Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Danes…

Danes…

… je očitno huda post-praznična travma !

Moja sodelavka je glihkar zasmrčala za pisalno mizo in se komajkomaj ujela,da ni zgrmela s stola :))))))))))))))))

Ni kaj… prazniki so bli koreniti :))))))))))))

lpn

p.s. vzamem nazaj izjavo iz prejšnjega posta , da se mi ne more nič več zgodit – EVO,glih vrtijo Lepi Dasa , ki je ponosen na svoje centimetre in mu je važno samo , da migajo slovenske ritke …..

…. ojej,slovenska beda …..

Dej mi povedi – ma ki si najdla ta radijski program;-))))))))))) Obrni rajši ke čez kunfin – je že bulši, de ti taljani razbivajo škatle, ku pa tu;-)))))))))))))))))

Kr se pa post-praznične travme tiče……….. Hja, jmam občutek, ku da so eni cele praznike jeli pokvarjena jajca in šunko – vsaj taku se obnašajo:-))))))))))))))))))))))))))

Ma tle mi ženske diktirajo frekvence – evo,nonstop moramo poslušat radio Val – al pa je radio Robin … ma ne vem,je vse ena ista pašta …

Ben,si jih bom zdej malček privoščila in ker je radio MOJ,bom dala gor CD Najlepše Verdijeve arije …. hehe …..

Nikita je ene dva dni jedla hud hren,pa zdej tolče ven ;)))))

Ma kaj nisi hrena nč ublažila sz jajci, al kaj?;-)))))

Aha.

Čuj,sem požrla skor celo Baci jajce in še so bli noter še 4 mali bačoti …. ben tud ti so že v dolini tihi :))))

Neč.

Je treba trpet ku Kristus na križu kadar ješ hren :)))

Ne zdej ti tle meni od Baci jajc – jmam abstinenčno krizo;-)))))))))))))))))))))

………… kukr zgleda sva edine preživele te praznike;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Aha.
Zato ,ker veva , kaj je zmernost ;)))

… glih srebam Lavazzko in mislim nate , hehe ….

Jst bi tuuuuuuuuudiiiiiiiiii Lavazzko – ma bom mogla počakat do doma, ki tle ne vejo kaj je dobru kafetku;-)))))))))) Kumej čakam, de zabrbota moja kafetjerca……….. :-))))))))))))))))

:))))))))))))
jaz grem zdaj na duplo kavo, ker bom tud jaz s stola dol padla vsak cajt.

U, lej jo – še ena preživela!:-)))))))))))))))))))

a ti pa nisi neč zmatrana?..hehheh

leta letijo - iščem stevardeso.....

Jst sem pa prow prerojena in čist živa…. :))))

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

…ce ne bo hujsega kot je ,,dasa” potem bo se nekako za prezivet… :)))

*********************************** realizem,nam v sanjah nic ne pripomore.. brez sanj pa,realizem ostaja brez smisla.. ****************************************

A de bi bil Dasa si pa nisi zaželu?:-))))))))))))))))))))))))))))))))))

New Report

Close