Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Dan dolgih frisov

Dan dolgih frisov

Ste videli kakšne dolge frise so imeli pozicijski po dimsijevem imenovanju!!! :)))

benaflek,

hahaha, a opozicijskih dolgih FRISOV, pa ne vidiš, kako so razočarani, ko so POPUŠILI na volitvah.:-))))))))))

Ja ja, DIMSI je DIMSI, on zna krmariti, povsod je zraven, vedno v ospredju.:-)
Že odnekdaj je bil, tudi v socializmu.:-)) En cajt rdeč frak, en cajt bel, in tako naprej.:)))

Saj so samo nsi teh pa ne vidiš dosti na tv, sds je dobila ogromno glede na blatenje. Ampak dolgi pozicijski frisi so res bili. :)))

Imenovanje Rupla za posebnega svetovalca za zunanje zadeve se je zgodilo v tem mandatu…ne v prejšnjem…..meni se je zdelo zanimivo kako jim je Pahor zabil kajlo v smislu: jaz sem mandatar in jaz lahko počnem kakor se meni sprdne…..vsaka podobnost z JJ je zgolj naključna…….avtokrat, veliki vodja??????

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

Včasih se pa kdo od tvojih NSi pokaže na TV, pa zelo se vidi, kakšne, (po tvoje) FRISE imajo.:-)))

Ja seveda prababi imaš prav, ampak to je sedaj aktualno. NSI je zelo dobro opravila svoje delo v prešnji vladi in so odšli pokončnih glav.

Kako dobro je NSI opravila svoje delo so presodili volivci. Vse jasno.

O pokončnosti pa škoda izgubljati besed. Zakaj se potem Bajuk skriva. Če je tako pokončen? in njegova company. Ja in kot je rekel se vrača domov. V Argentino.

hahaha, kle se pa kar mal strinjam, samo s to razliko da njegovi sostrankarski ljudje ne bodo tega prenašali, pa ga bodo kmalu prizemljili!:)))in njegov prdec ne bo tako dolgo smrdel:))))

Volilci so presodili….ampak nekaterim tukaj tale NSi ne da miru…..

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

brez Bajuka bo boljša in zakaj ne bi dala miru????

ninej….to pa vprašaj tiste, ki vlečejo NSI na dan….mogoče PRABABI ali pa benafleka……

ampak……..zakaj bi bila brez Bajuka boljša….v čem je bil Bajuk tako slab?

oh o tem se mi pa res ne da več, smo že miljonkrat pisali!:)))

bo boljša prav gotovo, ker jo bodo vodili sposobnejši od njega in se ne bodo skrili ali pobegnili ob prvi težji overi. A si pozabila, kako je bil jezen, niti predati stranke ni hotel, kaj šele da bi jo vodil do izvolitve nove predsednice!

hja benaflek sika, pa dobi nazaj in prav je tako, nevem kdo je imel ali ima daljše obraze!:)

Rupel gor, Rupel dol, pa levo pa desno… ma ta mož je najpopularnejša oseba v naši deželi. Ne vem natančno, kaj tako grooooznega je storil, da je sedaj največja blamaža na svetu, da ga je predsednik vlade imenoval za svojega svetovalca. Dejmo vladi možnost, da začne delati, da pove in pokaže na kakšen način se bo spopadla z VELIKO bolj perečimi težavami kot je en Rupel. S “svetovno krizo” recimo, z napovedanimi odpuščanji delavcev, z napovedanim zapiranjem tovarn, z revščino…

ja kdo pa ne da vladi mir, vlada ni samo Pahor pa Dimsi, aneda?:)))

Ninej, a ni lepo, da se midva tu in tam celo strinjava 🙂

Kdaj je bil jezen? KJe je to izrazil…link prosim ninej ….ti si majstr z linke………………NSI je služila svojemu namenu v danem trenutku……ali si bo kdaj opomogla? kdo ve……..

. Čeprav z svojim vztrajanjem na predsedniškem položaju nosi levji delež krivde za poraz stranke, se ji je odrekel tisti hip, ko se je izkazalo, da jih v parlamentu ne bo. Na kongresu stranke se sploh ni prikazal. Menda ga ne zanima več. Nekdo, ki politična načela tako razume, bi res moral stranki že davno prej pomahati v slovo.
————————————————————————–
samo en delček, malo za razmislek, tega je polno na netu, če si pozabila, jaz nisem kako je prekinil s svojo stranko!!

stranka si bo opomogla, če bi takrat spustil vajeti, ko so ga prosili bi bila danes v parlamentu, tako pa je preveč zaupal JJ-i in evo ni je več, pa bo spet čez 4 leta, vsaj upam!:)

Kot je napisala spodaj ninej. Vlada ni samo Pahor in Rupel. Se tudi jaz strinjam. Vendar pa je to imenovanje s strani Pahorja že prvi minus, vsaj z moje strani.

Sicer pa tudi mene zanima, kako se bo vlada spoprijela s težavami, ki so že tukaj in kaj bo naredila. Ne vem zakaj imam čuden občutek…. No pa pustimo se presenetiti. So razen Pahorja tu še drugi, vsaj upam, da bolj modri možje.

Ninej…na netu je marsikaj in marsičesa……daj mi link …..verodostojen link……..

pa kje si ti bila po volitvah, ma ko bom mela čas bom našla in ti pripopam!

tudi zgornji citat je z neta in je popolnoma resničen, ni ga bilo niti na kongresu!

Čeprav mene nisi omenila, se oglašam. Bajuk je zafural vse … od stranke NSI (to so večkrat povedali njegovi strankarski kolegi ….Peterle in še veliko drugih, ne vem točno imen), do financ slovenske države, pa še nekatera podjetja (Paloma in ….) je uničil in še…..

Res je bolje, da gre domov, tako kot je sam rekel. Domov in spat. Pa ne škode delat.

Očitno se je folku zdel slab, če je zletel iz parlamenta.

Težko je Bajuk bil slab minister,če je leta 2005 dobil priznanje za najboljšega finačnega ministra eu leta, Pahor (naglašujem) in Janša sta mu javno priznala odlično vodenje resorja in to v predvolilnih soočenjih. Bajuk je pač bil žrtev non stop umazane medijske gonje proti njemu. Iste gonje je bil deležen tudi Petrle. Če priznate ali ne (me ne briga) je vlada pod njegovim mandatarstvom dosegla osamosvojitev. Bajuka in Petrleta se ne sramujemo. Vsak od njih dveh je vreden več kot cela leva opcija. Edini vreden do sedaj iz leve opcije je bil finančni minister Mramor. Upam, da bodo ti ta novi kaj dosegli. Dali so visokoleteče obljube, Bajuk je svoje izpolnil in presegel.
Bajukova največja napaka ni povezana z vodenjem finančnega ministrstva pač z vodenjem stranke. Ob medijski gonji proti ministru Drobniču, na katerega so se spravili, ko so ugotovili da je Bajuk zanje pretrd oreh, in po klečanju Janše, Drobniča ni podprl. Moral bi reči Janši, če gre Drobnič gre cela stranka iz vlade. Tu sta ga Janša in Bajuk usrala. Padali so potem Bračun, … in na koncu cel vlada.

Samo da so odšli. Upam da za vedno.

Je bilo na dnevniku objavljeno na dan kongresa. Ni nobena skrivnost. Poglej si v arhiv RTV ali 24ur.

New Report

Close