Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek damjan fras ločitev

damjan fras ločitev

Kaj je s tem folkom?? Ločil se je tudi Damjan Fras. Se ne čudim, poznam njegovo bivšo Vanjo, sedaj je že 2x ločena. Ženska glupa, sedaj se izgovarja, da je odšel brez slovesa. Je povedal, da ga ni jemala resno. Mu verjamem popolnoma.

Kolk je baba grda ni čudno da je ušel. Pustiš ji vse tudi gate in spizdiš daleč stran samo da se rešiš.

Kaj grda, glupa do konca.

Odgovor na objavo uporabnika
sda, 25.10.2023 ob 12:55

Kaj grda, glupa do konca.

Glupa do konca, da je bila z njim!

Nategnil bi vse živo. Problem ima tudi z IQ. Sem bila njegova stranka, en cikel. Nikoli več. Mi je potem najedal še 100 let. Vedno je imel po dve do tri na rezervi, verjetno tudi ta nova ve, da ni edina, pa ji to paše 💲💲💲

Pa saj cel Kranj ve samo ona ni

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimmo, 25.10.2023 ob 18:38

Pa saj cel Kranj ve samo ona ni

Samo stran od takih varalic!

Vseeno bi ji lahko povedal, poročena sta bila, zaslužila bi si kakšno besedo ob odhodu. Nezrelo od njega

On pa lep,a ne🤣🤣🤣

Meni on ze od vedno zgleda kot, da ne zna do 5 stet. Sploh nisem vedela, da je imel ljubice, ker sploh ne vem kako bi jih lahko dobil.

Sem mislila, da je drama queen Vanja njegov maksimum

Samo to novico smo čakal !

Tip je kar športnik in vse to.

Za to gospo pa tudi ne vem. Je ločena, bivši prvi mož mogoče marsikaj ve? Zakaj ga nihče nič ne vpraša.

Njen sin je pa Scutum Fidei na youtube, in je postal verski fanatik.

baje je moral narediti poticko kar na njenem prsnem kosu po koncanem onegavljenju??? zalostno in ogabno

No, pa se je le izvedelo, kaj je opozarjal že dlje časa, preden je šel…

drugo je napumpal in očitno ga je bivša financirala in njega in ta novo, on jo je pa  “opozarjal”, da ga ni sram, hinavec

New Report

Close