Današnji moški smo brez jajc
Sami razvajenčki smo še ostali, mamini sinčki, pa boječke. Noben vam noče plačevat večerje, pijačke, noben vam ne kupuje rožic in vas vabi na zmenke….Uboge ženske, k morate vse same….
Današnji moški do 30 ste brez jajc.
Čistih 5 +
No, jaz imam občutek, da se jim spustijo šele po 40.
Haloooooo, prosim vir?
Sej ma prov. Po 40. letu, ko se že ustalite in si poiščete eno “resno”, so vas ženske že popedenale v feminističnega ustrežljivega deca, ki se ne zna več postavit zase. Ko potem en tak konča zvezo je kot izgubljen cucek, na forumih sprašuje kako naj ogovori žensko, ker ni tega počel že 10+ let.
saj vemo, da si neuporaben, ampak da še palačink ne moreš naredit, to je pa že višek 🙂
…ah, saj je treba samo mal potrenirat pa mal pogledat okol sebe. To niso reči, ki se jih ne bi dalo naučit, zelo hitro naučit. Za marsikoga je večji problem narest preskok v ramišljanju, ker je to ostalo na nivoju 10+ let nazaj.
THE END 😀
Hahaha! Dobra…
Tule berem, sem in tja kaj odgovorim, ker mi je pač zanimivo.
Vse ostalo pa se dogaja v realnem življenju. (Beri, če si upam takega težaka, kot si ti povabi na pir, potem mi ni težko kako punco ogovorit in domov odpeljat…)
Sami razvajenčki smo še ostali, mamini sinčki, pa boječke. Noben vam noče plačevat večerje, pijačke, noben vam ne kupuje rožic in vas vabi na zmenke….Uboge ženske, k morate vse same….
https://www.youtube.com/watch?v=dTx7XVwjU1E&spfreload=1%5B/quote%5D
Delno se pa strinjam. Samo velja do starosti nekje 40 let. Nad 40 imajo jajca. Vsaj večinoma. So tudi nekateri pod 40 z jajci, samo ne visijo cele dneve tu gor.
Tisti ne visijo cele dneve na netu in se ne ukvarjajo z virtualnimi ženskami.
Pa niso tako bebasti, da ne bi vedeli, da ženske ne rabimo moških za večerjice, pijačke, rožice. Verjameš ali ne, zreli moški vedo, da ženske rabimo kaj drugega.
40+ letniki so še najboljši. Ti vsaj vedo kako seksat in kako zadovoljiti žensko.
Še ena tema cinika, ki uživa v negativizmu in neuspehu ljudi okoli sebe da se sam počuti bolje. Zastrupljaš svoj um z negativnimi mislimi. Si tako obseden s temi alfa beta samci namesto da bi živel življenje kot ga želiš.
Svet ni samo črn in bel. Niso samo alfa in beta. Ko bi le bilo tako preprosto.
Mene pa prav veseli, da vsaj v zahodnem svetu dedci postajajo vedno bolj osvobojeni tistih klasičnih predstav o vlogi družinskega dedca, ki so jim jo skozi generacije vcepljali v glavo.
Samo veliko je še takih, ki ne zmorejo sami zase skrbeti, potem pa jokcajo, ker jim njihova babnica noče likat in kuhat.
Da ne govorimo o razmišljanju žensk. Te so večinoma prepričane, da je ženska zato, da streže dedcu. Če katera tega ne počne, že ni prava ženska.
Ta prav dec lahko živi brez ženske, ker je samostojen in opravilno sposoben.
Ja to pa res drži. Sem imela več tipov in od vseh tistih je eden z jajci drugi pa se obnašajo kot punce. Npr. js sm do večino tipov prva prihajala pogovarjala vabla na zmenke itd. Res punce mamo večja jajca od moških to je dokazano. Moški danes stisnejo p**** med nogami.
Forum je zaprt za komentiranje.