Dal mi je roko….GORAN KARAN.
Živim v Ljubljani , kjer je naša županja gospa Danica ( človek bi se zjokal )
Pa moram iti na koncert v mesto , tam nekje bogu za hrbet v Zasavje , kjer so imeli praznik . Njihov župan , mlad preprost in predvsem človek , ki živi z in za svoje ljudi , jim je pripravil trodnevno fešto z gosti , včeraj je to bil :
Goran Karan
Eno je poslušati ga s kaset , CD – jk , gledati to splitsko zvezdo po TV , nekaj prav posebnega pa je Gorana videti in poslušati v živo !!
Izzvzemam tu njegov videz :)) ( fant je super ) pač pa govorim o izredni pevski sposobnosti tega človeka. Zapeti tudi ja solle mio, to lahko samo nekdo , ki ima izreden glasovni razpon . Ne spoznam se na poimenovanje glasu kot je tenor pa to ali ono…..samo Goran ima to vse…Kvaliteta glasu , ogromno energije brez kapljice utrujenosti je sposoben odpeti enako kvalitetno deset pesmi eno za drugo , skromno in nadvse prisrčno vedenje,
fant je CAR !
Odličen njegov band od kitarista in bobnarja , ki sta noro dobra , do krasnega vokala Anite Mlinarič ( saksafon tudi ) !
Videlo se je , da je Goran pel za nas in zase ..
Jaz sem navdušena ! Ker je bila noč hladna , baje imajo v Splitu tudi ponoči 35 C , mislim da ga je to še bolj vzpodbudilo :))) dal si je duška :)))) pa tudi nam …ma smo slišali tudi na roblek bom odšel…od avsenikov::))
No, njemu sem pač morala povedati , da je bilo lepo , ker je zvezda , v vsakem primeru je nocoj to dokazal !
In za konec :))
Ne boste verjeli , pet cm je manjkalo da me mimoidoči z škafom pira :))) padlo mi je za rit :)) tko da ne vem no a me je treba skoz polivat enkrat vin ( kitajska ) drugič pir :)))