Najdi forum

Dan

Ej, ej

Dan

So mi zjebal internet. Šele zdaj sem se lohk “priklopu”.

Ma kako jim to dovoliš..daj jih ti nazaj..ma ne..pozab..uzivaj zdaj..ob meni..no tu med nami;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

A doma so ti ga asrali ali v službi? Ker če je kakorkoli povezana kabelska – kar meni povej – jaz sem jih že neštetokrat pošteno natulila – jih lahko še v tvojem imenu ;)…

Aja – pa ne se jezit: jeza škoduje lepoti ;).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

ej, ej

Čak mal. Kje naj zdaj uživam ob tebi al med nami?

Če mi vzamejo internet….me ubijejo!
🙁

v kletki;))…no bemti..ja tm k si sam najbolj zelis;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

a tebe tud..jao..jao..ubogi mi..kako smo ranljivi..najebal smo ga..haha..no saj ni tko hudo..en dan mal gledas po netu..pol ga pa ne pogresas vec..k so ob teb druge zanimive stvarce;))

blagor tebi….. meni ne bo delal še do torka!!!!!

banda pokvarjena šefovska…… grrrrrrrrr……….

jejdeta jejdeta, kolk je dans lepkan danček………. juhuhuuuuuu

P E E E E E E E T E K……… Se temu reče :))))))))))). Hehehehe….

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

A si ti danes malo nataknjena?

V službi.

Curc mal se pa moram jezit če ne se pa stvari nikamor ne premaknjejo.

se strinjam

O jaz nikoli dragi..vse prej kot to;))..no ej..odvisno kako ti jemljes tole nataknjena..bemti te bom…res nataknila..haha

Helči!
A bova zvečer seksala spet al bova spet seksala?
Čau bionda!
😉

Dan!!!

A že spodnji štuk pripravljaš,hehe?
;-))))
Čau Miši!

Kakšen?
Lep, dober, odličen, orgazmičen??????

hehe, kaj naj rečem… Vse priznam :))))))))))))).

Pa na parfemčka ne pozabi!
😉

Hehe, jaz že naravno dišim 😉 :))))))))).

PO čem?
😉

No, no… Sp… Ne mi rečt, da pa tokrat ne boš uporabil svojo domišljijo…? :)))))))) 😉

Vedno manj domišljije…in vedno več real lajfa v moji glavi!
😉

New Report

Close