Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dala sva se dol…

Dala sva se dol…

in lizala. Hihi, kako je blo fino… ihaaaaaaaaaaaa.
Njamsi njamsi… jejhata jejhata….
Aja, a kdu pa… hihi…. no ja, jaz in Cvetko moj moj….

Ku sem poredna, lumpa sem, hihi… eh, sej je tud on, hihi… prou za skup sva, ja ja… to bo… hihi…. njamsi… iihhaaaaaaaa.

Sladke sanje tudi vam, njamsi, njamsi… ceu teden si sploh ne bom umila… hmm… ah, ne povem…

cmokca

Ja marija…pa sem mislila, da sem jaz nora….evo moja indijanka…Johanka…me je prekosila…ihaaaaaa, to mi deli…daj si duška lumpačka moja!!!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Jejdata jejdata, ne me pumpat še za kej druzga… že tako je blu…. ufffaaaa, hottttttttt, savna…. če bi si pa še duška dala, madonca ja…. bi bil pa potres…. hihi….

Cmokca, lumpačka moja!

Čakaj…Cvetko…pa menda ja ni to moj medi….takoj povej, lumpačka…joj…joj…z njim pa lahko samo jaz ližem….in ne ti, ti ninaš z njim…takoj sem, kje siiii???!!! Tudi mojeg Medija…kličeš Cvetko…zato sem sedaj v dvomih…povej!!!!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

… nič ni tvoj… od dans naprej je samo moj moj…. Cvetko… medi… moj moj… hihi….

… speljala sem ti ga izpred oči…

sej sva še zmer prjatlce? 😉

No okej…ko si lih ti…pa naj ti bo…sva prjatlci….ampak ves kaj…ne pozab, da sem taka lumpačka in da mi bo velik izziv …speljati ti ga…anke…pred tvojimi očkami…lumpačka moja…ja…drž se ga…ker ne bo dolgo tvoj,hihihihihi, tazga medija, ki tko dobro liže…ga ne morem pustiti…ni govora…je moj in pika;))…

… ne dam ti ga…. si ga mela zadost cajta… zdej bo moj… poišči si druzga…

A boš moj moj samo moj, Cvetky? :*************

Sem ti že povedala…pred očkami, ti ga bom speljala…bo tko pasalo…njega hočem in pika!!!

No, ben… zakaj mi ga ne privoščiš?
Zgrabi tam Sprevržkota, ki se ti ponuja cele dneve… a on ni zadost dober zate? Glih mojga Cvetkija češ jemet?

Lumpa si, najlumpejša, da veš!

Takoj povej…kaksne očke ma moj medko…opisi jih barva…pa da vidim s kom si se dajala dol…pa ne pozabi, da Medija tko dobro poznam, saj lizev a…ledija…ne…skoraj vsak dan!!!

hehe, a barvo hočeš vedet… hehe, sej vem da ne veš, pa bi rada od mene zvedla….

ti povem damo to, da so ble zelo zelo lepe, take kot so v šukici… sam da so ble zelo odprte pa žmigale so sem in tja… hihi… take balke cortkane.. ;)))

iiihhhhhaaaaa

Helči!
Nravovarstvena patrola iz BC city te kliče na zagovor!
Sp

Ti indijanka…Johanka…pa ti jaz povem, da bos za drugic vedela…moj medko ima tako lepe…zapeljive, seksi očke…neke posebne barve…je malo modre, zelene….en lesk…da zadane in zato je tko moj…moj!!! No to ti je to…sedaj pa povej s kom si se dajala dol, ker Medko to že ni bil!!!hihihihihi

nič ne vidim, nič ne slišim….
… zaradi izgube vida in sluha se zagovora ne morem udeležiti…

hvala za razumevanje!

Hja, hja… bil bil, pa še kako je bil… so ble pa take ja… hihi… plavkasto-zeleno-sive…. srčkane, sexy, žmighkaste, ja ja…

hihi, kolk ga je blo lepo gledat, ko je sklonil glavico in lizal, lizal… ;)))))

Hihihihihihi, a te bom mogla na kol privezat…bos res ko indijanka…Johanka…se skalp uzamem, polej bož pa brundala, kdo te je lizal;))

misl si, misl si… sej vejm de si mi fofš…
bomo tebi na pikniku skalpirali mucko, pa te napičli na kol in vrteli kot pujčeka…. če se ne poboljšaš takoj, se razume!

To bi ti delala z mano ja…ti moja tavelka, ta naj tabulša prjatlca…navadna hinavčica si…bi mene tam vrtela ko pujseka…le čakaj se…

ja kaj mi pa preostane druzga, če si pa tako poredna in hočeš vse zase met???????????????
še mojga Cvetkita, mojga mojga

Okej…za nekaj časa naj bo tvoj….saj je medi itak lumpaček in reče da dela…pa uživa tam nekje…no dela…se razume…ti boš doma čičkala midva bova pa lizala…

hja, misl si… kontra bo, kontra… hehe

midva bova lizaaalaaaa,
ti boš pa doma ostaaala,
od trave usrane gate pucala
la la la

Helčka…se smejim..bom iz stola zletela, ti lumpačka moja…si nora res bolj kot jaz!!!

hja, sej ti bo povedal no… sem ga zabavala ceu cajt… blo mi je v čast, hihi… on se je tud skuz na stolu prekladal, ko je lizal… (opa, ni bil stol, hihi)

taka sem se rodila, si ne morm pomagat, hja… crazy sem, pa še bolj crazy ratujem ko rasem… hihi

Pa nehaj rast, takoj…ne…hec mora bit in pika!!!!! Tko…to mi deli, jaaaaaa

hmmmm, a tebi? ;)))

New Report

Close