Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek daljše potovanje z majhnim otrokom

daljše potovanje z majhnim otrokom

živjo!

čez dober teden potujemo na dopust na dominikansko republiko. naš mali je star 10 mesecev. se pa z možem sprašujeva kako bo mali prenesel časovno razliko. bomo tam 14 dni pokonci samo ponoči? naju prav zanima.
zato če imam katera kakšne izkušnje iz prve roke bi bila zelo vesela. ker sva res firbčna…

lep dan

Par dni bo problem, potem pa se boste navadili. Ko se boste vrnili domov, pa boste spet potrebovali nekaj dni, da se navadite na stari ritem.
Pri nas večjih težav ni bilo.

Pa srečno pot!

ravno zadnjič sem nekje brala da za dojenčke ni problem menjavat časovnih pasov ker tko al tko velik časa prespijo, odrasli baje rabjo kak dan dva da se navadjo.. tamali pa baje ne.

Ja, ampak 10 msečni otrok ni ravno več dojenček in že ima svoj ritem spanja.

Čestitam za pogum in vam želim lepo potovanje.

no 10 mesečnik verjetno še vseen več ur na dan spi pa večkrat kakor odrasli ki spijo 8 ur v enem kosu.

Wau 8 ur – ko bi imela čas spat 8 ur 🙂

********************************************* We all know that cats rule the world!

10 mesečnik ni več dojenček??? Kaj pa naj bi bil? Dojenčki so do leta, naprej so malčki.
Kako kdo odreagira na spremembe je čisto odvisno. Eni nimajo problema, drugim zmrdaš ritem, veliko jih nap. zakuha za kak dan.

Zame so dojenčki dokler se dojijo:-), potem so zalivančki:-))))))))))), malčki…
Joj, ne me napadat vendar kaj ko dojenčki izvirajo iz dojenje. Mi je hecno. Sama sem imela bore malo dojenčke, so bili kar zalivančki:-))))))))))).

Mi smo se ravno vrnili od tam. Prvi dan naj gre spat kasneje, kar tudi ni tezko, ker bo verjetno tam se svetlo, ko boste prisli. Mi smo se zbujali okrog 6ih in je bilo super, ker smo imeli pred zajtrkom cas za sprehod ob morju. Bolj je tezko, ko prides nazaj. Danes smo spali do 12ih in se dobro, da nam ni bilo treba v sluzbo.
Lepo se imejte, tam je res lepo. Ne pozabite na Autan in kaksno mrezo za cez otrosko posteljo. Doziveli smo napad komarjev in nismo bili prevec dobro pripravljeni. Edina soncna krema, ki je res ucinkovita, je s faktorjem 50 ali vec.

po mojih potovalnih izkušnjah je bil mali vedno OK, probleme imamo odrasli 🙂

uživajte!!

super!

hvala vsem za odgovore. sem šele danes uspela priti do računalnika. ja saj mislim, da ne bo večjih problemov. čaprav spi po 8-10 ur v kosu.

glede dojenčka in otroka pa toliko. našega že zelo dolgo nimam več za dojenčka saj je velik 79 cm in ima nekj čez 10 kg. obleke imamo za leto in pol, nove kupujemo za 2 leti. da o št. noge ne govorim. smo ravno danes kupovali čeveljčke in so mu 21 čisto na tesno. sam vstane in stoji. ko gremo ven na kosilo pa tako ali tako zmaže skoraj celo odraslo porcijo (no ja, če ni zelenjava). tako da zame že dolgo ni več dojenček.

hvala še enkrat vsem in verjamem, da se bomo imeli super.

lep pozdrav

New Report

Close