Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek dan d, tomislav, male roke – velik glas!

dan d, tomislav, male roke – velik glas!

Kakšen glas ima tale tomislav! Sem ravno spet gledala posnetek Male roke Voda…. Uf.
Pobrskala po spletu…. Osebne podatke pa fantje dobro skrivajo? Bi me zanimalo vsaj, koliko okvirno so stari (sploh tale Tomislav).
Pač padam na lep glas.

A ti misliš Tomija Megliča od Siddharte? Al onega pevca od Dan D? Ne vem točno kako mu je ime, vem pa, da ni Tomislav…

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Tomi ima okrog 30, kakšno leto manj ali več.

verjetno misli tega:
Tomislav Jovanovič – Tokac (vokal, kitara) …. iz Dan D
🙂

Nekaj lahko tukaj najdeš…

Tokac je star okrog 35 let. Mogoče še malo starejši. In vsi ostali tudi. Tučo, najmanjši kitarista že čez 40 in Obra, bobnar tudi. :)). Ko je Tokac prišel v NM, nekje med vojno na Hrvaškem, so vse ženske dol padle. Tud take, ki niso imele z RNR nobene veze. Imel je ful lepe dolge lase in bil res cuty.

No, za Tokaca – Tokija niti tega nisem vedela, da je s Hrvaške… Pa saj ni pomembno.
Poslušam jih že nekaj časa, samo očitno eni tipi z leti res zorijo in se medijo…. Ko sem jih videla na Viktorjih, sem bila prijetno presenečena (drugače glasbo bolj poslušam kot gledam, tako da sem od videa videla samo Vodo, drugega nič).
Ah ja, dolgolasci z lepim glasom že od nekdaj slovijo kot lomilci ženskih src 🙂

New Report

Close