Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dala sen noge narazen trem

Dala sen noge narazen trem

Delavcem z bosne za 1000 eurov trajalo je 2 uri,sem samohrabilka s 500 euri,Me obsojate?

Ne nakladaj, ker če bi to res naredila, ne bi pisala na forumu. Kaj te brigajo mnenja drugih. In ne, jaz te ne obsojam. Nimam te za kaj. Tvoje odločitve, tvoja dejanja, tvoje posledice… Vsi mi se jebemo za denar… Pa večinoma ne ravno dobesedno, ampak jeba je pa vseeno.

Preveč se ceniš.
Mene za 1000 evrov jebejo dva meseca.

Upam,da si pri tem vsaj malo uživala.

Pa še prav si naredila.Zdaj ne boš več lačna ne kruha ,ne seksa.

Pa še nekaj mi povej-ampak samo med nama-pravijo,da so Bosanci dobri ljubimci-je to res?

samo mocneje suvajo in vroce se poljubljajo,nasi so tudi ok,to je le mit

so pa zelo prijazni bolj kot nasi fantje

Bosanci lahko samo drkajo kurac ali pa kakšno glupo babo zmutijo…hehe….

Glede na to, da je menda cena na prostem trgu med 10 in 20 evrov za en seks, dvomim, da bi bili tako nori, da bi vsak dal 350 za to……

Dej ga noter….vadi ga van…..Pa bo za novo frizuro.

Tud meni ni jasno 1000€….. od treh si dobila krepko preveč…. edino, če je ta varijanta, ki so jo oni mogoče hoteli probat, en spredaj en zadaj…. enga si pa z usti obdelovala…. ma jebeš ti ta fuk, edin, če so te ene pol leta butali za ta keš, vsak posebej seveda…… itak pa, da je to zajebancija.

He, he, saj jaz zmeraj pravim, da kurbe so, samo “gnarja ni”. In, če bi bilo tole res, nikakor ne obsojam. Žal pa ne verjamem, da si imela tako “srečo”, he he…

Saj bosanci nimajo toliko denarja. Gledam po TV, da nobeden ne dobi plače. Ej, tole je nakladanje.

Resno dvomim v tole nakladacijo, seks je v Sloveniji bistveno cenejši.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Men moza placa za sex. Ce hoce vec kot ponavadi, mu recem daj mi 200€ al pa 500€ ce rabim in dobim ce hoce on dobit. No najvec mi je dal 1500€. tako pac je.

Itak,da je zajebancija. Drugače pa hitro pridelan denar, je*at ga, en drugemu ste pomagali v dani situaciji. Saj denar mora krožit:)

samo mocneje suvajo in vroce se poljubljajo,nasi so tudi ok,to je le mit

so pa zelo prijazni bolj kot nasi fantje[/quote]

Huuuuu,Močneje suvajo,vroče se poljubljajo in so bolj prijazni…..

Ni zanemarljivo,kajne?

ampak tudi vonj imajo prav poseben tipični bosanski…

men je tak vonj zelo odbijajoč

O katerih treh nogometnih klubih iz bosne pa govoriš?

PACKA si !!!!!

PACKA si !!!!![/quote]

placali so mi bogati,ki vozijo bmw-je slo je pa za nekaj drugega,da so mi dali,dala sem sexat brez kondoma in koncali so v ritko.,malo pece 1000 pa le je:)

Smo ti kar malo fouš…samo nadaljuj…dokler je blago vroče…

ha, ha, se podpišem. NI DENARJA.

Tisti, ki ne dobite drugače kot da plačate, že veste.

Pa dober plačajo tileBosanci.Ko ti bo zmanjkalo keša pa kar k njim.

Odgovor na objavo uporabnika
nisemsitakruha, 05.10.2012 ob 21:59

Delavcem z bosne za 1000 eurov trajalo je 2 uri,sem samohrabilka s 500 euri,Me obsojate?

HAhahaha

Si preverila denar, saj veš fotokopije pa take!

Sicer pa lepo vrzena kost in sama jo glodaj

To ni samohranilka, to je en študent iz FF, ki si tampon iz Ff vtika v anus.

New Report

Close