Dalmacija 2
Serbus
Nekje po koncu prvega vala izpitov (zacetek julija), se nameravam odpravit na potep proti dalmaciji. Načini potovanja :zu fuss,vlak,avtobus,štop,ladje…
Vse skupaj sem si zamislil nekako bolj spontano-nenačrtovano ter predvsem polno zabave.
Trenutno sem še brez sopotnika/ce, torej če je kdo zainteresiran za isto stvar… [email protected]
lp
Lep pozdrav vsem !
Razlog, da sem ustvaril novo temo in nisem raje vpisal post pod temo Dalmacija, je ravno ker sem neučakan in mi je konec avgusta preprosto prepozno. Ideja, da bi se na pot podali v četverici je super, le štopanje potem odpade.
Zdaj me pa zanima, kako ste kaj fleksibilni glede termina ?
PS za SAbino: Mislim, da te za hladno vodo julija ne rabiš skrbet, sicer pa je takrat itak tako vroče, da je hladnejša voda prava poživitev.
lp, Free Willy
Čau!
Zakaj delamo probleme tam, kjer jih ni?Tole glede četverice, ki štopa se pa motiš-lepo dva po dva v paru; en tip pa ena ženska ali pa tipa proti ženskam-kdo prej pride na cilj. No ja, mogoče bi bil problem, ker ne bi imeli načrta,ampak bi se ustavili tam,kjer bi bilo lepo in zanimivo…vse se da ustimat.
Bi bilo pa vredu, ker bi bil tako le en šotor-če bi spali v kampih.Ni pa nujno. Jaz recimo sem imela lani s seboj(ko sem bila sama) samo spalko, spala sem pa včasih na plaži, včasih pod kakim drevesom, pa na trajektu, ki je bil parkiran v zalivu…skratka ni problema. Preko dne si itak bolj ali manj aktiven in lutaš naokrog, ali pa sploh ne, in poležavaš na vročem sončku, tako da si ponoči 100% utrujen in trdo spiš, ne glede na to, če je trdo ali mehko :)) udobno sem misla.
Prehrana Willy: pizze, sendviči, sadje iz tržnice,…včasih te tudi kdo povabi na kako večerjo ali ti odstopi sendvič na plaži,…skratka, se dogaja.
Glede termina:jaz sem že povedala, da pred 15.8. ni šans za več kot tri dni, sicer pa -zakaj ne bi šli dvakrat? A je kje problem?
pa lep pozdrav pepi
ojla!
ja mislim, da bi bila to kar huda ideja.lahko bi šli vsi skupaj štopat, ker menda da so z avtom same sitnosti, vsaj tako so mi rekli.
lahko pa bi šli recimo konec junija vsaj za vikend, pa magari samo do istre in bi sploh vidli, če si znamo narest žur al ne?! a ni res?
kdaj pa imete drugač konec izpitov? tko, da bi lahko mal okvirno računali? če bom pridna ( ja itak:) ) bom jaz že 30.6. gotova. a je to ful pozno?!
al pa če imate kakšno drugo idejo za “uvodno potovanje”, oz. spoznavanje.
mal predlagejte.
čav, sabina
CAO!
Sabina ja odlicna zamisel !!!!
FreeWilly se strinjam s tabo !!
Glede izpitov bom pa tko reku da jih nimam ker sm 8. maja koncal z vojsko studij me pa vrjetno se caka.Pa se to me zanima kok sta kej stara jst jih imam 21 pa vidva.
Upam da nam rata izvest ta RoadTrip na stop al kok:)
Mejta se
CAO!!
Serbus
Ja prav si povedala glede starosti. Sicer pa seveda greš zraven, če boš le čas mela. Bomo pravi 4 mušketirji… hmmm al so bli trije ? Kateri pa so potem bili štirje ? Turtles želve ? Ok, whatever.
Zdaj se je treba pa le še dogovorit za eno srečanje, kjer bi se lahko v živo malo glede termina kregali. hehe
lp, FreeWilly
ok folk!
očitno smo že čist usklajeni! jaz predlagam…a je še prezgodaj? no, kaj pravite na vikend 7., oz 8. junija? vsaj, da bi prišli mal V Lucijo pogledat? najbolš, da poveš, pepi, kdaj nas misliš kej okrog vlačit.
matto, iz kje si pa ti? da vidim, če bi se lahko že skupej peljali:)
aja, potem sem očitnio najmlajša (smrk…), jaz jih imam namreč 20.
čav, sabina
če greste z vlakom obvezno vzemite s seboj nekaj za preganjanje dolgčasa (karnister vina???) ker se tista škatla tako počasi cijazi čez notranjo hrvaško da znoriš.
ne mi zamerit, ampak čisto preveč komplicirate s tem planiranjem. Dalmacija je pa ja tako blizu, da se v sredini tedna odločiš da greš za vikend namesto v Ljubljano na žur na Brač v kak vikend… hm, ko bo pa avtocesta pa sploh
aja pa če mislite štopati jadrnice, vedite da je težko, ker mora biti Crew lista vnaprej izpolnjena in policiji “slepi potniki” niso prav nič všeč :o(