Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dala sva se dol…

Dala sva se dol…

Vklopi ta spodnja usta…če ti ta zgornja ne delajo več!
;-)))
Sp

kaj pa naj s finko povem???
halooooo?
kej si šou adijo?

Ma kaj meni, njemu!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

komu? 😉

ne ti meni komu…se pa ja ve, da…PUFKOTU al MUFKOTU;))…on je pa ja zakon….hihihihih, pa sem te, tralalitralala, medko moj ostajaaaaaaaaaaa

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

sem mu že včerej povedala, Pufkotu, kar sem mu mejla…
dans sem pa tud Cvetkiju povedala skor vse, kar sem mejla za povedat, hiihhiii, ihhhaaa

Boš ti vidla ihaaaaaaaa, ko te Pufko dobi u rokce al pa čbelca…bo polej res ihahahah in ne iha…ko bos vsa popikcana naokrog hodkala…polej bom pa jaz dobra kaj, ko ti bom ledka na pikce dajala…ti ti…moja indijanka Johanka;))!

ne ne , nič bat… hi hi… maži si ti tvoje pikce, zbadkice od bodečih nežic iz travice, kjer paseš kravice… ;))

papa

No sem že u letih, ko valanje po travci ni glih same….alora sem gospa in vem kaj se spodobi;))hihihihihi

O,s finko se lahko pove vse.Bolj ku z usti!
Če finka molči,stotim govori!
Sp

JA JA JA JA SEME BABJE CENCE HEHEHEHHE SEJ NI CUDN DA BODO DANS PLOHE IN PADAL BO KO IZ SKAFA,HEHEHEHEHEHEHEHE

/

to…nakladaala je ko hudic, aneda;))!!!

jp :)))))

/

New Report

Close