravi vaški košomet, ne pa neki -ići, ki nimajo pojma:

https://www.youtube.com/watch?v=-dIPeQePzZM

Ivan špila kaj basket ali samo brca?

Bravo! Nekdo, ki mu tukaj dela reklamo, s zgraža nad reklamo drugje. 🙂 Saj veš, da mu z odpiranjem takim tem delaš reklamo? Jaz brez tebe še vedela ne bi. Tako sem šla pa pogledat. Ali pa je bil to namen?

dones na petrolu kupu čips ga odprem in ven skočita dončič in šarec. union piksne pa sploh nism upo odpret. da neb še tam vun skočila.

Fant je odličen igralec. Je iz Slovenije.Igra v ZDA za enega od njihovih klubov.
Normalno bi bilo, da bi se ga sem in tja omenilo (parkrat na leto ob kakšnih posebneih tekmah). To sedaj,..?!–..Roko na srce, saj večine Slovencev ne zanima kako igra moštvo, ki ga je vzelo. Saj je fajn,, da je dober.

Očitno se še premalo govori, glede na to, da nekateri nimate pojma zakaj točno se danes toliko govori 🙂

Očitno se še premalo govori, glede na to, da nekateri nimate pojma zakaj točno se danes toliko govori 🙂
[/quote]

Daj nas razsvetli. Za moj okus s tem govorenjem tudi kar pretiravajo.

[/quote]

Od Olivije. Bi ti mogl bit jasn.

Nisem neka športna navdušenka, novice o športnikih me ne zanimajo preveč, a Luka Dončić mi je zelo simpatičen in rada preberem kaj o njem. Vsaka njegova tekma me sicer ne zanima, a zdaj je res dosegel velik uspeh.

No, jaz se ne zanimam veliko, kako je s košarko v Ameriki, posledično niti ne sledim. Sem pa parkrat naletela na par Dončičevih izjav. Meni se ni zdel simpatičen. Saj ni zoprn, simpatičen pa tut ne.

hahahahhaha dej to babo kažeš no haha

Tečni ste že z Doncicem

[/quote]
Včeraj ponoči je dobil nagrado za najboljšega novinca leta v NBA. V vsej zgodovini je to šele drugi evropejec, ki mu je to uspelo. Peti najboljši statistični rezultat med novinci leta sploh. Nagrado je dobil z 98% glasov.
Luka je v ZDA blagovna znamka.

Mnja, jaz tudi ne razumem tega rompa pompa okoli kakega športnika.. imaš pa njegove ljubiteljice tudi tu na monu, kaj češ…

New Report

Close