Dala sva se dol…
in lizala. Hihi, kako je blo fino… ihaaaaaaaaaaaa.
Njamsi njamsi… jejhata jejhata….
Aja, a kdu pa… hihi…. no ja, jaz in Cvetko moj moj….
Ku sem poredna, lumpa sem, hihi… eh, sej je tud on, hihi… prou za skup sva, ja ja… to bo… hihi…. njamsi… iihhaaaaaaaa.
Sladke sanje tudi vam, njamsi, njamsi… ceu teden si sploh ne bom umila… hmm… ah, ne povem…
cmokca
Čakaj…Cvetko…pa menda ja ni to moj medi….takoj povej, lumpačka…joj…joj…z njim pa lahko samo jaz ližem….in ne ti, ti ninaš z njim…takoj sem, kje siiii???!!! Tudi mojeg Medija…kličeš Cvetko…zato sem sedaj v dvomih…povej!!!!
No okej…ko si lih ti…pa naj ti bo…sva prjatlci….ampak ves kaj…ne pozab, da sem taka lumpačka in da mi bo velik izziv …speljati ti ga…anke…pred tvojimi očkami…lumpačka moja…ja…drž se ga…ker ne bo dolgo tvoj,hihihihihi, tazga medija, ki tko dobro liže…ga ne morem pustiti…ni govora…je moj in pika;))…
Takoj povej…kaksne očke ma moj medko…opisi jih barva…pa da vidim s kom si se dajala dol…pa ne pozabi, da Medija tko dobro poznam, saj lizev a…ledija…ne…skoraj vsak dan!!!
Ti indijanka…Johanka…pa ti jaz povem, da bos za drugic vedela…moj medko ima tako lepe…zapeljive, seksi očke…neke posebne barve…je malo modre, zelene….en lesk…da zadane in zato je tko moj…moj!!! No to ti je to…sedaj pa povej s kom si se dajala dol, ker Medko to že ni bil!!!hihihihihi