Najdi forum

dalmacija

iščem sopotnico/sopotnika za po dalmaciji v avgustu.

hello!
dej povej kaj več! jaz tudi razmišljam o dalmaciji v drugi polovici avgusta, za kakšna dva tedna. šla bi pa na štop, ker se mi zdi ta varijanta najbolj zanimiva…

hello. dej mal povej, kam bi se šlo, pa kdaj točno, kam… piš mi na mail, če hočeš. čav
sabina

hello
ja ti si pa res smešna, no. iščeš sopotnika/co, pa nimaš nobenega načrta v glavi? lahko ti povem, da sem se julija lani prvič sama podala na pot, na štop, tko za 10 dni…kr nekam proti jugu. pristala sem na rabu, pol sem pa še malo na krk skočila ter cres…lahko bi napisala knjigo kaj vse se je dogajalo.tako je bilo noro, da sem avgusta vse skupaj ponovila, a tokrat s kolegico. ponovno nepozabno!!!
polna navdušenja grem tudi letos dogodivščinam nasproti….planirala sem nekako, da bi šla na cres, potem pa mali in veliki lošinj, pa s trajektom (lahko pa skupaj jadrnice štopava) na unije, susak,ilovik,premudo ter silbo. na silbi so baje super plaže, kjer ni nobene civilizacije (edina motorizirana stvar je traktor), kjer je vino cenejše od vode….v glavnem malo počitka par dni, potem pa dol naprej proti dalmaciji, po morju seveda…sej ne vem kako, v najslabšem primeru lahko plavave do ne vem npr. splita…ko si pa enkrat na braču je pa žur! nazaj pa mogoče z vlakom iz splita, ampak je bolj zanimivo na štop, ti rečem.
jaz sem prosta po 15.avgustu, nekako 10 do 14 dni. te zanima še kaj?

a gre še kdo zraven? pa lp

Halo!

Tudi jaz rad štopam. Če vaju ne moti bi šel zraven.Hočem spet na kako spontano, noro potovanje. To pa dobiš najlažje na štopu. Meni je vseeno kam bi šli, samo da dogaja!!!

ojla!
no, meni je drugač tudi vseeno kam se gre, samo za čas bi se blo dobro zmenit, da lahko še naprej planiramo, pa tko.
najbolš, da se še enkrat na drinki dobimo in se tično zmenimo.
cav,sabina

noro!
ok, si me že navdušla. sem za, sam mal še cvikam, ker še nisem nikol šla na štop tko daleč, ampak se bom že navadla, pa mal prišla v formo…
otoki so itak zakon, lani sem bila na kukljici-nasproti zadra, pa je noro, tko da ni problema…
lahko bi se kdaj zmanil, da se osebno vidmo al pa kej tacga, se zmenmo,…
za enkrat še ne poznam nikogar, ki bi šel zraven. meni je praktično vseen če nas je več, samo ne sme nas bit pa preveč, drugač bomo moral avtobus uštopat…
aja, kok si pa stara, pa iz kje si?
ne, da si ustvarjam sliko, sam da vem s kom govorim.
čav, sabina

Ojla!
Zdi se mi, da si tudi Ti iz Primorske, tako da bi bilo res najboljše it enkrat na drink, če smo kje blizu. Dej oglasi se: [email protected]! Pa lp!
Petra

Zamisel ni slaba .
Jst sm ze ful prestopal sam po sloveniji.
Lohk mi napises mail pa se pogovorimo:

aja se to me zanima kaksne starosti ste ,da ne bi bil prevec al pa premal:)

New Report

Close