DAM TI LAHKO VELIKO – IŠČEM LJUBICO/SUGAR BABY DOLGOROČNO
Enakbitemela, 01.07.2023 ob 17:44
Sama, Samo.
Kaj je narobe s tabo?? Ali si tako zelo zahteven, izbirčen,,..
Res ne razumem.
Bila bi za igro, vendar ne ustrezam karakteristiki.
Kje je problem? Imaš preveč let? Če si vizualno privlačna leta niso ovira. Seveda sem zbirčen…ljubici bi dal marsikaj in privlačnost mora biti. Je bolj problem, da so ženske zategnjene in odkar imam oglas sta mi mogoče dve pisali. 😉
Omg Samo, pa ti iščeš že najmanj 2 leti tle gor. Js imam že drugega poročenega v vsem tem cajtu, ti pa še vedno sam. Pa vedno si najdem mlajše od sebe, da mam vsaj kej od njih v postelji. Sem pa že skoraj 48, torej prestara zate, pa še srednje postave.
Pomoje si čist prazahteven kakšna more bit ljubica zate.
Joj Samo ti spoh ne veš kaj zamujaš.
Doma imaš lepo, urejeno, mlado ženo, ki noče ljubljenja. Hoče tvoj denar, pozornost..
Tu imaš možnost dobit ljubico, res ni v skladu z tvojimi željami ampak ona ve kako se stvari streže.
Samo, Samo zamujaš. Pri 50 se ženskam odpelje. Tudi izkušnje nakaj pomenijo.
Razmisli 😉
Zato, ker si prav patetičen že s tem prosijačenjem. Raje svoj prosti čas nameni ženi oziroma družini, če jo imaš. Boš videl, da boš v ženi lahko dobil ljubico in ženo. Moj me je tudi varal, ko so bili otroci majhni. In vsega sem bila jaz kriva,…sem pustila, živela kot da ni nič. Zdaj po 20 letih je on iztrošen, ljubosumen, že zdavnaj zavržen s strani ljubice, nori ker ga ne vprašam po nič,….raje se loči in uživaj spolno življenje in ne imej za norca nekoga, ki ti stoji ob strani,…
Kurcu vrjeme prođe, pički nikad!