Dan D za nas
Skr bna, nekaj časa nisem bila gor in mi nič ni jasno…prvo upam, da bo z možem vse v redu in, da gre tudi tebi na bolje. Ko sem prebrala tvojo situacijo me je skoraj vrglo s stola saj imam sama podobne izkušnje za seboj. Mož je zelo mlad, pri 29 preživel infarkt sama pa imam tudi težave z ledvicami tako, da dobro vem kaj zdaj preživljaš. Ampak vse te reči današnji zdravniki neverjetno poštimajo, zdravila pa so zelo učinkovita tako, da ni tako hudo kot zgleda na prvi pogled. Moj je recimo vse skupaj neverjetno dobro prenesel, in še zdaj mi ni jasno zakaj za vraga je pri navadnem prehladu čisto preč po tako hudi preizkušnji pa je bil popolnoma umirjen. Upam, da bo vse tole čim prej za teboj in držim pesti za tvojo družino.
Kakor si izpadel trolasto, je pa vseeno lepo, da si privlekel na plan tole temo. V dokaz, kakšne dobre in lepe teme so se nekoč odpirale. Dandanašnji pa samo jebčkanje v glavo. Včasih se prav trudim, da bi našla temo, v katero bi se dalo kaj dobrega in lepega napisati, pa (skoraj) nič ni najti. Večinoma troli onanirajo… 🙁