Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek danes …

danes …

ima moj miško rojstni dan 🙂 6 let … ej kdaj je to minilo :))) in mene so celo noč napadali tanovi popadki :))) sem razmišljala .. kaj če bi imela mojadva oba miškota na isti dan rojstni dan :)) pa upam da nebo tako … ker sta oči in sine danes šla moškemu dnevu naproti … cel dan ga bosta žurala v toplicah na bazenih in toboganih … mamica pa mora doma počivat da je nebi slučajno kaj prehitelo … ker sama pa vseen nebi šla rada rodit 🙂 … če me vseen prime … pokličem koga izmed vas da gre z mano :))

drugače sporočam da si želim biti vsaj še do sobote doma … da sinetu naredimo en dostojni žur za prijatelčke … pol pa bi že lahko …. šla 🙂

en ful ful lep sončno topli dan vsem !!! … sam ne prevroč 🙂

B.

Boh dej Barbi.

Mi je kar malo žal, da ne boš tut ti uživala. Ampak glej to: Ker tvojga ni, bi lahko kdo drug.hmmmm….khmmmm hehehehehe

ej seba … jaz uživam ful 🙂 doma … sama 🙂

Ampak z enim bi še bolj a ;o)))))))))))))

Pridem pospravljat ;o)))))))))

ja sej … te vse še čaka :)))))

sebi uživi … jest šibam 🙂

B.

A s trebuhom za….

Lepo se imej

Cmoka

Tvojmu miškotu B.

In vse lepe želje, ko boš šla “pod lučjo” v tovarno otrok :))))

In hvala za prenešene pozdravčke od Janija.

PS
Kušnla se pak nisva, ker so bile žene in mulci poleg
:))))))))))))))))

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

ja s trebuhom ja :)) sej bi ga doma pustila če bi se dal 😉 … itak polovico folka skor uči izbul pa usta pozab zapret ko vidjo moj trebuh :))) nimam pojma a prvič nosečko vidjo al kako … eni so res čist mim 🙂

saškoooooooooooooooooo :)) hvala … bom te jest orng kušnla prvič ko te vidim :)) še namest Janija 🙂 OK?

B.

Barbi.. mal zamudu ampak.. tamaumu s. in tebi.. vse najboljše 🙂

lepo nočko pa.. lubčka 😉

iiiiiiiiiiii… a mene tuuuuuud? 🙂

kušujem nazaj :))

Al pa žensko k tolk pira spije hehehehehe

veš da teb tud … še namest saškota :)))))

vuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuu… kuuuuuuuuuuuuuul!!!!

New Report

Close