Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dala sen noge narazen trem

Dala sen noge narazen trem

mene so fukal štirje zastonj

Odgovor na objavo uporabnika
Brigita 500, 06.02.2025 ob 11:01

mene so fukal štirje zastonj

Jej je jej

fukal so me dva meseca ,kak smo imeli priliko,,,,,bosanci zakon,,,,slovenci tud,,,,

brigita500, 06.02.2025 ob 11:21

fukal so me dva meseca ,kak smo imeli priliko,,,,,bosanci zakon,,,,slovenci tud,,,,

Kdo te pa sedaj?

Ne. Tudi jaz s prijateljico hodiva k dvem delavcem iz BiH v njihovo stanovanje le da midve dava zastonj im ker rabiva dober fuk

Ana23, 06.02.2025 ob 11:42

Ne. Tudi jaz s prijateljico hodiva k dvem delavcem iz BiH v njihovo stanovanje le da midve dava zastonj im ker rabiva dober fuk

A mata čevape al  salame?

sedaj me fuka mož,saj me je že prej tudi,vmes so me…odlični…vse luknje zadelajo

Pač imej furmi’ saj veš Boštja in to 😅☺️☺️☺️☺️, ker bi pol transferju oadli z delodajalcem za isnovo. 😂🙄🙃☺️☺️☺️

Pa tud če si jako leto več tam delavka za gimnastiko. A ginekolg je šel že mal v penzjon. 😁☺️

Rezi*, 06.02.2025 ob 12:14

Pač imej furmi’ saj veš Boštja in to 😅☺️☺️☺️☺️, ker bi pol transferju oadli z delodajalcem za isnovo. 😂🙄🙃☺️☺️☺️

Daj ti Rezi –  Zezi…Napiši tako, da bomo vsaj lahko prebrali….🤣🤣🤣

Samo bosanc te pofuka,,,,prefuka pa gre,ne pa nasi fantje te pofuka,pol te pa hoče že zenit,,,oziroma ti tezi itd,  ,,,ce pa si ze poročena,,,ti pa grozi ono tisto lepo prosim,,,če že grešiš daj s takim danes je,,,jutri ga ni pa smo vsi ok lp

Poletje 2017, v bloku so nam delali fasado, bilo je zelooo fajn dva meseca.  Straša sta šla v službo pred osmo jaz pa sem v stanovanje skozi balkon spustim delavca, ki mi je bil zelo všeč. Zapletla sva se v pogovor skozi okno, ostalo pa veste. Dva meseca mi je pizdo dobesedno razvlekel. Ob vikendih niso delali, zato sva se dobila pri njem. Najboljši seks definitivno!

narazen dala noge dvem bosancem v hlevu,ne pozabno,nekaj najboljših orgazmov,,,,,

čeprav sem poročena gospa stara52 let prvič fukala z južnjaki,bilo je super,prvič sem ga dobila tudi v rito ,,,bolela me enpar dni,ampak se je splacalo,čuden občutek,prijeten,,,,,eden boljših fukov,vam povem,,,,

Terapiram na črno tudi kurvice, tarifa je od 70 do 200 za eno uro. Prosim malo več realnosti. Hvala.

jaz terapevta ne rabim,samo povedala  sem svojo izkušnjo,,,pozabla sem ti pač povedat da smo pač prenavljali hlev in je pač tako naneslo da je blo kar je blo.,če bo prilika bom ponovila,,,,

Mene cel mesec, vsak dan po osem ur, jebejo Slovenci za 1300 EUR + malica + vožnja.

A je to v redu tarifa? Sem pa moški.

južnjaki zopet nekaj delajo na našem gruntu,komaj čakam da jih boljš spoznam,en par je kar zgodnih,mogoče bo kaj hahaha,

budalo, 05.10.2012 ob 22:03

Preveč se ceniš.
Mene za 1000 evrov jebejo dva meseca.

🤣🤣🤣

Ha,ha,zakaj mislite ,da so bosanci dobri….zgleda da mislite,da so primitivni…pa da zaradi tega znajo…

nisemsitakruha, 05.10.2012 ob 21:59

Delavcem z bosne za 1000 eurov trajalo je 2 uri,sem samohrabilka s 500 euri,Me obsojate?

Če daš noge narazen vsakemu, ki gre mimo tebe, mi dol visi, preprosto briga me, zame nepomemben podatek.

Avtorica🤣🤣….cas za 🍿

Imaš kar konkretno tarifo, za delavce preveč. Tudi, če so bili trije. Če bi dal vsak 100 evrov, potem ajde, recimo da bi bilo možno.

Zaporedno ali vzporedno?

Lep pozdrav vsem

Najlepša hvala Bogu, da je STEFKA KURALT VIDAMAR  vrnil na mojo pot.

Sem kmet in prihajam iz Slovenije,Moje ime je Sonja Horvat.

Za vse vaše finančne potrebe ali finančne težave se obrnite na to odlično STEFKA KURALT VIDAMAR in popolnoma boste zadovoljni. Ta ženska mi je pravkar pomagala z majhno vsoto 35.000 evrov in to je zame več kot dovolj.

Bogu se zelo zahvaljujem, ker me je postavil na mojo pot.

Je dobrosrčna ženska, zahvaljujoč tej čudoviti ženski sem si lahko izboljšal življenjski standard in poravnal dolgove.

Tvoja finančna travma je mimo.

Če potrebujete majhno posojilo, se obrnite na njih in ne boste razočarani.

Elektronski naslov: kuraltvidamarstefka@gmail.com

Upoštevajte to:

Če niste iz Slovenije, prosim vzdrži se

Hvala vam

New Report

Close