Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek daljša menstruacija

daljša menstruacija

Hej, stara sem 14 let in menstruacijo imam 2 leti. Zadnje čase se mi pojavlja bolj pogosto in traja dlje kot ponavadi. Zdaj jo imam že 12 dni (še traja) in tako dolgo je še nisem imela. Postalo mi je tudi slabo, močnejših bolecin pa nisem imela. Ponavadi jo imam 7-8 dni. Mi lahko poveste če je kaj narobe in če moram obiskati zdravnika (kar mi pa ni najbolj prijetno).

Hvala za odgovor…

Verjetno samo hormonsko neravnovesje, a če je krvavitev obilna lahko vodi v slabokrvnost. Če še nisi bila pri Gin. je vsekakor čas, da greš.

Kot so predlagali, je morda dobro, da se naročiš h ginekologu. Kar pogumno. Tudi sama vem, kako mi je bilo prvič neprijetno, a strah se je ob obisku razbil. Ker najbrž še nisi imela spolnih odnosov, je pregled temu primeren, lahko je tudi samo pogovor.

nova
Uredništvo priporoča

Ja, najbolje h ginekologu. Pri meni je menstruacija trajala na začetku tam 7, 8 dni, potem počasi 10, 12, 14 dni… pa zelo močna je bila.

Hodila sem h ginekologinji, ki je trdila, da je vse to normalno. Pa zelo groba je bila pri pregledih, ampak njej je bilo vse ok. Jaz sem se pa bala pregledov kot hudič križa.

Tako, da če naletiš na nekoga, ki se ne bo želel pogovorit, ki bo grob in podobno. Menjaj.

Pa kar vztrajna bodi, da ti je pač menstruacija predolga, premočna. Pa naj ti naredijo UZ.

 

New Report

Close