Današnja tema o BB
Nč ne zafrkavam, samodokazujem, da ni prepovedano govoriti o BB, po pravici, jaz sem gledal ene dvakrat po 5 minut in mi ni jasno, kaj tam delajo, če tukaj vidim temo, jo že apriorij odprem, da vidim vzdušje v temi, potem pasem normalno še seznanjen s tem kar se dogaja.
potem se pa peljem z avtom in poslušam radijske komentarje. Povsod pos vetu, si udeleženci želijo ostati v baru, samo v našem, raje odhajajo :-)))
No sedaj mi je to pa že komedija in me seveda zanima 🙂 Da pa bi plačal, pa nikoli potem raje vas preberem pa se malo nasmehnem, saj neko stališče pa moram zavzeti.
primož
Še nekaj:
Glede na to, da je kar nekaj popteveljevk tukaj gor, bi prosil, če mi kakšna piše na mail, bi jaz poptv ju dal en predlog. :-))
primož
Zdejle odhajam na radio, če ne pa radio naštimaj, če internet ne gre.
primož
Meni je prav bedno. Saj pogledam kaj se dogaja, ampak kar nervozna ratam od “nedogajanja”. Če pa je, je pa to odhajanje ali pa striptiz. Meni osebno je bil najboljši 1.hrvaški. Sem pa edino tistega bolj pogosto spremljala. Ah, saj ne živim za to. Sicer pa gledam samo zato, ker takrat ni drugega na programu